Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 5116
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170088 Üzenet linkje2011-07-18 12:09:43 

Mi se sietünk a befizetéssel, majd szólnak:). De azt hittem elég lesz, ha majd megtudjuk az úticélt.
Amúgy mikor mi foglaltunk, jobban képben voltam, mint az utazási irodás hölgy... Igaz neki sok útról kell tudnia, én meg csak a táblázatot tanulmányoztam ki, de ez a tombola nem idei újdonság, pár éve fut, csak más néven. Csak azért a saját útjuk, mert gondolom ők is egy csomó más utazási iropda útját is árulják, a sajátjukkal kapcsolatosan lehetett volna felvilágosultabb.

# 5117
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170090 Üzenet linkje2011-07-18 12:15:37 

Ezt én is tapasztaltam, hogy az utazási irodában nem voltak felkészültek. Sajnos még azt sem tudták, hogyan kell a foglalást csinálni. Aztán többször is kérdeztem tőlük, amire éppen hogy válaszoltak, de tévesen. Ezért én a központi irodához fordultam, hátha többet tudnak segíteni. És így lett! Ezért félek attól, hogy arra se veszik a fáradságot az itteni irodában, hogy szóljanak. Sőt, lehet, azt se fogják megmondani mikor és hová megyünk, mert elfelejtik icon_biggrin.gif
# 5118
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170113 Üzenet linkje2011-07-18 14:16:21 

Nem tudom miért ilyen felkészületlenek.
Én olyan szívesen dolgoznék utazási irodában, de majd a következő életemben... Vagy ha max 1 éven belül nem rendeznek vmit a bérünkön (egészségügy), akkor tanulok vmi ilyesmit valahol még.

Rita, gondolom számolod vissza Te is a napokat:). Néztem Ti 1 héttel a mi indulásunk előtt mentek. A hétfőt írtad be az utazás idejének.
Én a szombatot, mert akkor mennék leginkább, Zakynthosra szombaton van indulásicon_smile.gif)).
Láttam a repülős topikot, írtál, én 1x repültem Rodoszra, a nászútunkra:). Oda csüt. megy a gép, klassz nagyon, de nagyon szeretnék Zakynthosra menni.
Ti zártatok ki valamit?

# 5119
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170115 Üzenet linkje2011-07-18 14:29:04 

Szia Gina!
Igen, számolom már én is a napokat icon_smile.gif Azért írtam be még az elején hétfőn, mert akkor még nem tudtam, hogy mennek a gépek. Többek között erről is kértem infót, és félretájékoztattak. Kizártuk az Olympost és Chalkidikit mert itt már voltunk. Így nekünk maradt Bulgária és a görög szigetek. Amúgy nekünk még benne volt Málta is, nem tudom nektek is volt-e. És mi abban a hitben voltunk, hogy oda is mehetünk, és mikor a központi irodában érdeklődtem, kiderült, hogy az nincs is benne. Én még egyik helyen se voltam, akármelyiket kapjuk, örülni fogok, de legjobban Zakynthosnak. icon_smile.gif

# 5120
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170119 Üzenet linkje2011-07-18 15:05:15 

Rita, mi is voltunk az általad említett helyeken, de Bulgáriát mindenképp ki akartuk zárni. Málta nincs benne a katalógusba (ezt nem is tudta az utazási irodás nő, hogy nekik nincs útjuk Máltára, bár mondta attól lehet úticél). Olimposzt zártuk még ki.
Drukkolok, hogy Need is sikerüljön Zakynthos és akkor váltjuk egymást:)

# 5121
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170124 Üzenet linkje2011-07-18 15:27:21 

Gina, volt egy szórólap, ami alapján úgy döntöttünk, hogy érdekel ez a Fortuna dolog. Azon szerepelt Málta. És mikor rákérdeztem, hogy lehetséges, hogy benne van a listában, de pl. az Ibusz honlapján se találtam, hogy oda szerveznek utat, azt mondták a veszprémi irodában, hogy egy partner utazási iroda miatt tették be az utat. Erre kiderül, hogy nem is igaz. Én is drukkolok nektek icon_smile.gif
# 5122
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170138 Üzenet linkje2011-07-18 17:56:58 

Rita, mi is a szórólapra figyeltünk fel, de véletlen, szüleimhez került valahogy. Aztán az Ibusznál kértem katalógust is. A partner irodának nekünk mutatták a katalógust, benne Máltát, na de amit mutattak, az vmi körutazás volt, nem is értettem...
Majd írd meg, mit kaptatok!

