Csutek, megnéztem az erdélyi képeket, nagyon szépek. Látom, azért néhány jármût is sikerült lencsevégre kapni
"Szakmai" ártalom. Lenyûgözött, hogy milyen õskövületekkel dolgoznak. Tavaly nem sikerült lencsevégre kapnom a görög gépeket, de idén igyekszem bepótolni.
En is neztem, de eddig csak negyet talaltam. (annyi lenne csak?)
87 képet válogattam ki. Mindet meg lehet nézni. Ráklikkelsz az albumra, aztán megnyitod az egyik képet, utána kattints a "következõ" felíratra. De 5-össével is nézheted.
Sajnos a Medve barlangban nem fotóztunk (a kocsiban felejtettük a gépet) pedig ott még a fényviszonyok is megfelelõek lettek volna. De majd legközelebb.
Igen, a hegyekben igen csak vigyázni kell a napsütésre! Nekem a 2 hét tengerparton semmi gondom nem akadt, de kb. két hete sikeresen leégtem egy fél nap alatt itthon a hegyekben. Na most aztán érdekesen hámlik a vállam és a hátam. Hát én is tanultam az esetbõl és nem vigasztal, hogy nem csak én voltam ilyen "bamba".
Engem is nagyon érdekelnek a képeid, ne felejtsd majd el belinkelni az oldalt, ahova teszed õket.
Mi is ma jöttünk meg a (sajnos csak) 2 napos hegyi - sátras - kirándulásból. Tegap sziklán nyomultunk, nagyon király volt, de annyira égetett a nap. Odafent semmi nem véd, és minél feljebb vagy, annál erõsebb a sugárzás. Legutóbb elfelejtettük bekenni magunkat, hát utána borzalmasan néztünk ki, nem csak mert rákvörösre égtünk, hanem mert csak a karunk, meg a háromnegyedes naci és zokni közti rész, szóval, ami a ruhából kilógott... Nagyon bénán néztünk ki mint a zebrák Most bekentük magunkat a 30 faktoros krémmel. Eddig nem hittem abban, hogy a napozókrémek tényleg jók is valamire, azon kívül, hogy hiszünk bennük de most bebizonyosodott, hogy kedvenc naptej márkám tényleg jó, mert 8 órán át égtünk és még csak le sem pirultunk. Én is belinkelem majd a képeim helyét.
Na akkor ha le akarod kötni magad ajánlom ezt az oldalt:
https://www.parajd.hu/
Ezen belül ide szoktunk ugyan menni: Ambrus panzió, de nem ebbe a házba, hanem az eredeti szülõi házban kialakított szobák valamelyikében. Patak az udvar közepén, ott vannak a háziak is, és finom ételek...... Hmmm! Már vágyom is oda.
valahol lennie kell képnek errõl is, de most nem találom a neten.
Éppen most jöttem haza barátosnémtõl, akinél éppen áfonyapálinkát ittunk egy kis pohárral. Hát neki még munkája van ma estére, nem tudom hogy boldogul majd vele. Márpedig nagy gáz lesz ha nem lesz készen reggelig.
Most készülj a nyaralásra, majd utána ráérsz Erdélyre gondolni. Csak szépen sorban szabad a jókat élvezni.