Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 481
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16303 Üzenet linkje2006-10-17 14:44:48 

mármint nyaralni (sem)
# 482
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16307 Üzenet linkje2006-10-17 16:12:04 

Csillagom! icon_wink.gif

A fotoalbumoknál rengeteg képet találsz idén nyáron, hogy is nézett ki Makrigialos. Szerintem nézzél ott szét, szilveszeri meg még úgye nem lehet, mert elõtte állunk! icon_lol.gif

Egyébként mi is gondolkozunk nagyon egy kinti szilveszteren, de kicsit délebbre, ahol nincs annyira hideg, és még kint a parton meg lehet inni éjfélkor egy pohár pezsgõt, mondjuk Krétán. icon_lol.gif

# 483
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16308 Üzenet linkje2006-10-17 16:15:50 

Szia Katus!

Nem tudom melyik Makrigialosról beszélsz, hiszen több ilyen nevû település is van. Többek között a görög szárazföldön, Dél-Krétán és Zakynthoson is. Valószínûnek tartom, hogy Te a Zakynthosiról érdeklõdsz, mert Alikes ott van nem messze Makrigialostól.
Még ugyan nem voltam Görögországban szilveszterezni, de szerintem biztosan jó buli, a görögök táncszeretetét ismerve.

# 484
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16311 Üzenet linkje2006-10-17 16:23:17 

Köszi Kriszta! Körülnézek:) Én anno dolgozni voltam ott kint, utána meg sikerült egy jó nyaralást összehozni és azóta nagyon hiányzik:( Nekem mindegy lenne, hogy szilveszter vagy nyaralás, csak simán jó lenne egy kicsit újra ott lenni:)
# 485
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16316 Üzenet linkje2006-10-17 20:16:17 

Sziasztok! Kvalcsi, szerintem Katus a szárazföldi Makrit kérdezte, mert oda szervez egyik iroda szilveszteri utat. Szerintem ott azért elég hideg lehet már decemberben! De azért kíváncsiságból én is szivesen elmennék egyszer, mert pl. a Meteorák is télen mennyire szép lehet! az idén nyáron Paralián egyik eladó mondta, hogy Õ télen mindig a Meteoráknál dolgozik az ikonfestõ mûhelyben eladóként, és hogy télen is rengeteg a turista.
Úgyhogy ha wellnessezni nem is lehet a hideg miatt, azért szép programokat biztos lehet szervezni télen is! Érdekes lehet az biztos! Jó lenne pár fotó olyantól, aki télen járt már arra!

# 486
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16317 Üzenet linkje2006-10-17 22:04:31 

Sziasztok!
Én a Thessaloniktõl 40 km-rre található Makriról érdeklõdnék,mert roppant kiváncsi vagyok milyen a,,téli" wellnes.Ugyanakkor Kriszta ötlete is tutti lenne délebbre,mert ott talán nem kellene hógolyóznunk mint itthon icon_confused.gif Érdekes lenne látni azokat a helyeket,melyeket az ember a forró nyarakon élvezhet,és láthat.Kíváncsi lettem volna milyen a sólepárló-buli szilveszterkor?Lehet hogy megfagyna rajtunk az iszap??? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif De más remek programok is vannak,és nem csak Makrin,hanem mindenfelé Görögországban icon_lol.gif
Bár lehet hogy az idén mi is kihagyjuk,de egyszer majd csak összejön icon_sad.gif
Sziasztok
Katus

# 487
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16319 Üzenet linkje2006-10-18 06:55:55 

Szia Katus!
Melyik iroda szervez Makriba szilveszteri utat?
Eddig csak a Zeust olvastam, hogy Stavrosba szervez.

# 488
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16321 Üzenet linkje2006-10-18 08:41:22 

Szia Busai Anikó!

Most már tudom, hogy a szárazföldi Makriról beszélt Katus, csak akkor azt nem értem, hogy kerül szóba Alikes. Ott is van ilyen nevû falu, én még nem hallottam róla.

# 489
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16335 Üzenet linkje2006-10-18 19:56:29 

Szia Kvalcsi! Igen, már látom, hogy Katus is megírta, hogy melyik Makri érdekli. De itt a szárazföldi Makrigialos mellett is van egy Alikes nevû hely, ahol a sólepárló van, ahová iszapolni járnak át az emberek. Azt nem tudom,hogy mekkora település, de pl. ha Paraliáról jövünk Makriba, nincs is kiírva csak Alikes, Makri nem!
Érdekes, hogy Zakynthoson is épp így helyezkednek el! Bár egyszer már Andival errõl beszélgettünk, és Õ is mondta ezt a Zantés helyeket! Görögországra jellemzõ,hogy szinte azonos helységnevek vannak minden szigeten plusz a szárazföldön is! Jut eszembe, de jó már Andinak, igaz?!

# 490
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16336 Üzenet linkje2006-10-18 20:05:31 

Szia Kvalcsi!

Van ,,Alikes" ez a Makri mellett is, icon_razz.gif és az Andromeda travel szervez utat
szilveszterre,egészen jó programokkal.
Üdv Katus

# 491
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16349 Üzenet linkje2006-10-19 08:41:15 

Szia Anikó!

Igen, nagyon érdekes és megtévesztõ is egyben, hogy nagyon sok azonos nevû település van a szigeteken és a szárazföldön, ráadásul tényleg ugyan úgy egymás közelében.

Jó bizony Andinak! Mi itt fagyoskodunk és robotolunk, Õ meg élvezi a napfényt és a gyönyörû tájakat. Szerencsére meg fogja osztani velünk az élményeit, és ha már a valóságban nem is, álmainkban oda képzelhetjük magunkat.

# 492
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16350 Üzenet linkje2006-10-19 08:48:01 

Szia Katus!

Most már tudom, de eddíg csak a Zantei Makrigialos melletti Alikesrõl hallottam (pontosabban ott voltam).

Én már nem szeretek elmenni szilveszterkor bulizni, de biztosan sok emberke van akit érdekel.

# 493
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16352 Üzenet linkje2006-10-19 11:00:04 

Sziasztok!

Itt egy link a makrigialosi szilveszter lehetõségérõlicon_smile.gif
http://www.andromeda.hu/magyar/szgorog.php

# 494
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16354 Üzenet linkje2006-10-19 11:29:51 

aszterimu írta:
Sziasztok!

Itt egy link a makrigialosi szilveszter lehetõségérõlicon_smile.gif
https://www.andromeda.hu/magyar/szgorog.php

Szia!
Kihagytál egy betüt, mert nem andromed hanem andromeda.
Csak azért szolok, hogy más is megtalálja.

# 495
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16358 Üzenet linkje2006-10-19 11:54:48 

Sziasztok!

Javítottam a linket. Most már rákattintva bejön az Androméda Travel honlapja.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 32 33 34 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu