Igen előszezonban megyünk a Grand Tourssal május 15-től 31 ig. Mi nem csak az ár miatt járunk elő és utószezonban, hanem a munkám miatt ilyenkor tudunk szabira menni, de jobban is szeretjük ilyenkor Görögországot. Nincs nagy tumultus és nagyon kellemes az idő. Szeretünk utazgatni és kellemesebb ezidőtájt az időjárás is erre. A tenger kb 22-23 fok, ami amolyan uszoda hőmérséklet. Príma úszkálásra. Viszont kétszer szoktunk járni tavasszal és ősszel. (Tavaly éppen csak egyszer tudtunk menni, de az Santorini volt.)
cilla
Csatlakozom az előttem gratulálókhoz.Boldog szülinapot.
Nagyon jó árban utaztok. Esetleg velünk is megoszthatnád melyik ez az iroda ami ennyire jó árban visz Zakintosra,Vagy előszezonban mentek?
Sajnos a jó hírnév és a csőd nem egy lapon értendő.
Szerintem az emberek jó részének nincsenek is tartalékai.
De az irodák,ha most nem emeltek volna a tavalyi évhez képest árakat,akkor talán valamivel jobb lenne a helyzet,ugyanis a Görögök nem emeltek,így náluk érdemesebb foglalni.
Katus
Hát emeltek rendesen. Igaz, hogy az euro az eurohoz képest nem romlott, de a forint az eurohoz képest nagyon sokat romlott. Mi pedig forintban kell, hogy fizessünk.
Azért, ha az irodák betartják, amit vállaltak még érdemes szerintem velük utazni. Mi , ha sikerül pld. 17 napra busszal fogunk menni Zakintosra studióba fejenként 37800 Ft-ért. Ezt az árat magánszervezésben nem könnyű überelni.
Azt hinné az ember , hogy számít - fontos a jó hírnév ....
tán még mindig túl naivak vagyunk !
Soha ne veszítsük el a naivitásunkat! Soha ne veszítsük el a pénzünket!
A remény hal meg utoljára. Minden esetre idén is befizettünk egy útra és reménykedünk, hogy minden rendben lesz. Ha ezt nem tennénk, nem volna miért küzdenünk. Jó volna nyugodtan optimistának lenni, de ennek ellent mond az a fránya racionalitás.
Sajnos a jó hírnév és a csőd nem egy lapon értendő.
Szerintem az emberek jó részének nincsenek is tartalékai.
De az irodák,ha most nem emeltek volna a tavalyi évhez képest árakat,akkor talán valamivel jobb lenne a helyzet,ugyanis a Görögök nem emeltek,így náluk érdemesebb foglalni.
Szerintem nekik is fontos, hogy ne vesszen el a jó hírük. Végül is szempontjukból az a legfontosabb, hogy túléljék a válságot.
Eddig nem igen csökkent a kereslet, így remény van arra, hogy talpon maradjanak. Ősszel már rosszabb lesz a helyzet, mert az emberek addigra fel fogják emészteni a tartalékaikat. A jövő év az már más lapra tartozik, ott már szerintem jelentősen visszaesik a kereslet. Jövőre erősen meg kell gondolnunk, melyik irodával kötünk üzletet.
Azt hinné az ember , hogy számít - fontos a jó hírnév ....
Szerintem nekik is fontos, hogy ne vesszen el a jó hírük. Végül is szempontjukból az a legfontosabb, hogy túléljék a válságot.
Eddig nem igen csökkent a kereslet, így remény van arra, hogy talpon maradjanak. Ősszel már rosszabb lesz a helyzet, mert az emberek addigra fel fogják emészteni a tartalékaikat. A jövő év az már más lapra tartozik, ott már szerintem jelentősen visszaesik a kereslet. Jövőre erősen meg kell gondolnunk, melyik irodával kötünk üzletet.
Sziasztok.
Bár nagyon sajnálnám,ha a félelmeim beigazolódnának, de jönnek-mennek a kósza hírek és sajnos mostanában nem lesz egyszerű az életünk ,,napos oldala" .
De gondolom mindenki aki eddig utazott,vagy ezután fog akár irodával akár egyénileg, körültekintő és megfontolt lesz.
Remélem az irodák pedig korrektek lesznek utasaikkal szemben ezután is.
Katus
Hello Robi.
Nem szeretnék fékezni,de azért elgondolkodtató a kérdés.
Az utazáskiállításon nem látszott a nehéz pénzügyi és gazdasági helyzet.
IRÁNY GÖRÖGHON.
Katus
Tán mégis látszik-.....van olyan utazási iroda , aki már most TUDJA , hogy a májusi útjait nem indítja , előlegeket beszedte az összes májusi útra ; még a szállodákkal is visszaigazoltatta, de nem jelzi sem az utasnak sem a vele szerződésben álló szállodának sem hogy csak június 14. ( állítólag ) az első induló "turnus" .( tán ez sem biztos )
Jó üzletnek látszik ; addg is nála a pénz+kamat , csak az utas esik arcra majd amikor közlik vele -indulás előtt 20 nappal - " technikai okok miatt " nem utazhat , DE mehet később ( kb 150e-el többért ) . És megteheti , mert - 20 napja van az elállásra....
( állítólag igaz = informatív forrás ! )