#1568142011-02-20 16:10:51 Válasz a #156809. hsz-ra
Hogyan is lehet elfelejteni Achilleio falu nevét amelyiknek semmi köze Achilleusz-hoz ,de onnan indulnak a jorészt Elizabet cruiz hajoi Skiathosra,persze más hajos társaságoké is.
Hogyan is lehet elfelejteni Achilleio falu nevét.... ,de onnan indulnak a jorészt Elizabet cruiz hajoi Skiathosra,persze más hajos társaságoké is.
...Hát úgy, hogy ez már 2000-ben történt, azaz 11 éve. Másrészt az aggkori agy érelmeszesedés
De kösz, hogy kisegítettél. Az Elizabet Cruiz-os pólót, amit a hajón zajlott tréfás vetélkedők során nyertünk erekjeként őrizzük, már kissé megviselt, de nagy becsben tartjuk.
Megszületett a dolog. Július 17-én indulunk Nei Poriba az Anettel. Majd akik visszajönnek addig sokmindent fogok kérdezni, mert 4 éve voltam Nei Poriban, így sok minden változhatott Az egyik és legfontosabb a vasúti mentrend lesz, mert szeretnénk elvonatozni Athénba és Thessalonikibe. Érdekelnének még majd a motor, illetve autó bérlések.
Úgyhogy addig is üdvözlet mindenkinek újra a Nei fórumon
#1568812011-02-21 18:59:47 Válasz a #156880. hsz-ra
Szia Sancho, örülök hogy döntöttetek és hogy sikerül újra görög földre lépnetek!
Mi is döntöttünk, mi délebbre megyünk, és előbb, de szerintem hasonló izgalomban vagyunk már mint Ti!
Egyszer mi is terveztük a vonatozást Athénbe, aztán végül is fakultatív mentünk, de szerintem jó ötlet! Nei Poriban úgyis van vasútállomás, csak ha jól emlékszem éjszaka indul olyan vonat, amivel érdemes leutazni hogy az egész napot ott tölthessétek! De ennyi kényelmetlenséget megér Athén!!!
Remélem még indulásig találkozunk!?
Ha máshol nem, akkor itt a hellaszon!?
Ja, egyébként B.Robi 2009-es albumában (A szállás, kaja stb.) ha jól emlékszem...? van fenn fotó a menetrendről, szerintem mégha változtak is valamennyit, olyan jelentőset biztos nem. Nálunk sem szoktak órákat változni a menetrendek. Még annak idején mi is ez alapján terveztük az utat. Remélem megtalálod és hasznát veszitek majd!?
Na akkor én beelőzlek Sancho, június 12-én megyek Th-ba onnan 14-én N.P-be vonattal, két hetet leszek ott úgyhogy friss busz és vonat információval fogok tudni neked majd szolgálni remélhetőleg Úgyhogy mire Ti mentek addigra már teljesen fel leszel készülve.
#1568882011-02-21 20:11:34 Válasz a #156881. hsz-ra
Szia Anikó
Örülök, hogy Nektek is sikrült összhozni Valóban már nagy izgalomban vagyunk, pedig még ahogy néztem 145 nap van vissza. Csak elmegy majd
Eddig én kétszer voltam Athénban fakultatív program keretében, de a kötöttségek és a kevés idő miatt döntöttem úgy, hogy idén kalandozni fogunk BRobival én is beszéltem a vonatozásról és Athénról, néztem is a menetrendet, remélem tényleg nem lesz sok változás és addig még majd biztosan sokan segítenek
Az éjszakai vonatozásról annyit, hogy a busz is éjfélkor indult és reggel 6 körül volt Athénban, tehát az éjféli vonatindulás sem lesz megeröltetőbb, sőt a vonaton ha minden igaz kényelmesebben lehet majd aludni
A találkozás természetesen tervben van, mikor Zsuzsi volt Nálad akkor nem akarta előhozni, de tudod, hogy nagyon szívesen találkozunk veletek, hiszen mindig olyan jól érezzük magunkat Ha más nem a március 15-i héten átjöhetnétek és néhány pohár bor társaságában elbeszélgetnénk a várható nyaralásról
Reméljük nemsokára összefutunk!
#1568892011-02-21 20:15:44 Válasz a #156885. hsz-ra
Puma!
Nagyon aranyos vagy, előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget és az infókat Jó lesz felkészülve menni és nagyon várom
majd a beszámolókat árakról, kajákról stb
Kíváncsi leszek mennyit változott 4 év alatt
Majd még Platamonasra szeretnénk átmenni a kis vonattal és majd utána nézek az autó és motor bérlésnek, mert a környéket is szeretnénk felfedezni. Azt még nem tudom ennyi terv mellett le jutunk-e a partra is?
Szia Sancho!
Látom idén Nei Poriba mentek. Tök jó áron fogtátok ki. De lehet én vagyok a hülye, nem találok 2 hetes árat a honlapon, csak 9 naposat abban az intervallumban, amikor mentek.
#1569162011-02-22 09:00:47 Válasz a #156915. hsz-ra
Szia Ginaaa
Ezt ugy szoktuk hogy kétszer 7 napot fizetünk be, ilyenkor buszos utazásnál vannak elég szépen kedvezmények,kocsival meg mégjobban megéri ha minimum két hétre megyünk.
Puma!
Mi június 11-től leszünk a környéken, Nei Poriba kötelességünk látogatóba menni. Plusz odajárunk majd strandolni. Átvonatozunk majd Leptokáriára nosztalgiázni, piacozni. Új sziget úticélnak én is örülnék, mert már nagyon hiányoznak a delfinek.
Sancho!
Igyekszem menetrendet hozni, addig megtanulok szkennelni és feltölteni, mert ennek híján vagyok.
#1569552011-02-22 21:03:52 Válasz a #156915. hsz-ra
Szió Ginaaa!
Az igazság az, hogy úgy van a két hét, hogy 12 nap, de így is több, mint Sartira. Telefonon beszéltünk Anettékkal és így intéztük a dolgot.
Egyébként a 12 naposak is fenn voltak a honlapon is, de lehet hogy azóta elkeltek és levették...
Nektek van már terv?