#1129282009-08-06 18:39:24 Válasz a #112843. hsz-ra
én már teljesen zsongok
tudod a tapasztalatom az, hogy ha utolsó percre hagyok mindent, v. legalábbis sok mindent, akkor fáradtan, lemerülve indulok el és az nem jó, tehát már most amit lehet bepakolok, átpakolok, és megpróbálok nyugodtan, higgadtan készülődni, ami sajnos nem mindig megy
azért minden nap be nézek
én már kétszer voltam, elsőre Amudarán, és a környék összes nevezetességét meg néztük ami a 3 napos autóbérlésbe belefért, szóval van mit pótolni ami egy indok a visszamenésre
#1129762009-08-07 08:17:17 Válasz a #112968. hsz-ra
Hú de jó nektek! Rögtön nosztalgiázhatnékom támadt, annyira hasonlít a mi tavalyi programjainkhoz! Szinte szóról-szóra ugyanezeket néztük meg. Egy-két napot egy kicsit szorosnak érzek, ha visszajöttetek, leírod majd, hogy mit mennyire sikerült megvalósítani?
#1129812009-08-07 08:27:57 Válasz a #112977. hsz-ra
Szia Whitefrost!
Hát igen, mondhatnám azt, hogy sosem felejtem el az elsőt... Mindig olvasom ezt a topikot, és az összes Krétás beszámolót és fotóalbumot mindent eldobva szoktam végigolvasni és -nézni, amint észreveszem, hogy van egy újabb.
És biztos vagyok abban is, hogy lesz nekünk is még krétai utunk a nem is olyan távoli jövőben...
#1129832009-08-07 08:31:19 Válasz a #112975. hsz-ra
Sztem ez km-ben annyira nem sok (mármint krétai viszonylatokban ), nagyjából az az útvonal, amit mi is bejártunk, a legkeletibb részek (Xerocambos, Vai stb.) nélkül. Én inkább időben érzem némelyik napot kicsit szűknek, nem biztos, hogy bele fog férni az oda- és visszaúttal az összes tervezett program.
Kissas is csak azt írta, hogy próbálkozik a higgadtsággal. Szerintem ez egyetlen Krétára indulónak sem megy, bármilyen hősiesen is akarja... Ahogy én visszaemlékszem, tavaly eléggé be voltam sózva indulás előtt... De egyébként én is elég korán el szoktam kezdeni a készülődést, hogy nem minden az utolsó pillanatra maradjon, egyrészt így könnyebben telik az idő, másrészt meg kevésbé esélyes, hogy valami fontos elmarad.
#1130042009-08-07 09:17:39 Válasz a #112985. hsz-ra
Kedves Verka!
Látnád a gardróbnak használt szobánkat. Még 20 nap van az utazásunkig, de már most bőrönd, napolaj, stb., stb. szanaszét hever benn. Már annyi látnivalóról nyomtattam ismertetőt, hogy simán be lehetne gyújtani vele.
És ez tavaly még rosszabb volt. Párom azt mondta, hogy kicsit kezdek átmenni fanatikusba.
De hát az év minden napján ezt az 1-2 hetet várom, amit Görögországban tölthetek.
Szóval teljesen egyetértek mindegyikőtökkel, ami a higgadtság nem létét illeti. Csak azért írtam kissasnak, hogy le a kalappal, mert én most már nem is próbálkozom vele lassan.