Üdv mindenkinek.
Nem akarnék ,,ünneprontó " lenni,de senki nem aggódik az irodákat is fenyegető csőd miatt? Mi a véleményetek? Nem lenne biztonságosabb helyben szállást keresni? Vagy a neten a tulajoktól foglalni?
Eddig mi a Diassal utaztunk,de most van némi ,,FÉK "bennem
Katus
Szia Katus!!!!
Ha mindenki ezen vacilálna akkor sajna oda fognak jutni az irodák..
Tudod ők abból élnek,hogy a kis polgárok náluk foglalnak
Remnélem te sem "FÉK"-ezel sokáig!!!!!
Kellemes napot...
Üdv mindenkinek.
Nem akarnék ,,ünneprontó " lenni,de senki nem aggódik az irodákat is fenyegető csőd miatt? Mi a véleményetek? Nem lenne biztonságosabb helyben szállást keresni? Vagy a neten a tulajoktól foglalni?
Eddig mi a Diassal utaztunk,de most van némi ,,FÉK "bennem
Katus
Tisztelt Sorsolási Bizottság
,,,milyen fődíj ez... -méghogy pénztárca
szegény már összeszáradt belülről -tudniillik:SKOPELOS
Remélem összejön a vágyott utatok csak idő,a már említett
pénztárca,iroda és elhatározás kérdése.(a többi megy magától).
Üdv,Macsosz
Néhány éve first minute-tel járunk Görögországba, s eddig nem
bántuk meg. Visszagondolva a tavalyi évre, az Apollonnak alig-
alig maradt last minute-re útja, idén pedig már januárban elkeltek
a legjobb helyek. Igaz nekünk muszáj volt időben lépni, mert nyolcan
megyünk Leptokariara a kalandozástravellel.
Mélyen Tisztelt Macsosz!
A kvíz játékunk fődíját az Apollon Travellnél veheti át. Az átvételnél jelen lesz az iroda egyik munkatársa, ön és becses pénztárcája ill. hitelkártyája.
Kellemes nyaralást kívánunk Önnek Kefalónián!
Üdvözlettel:Szanna
Egyébként nem bántuk meg. Jól éreztük magunkat! Remélem, hogy az idén telejesül az ősrégi álmom és Santorinire megyek nyaralni.
Szanna
Szia macsosz!
Örömmel közöljük Önnel,hogy a kvíz játékunkban Ön nyerte meg a fődíjat! Tényleg Lillának hívták a lányt.
Mi hotelben laktunk all inclusive ellátással. Igazából nem is Krétára szerettünk volna menni, de mivel az utolsó pillanatban kerestünk nyaralást, nem maradt más. Szűk 1 héttel az utazás foglalása után már repültünk is.
Üdv:Szanna
Én egyszer voltam az aeolussal, hát a kitelepített idegenvezető egy ***** volt, szolgáltatásokkal is át lettünk verve, a szobánkban nem lehetett lehúzni a wc-t, ezeket leszámítva életem legcsodálatosabb nyaralása volt (nem az utazási iroda miatt), egyszer voltam DiasZeussal, akkor buszos út volt, balesetünk volt, eltűnt a busz eleje, de nekünk nem történt bajunk.
Velük ezért nem szívesen mennék, de ki tudja, amelyik olcsóbb last minute-t fog ajánlani, azt választom majd nyár végén.
Szia Szanna
Gondolom,akkor Lillával találkoztatok.
Szerintem rendben volt a csaj-se hideg se meleg
Ugyan apartmanban voltunk saját szervezésű programokkal,
így sok dolgunk nem akadt vele.
Ettünk,ahol voltunk,így a kaja is teljesen rendben volt
Üdv,Macsosz
Hali!
Mi tavaly az Aeolussal utaztunk Krétára és nálunk sem volt semmi gond. A telepített idegenveztő is nagyon jó volt. A szlovákokkal sem volt semmi gond. Csak az kaja lehett volna egy kicsit jobb.