# 5123
Picimancs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170140 Üzenet linkje2011-07-18 18:19:04 

Sziasztok!
Mi is Fortunával voltunk kerek 1 hónapja.Fizetni akkor kell ha hívnak hova mész.Mi ezt megkérdeztük még februárba mikor lefoglaltuk.Ezek szerint a győri IBUSZ-osok igen profik icon_smile.gif 5 perc alatt megvolt a foglalásunk.
Ez a buszra felszállásos téma meg igen érdekes.Igaz,hogy a rendes buszra te Pesten szállsz fel de gyűjtőjárattal elvisznek oda.Minket is Győrből vittek Fehérvárra és onnan Pestre.Szóval ha Salgótarjánba van gyűjtőjárat akkor elvisznek.Nem egyénileg kell elmenned Pestig.
Úgy irigykedek azokra kik most mennek! icon_smile.gif Mennék én is de nagyon úgy néz ki pár évig kimarad Görögország....

# 5124
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170167 Üzenet linkje2011-07-18 20:23:42 

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek! Az Apollon travel-en kívül, milyen u.irodák szerveznek buszos utat Paráliára?

Előre is köszönöm!!!

Eszter

# 5125
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170182 Üzenet linkje2011-07-18 20:55:30  Válasz a #170167. hsz-ra Előzmény #170167

Szia Asteri!

Pl.: Grand Tours, Dias Zeus, IBUSZ, Anett Tours

# 5126
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170185 Üzenet linkje2011-07-18 21:02:34 

Gina, köszönöm!
# 5127
Ibissz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
190 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170193 Üzenet linkje2011-07-18 21:42:50 

Sziasztok!
Picimanccsal egy turnusban voltam én is fortunás, és minket is "összeszedtek" vidékről: Debrecenből gyűjtőjárat vitt Kecskemétig.
De ez így szerepel a katalógusban is.

Nekem az irodára semmi panaszom. Igaz, mire bementem hozzájuk, már tudtam kívülről a korábban beszerzett katalógust, így újat nem tudtak mondani nekem, de legalább olyan profik voltak, mint én. icon_smile.gif
Egyébként az úttal kapcsolatban pedig minden pontosan úgy történt, ahogyan arról előzőleg tájékoztattak személyesen, vagy a katalógusban.

Nekem a 40 % előleget akkor kellett fizetnem, amikor foglaltam az utat, a fennmaradó részt pedig kb. egy hónappal az indulás előtt (pont úgy, ahogy a katalógus írja icon_smile.gif ), amiről telefonon értesítettek. Bármi tudnivaló volt, szóltak telefonon.

A hozzászólásokból úgy tűnik, hogy a nagyobb városok irodáinak alkalmazottai felkészültebbek. Nyilván azért, mert több utassal, több úttal, így nagyobb rutinnal rendelkeznek.

# 5128
Vickycsibe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170217 Üzenet linkje2011-07-19 08:49:32 

Sziasztok!

Köszönöm az információitokat a gyűjtő járatról. Most egy kicsit megnyugodtam, és be fogok menni az irodába utána érdeklődni.
Remélem, itt is lesz ilyen lehetőség, bár Salgótarjántól nem sokat várok.
Szép napot mindenkinek!

# 5129
Tothrita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
347 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170227 Üzenet linkje2011-07-19 10:02:19 

Akkor ezek szerint nekünk nincs szerencsénk itt Veszprémben. Érdekes amúgy, hogy egyik helyen akkor kérik el a fennmaradó összeget, mikor megtudod, hová mész, a másik helyen meg 30 nappal az utazás előtt. Ez nem tudom mitől függhet. De nekem annyit mondtak, hogy addig amíg nem tudom hová és mikor megyek, addig ezt a "tombolát" be lehet váltani más utazásra is. Tehát nem muszáj azt az utat választani, amit kiosztanak, ha nem tetszik, át lehet váltani egy másik útra (csak azok általában drágábbak).
# 5130
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#170230 Üzenet linkje2011-07-19 10:12:30 

Jó, hogy az IBUSZ egy cég, minden irodában mást mondanak... Meg lehet egy irodában is a több dolgozó máshogy informál... Nagyon tájékozottak...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 341 342 343 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu