Írtam közbe már két apartmannak, remélem válaszolnak. A tengerre rá néz az erkély azt nagyon bírnám.
2 gyerekkel nem akarnék csak úgy menni, mert aug 20ra fél Magyarország külföldön lesz szerintem.
Rómába mi se láttunk zsebest, vagy jól álcázta magát az illetõ.
Tényleg komoly,Baranyában lakom,úgyhogy biztos az infó,mert innen
az ismerõseimnek a 80%-a az Adriára jár(rajtam kívûl)és szinte senki sem foglal elõre.Ahogy gondolod, mondjuk augusztus fõszezonnak számít,lehet hogy nem kapnál közvetlenül a tengerparton szállást,csak kicsit messzebb.....
Lehet, hogy most sokan fujjogni fognak, de augusztus elsõ hétvégéjét egy erdélyi bio farmon fogom tölteni. Teljesen lázba jöttem. Imádom Erdélyt és ha ez egy vegyszer mentes környezethez kapcsolódik, akkor pláne.
Még 3 hét és fini csorba leveseket kóstolhatok. A csorbák mellett megízlelhetem a stucc husit is.
Lehet, hogy most sokan fujjogni fognak, de augusztus elsõ hétvégéjét egy erdélyi bio farmon fogom tölteni. Teljesen lázba jöttem. Imádom Erdélyt és ha ez egy vegyszer mentes környezethez kapcsolódik, akkor pláne.
Még 3 hét és fini csorba leveseket kóstolhatok. A csorbák mellett megízlelhetem a stucc husit is.
Én biztos nem… Megelõzlek, ugyanis 29-én indulunk két hétre erdélyi körútra, nodepláne – merõ kíváncsiságból, természetesen teljes egészében egyéni szervezésben – a falusi turizmus keretében (házias koszt, félpanzió, s mindjárt az elején Koltón bio! ) A fõ bázisok: Koltó, Vama (kolostorok), Árkos, Csernakeresztúr. A testsúlyom miatt aggódom egy kicsit…
Szerintem a férjemtõl csodás névnapi ajándék ez az út. Már fenem a gyomromat eme gasztronómiai utazásra.
Nem csak beszámolót írok, de képeket is mellékelek. Én csak néhány fotót láttam a helyrõl, de teljesen oda vagyok. Mellõznek minden E-betüs ételt. Küldtek nekem olyan teát, de olyat, ami a halottat is felébreszti. Most is azt kortyolgatom.
Imádom Görögországot, de van valami ami ennél is jobban vonz. Ez a bio konyha. Aki ismer, tudja az okát. Aki nem ismer, remélem soha sem tudja meg miért vonzódom a bio ételekhez.
Alig egy órája tudom, hogy mit mesterkedett a férjem és a fiam egész nap a hátam mögött. Nagyon szeretnék 3 héttel öregebb lenni.
Jaj, de rejtélyes vagy, Csutek! Az a tea néha rám is rámférne… Remélem, azért az „A” betûs italokat megisszák!
Kicsit bután fogalmaztam a nagy izgalomtól. Kerülnek minden olyan ételt, amibe az e betüs adalék anyagok vannak. De szeretik az aval kezdõdõ italokat. Teganap a fiammal meg is kóstoltatták az egyiket.
Meg szabad tudni, hogy milyen tea ez és hogy lehet hozzájutni? A vizsgáim idején nekem is jó szolgálatot tehetne.
Én is nagyon szeretem Erdélyt. Azt vallom, hogy mindenki, aki magyar és nem volt még, legalább 1* az életben látnia kell.
Nem lehet megvásárolni a teát. Csak a vendégeknek készítik, nekem ajándékba küldtek kóstolót. Van benne áfonya, menta és még egy harmadik növény, amit a fiúk nem jegyeztek meg és nem érzem rendesen az ízét. Mézzel kell elkészíteni. Remekül doppingol. 3 hét múlva kipuhatolom a részleteket.
Szerintem is mindenkinek látni kellene Erdélyt. Sajnos az én családomban is vannak olyanok, akik bárhova mennének, csak Erdélybe nem. Fogalmuk sincs róla, mit veszítenek ezzel.
Barátosném éppen ma indult Erdélybe barátokhoz. Fáj a szívem, hogy én nem mehetek (az õ szíve meg akkor sajgott amikor én Görögországba indultam ), de nagyon sok elintézni valóm akadt.
Egyébként a menta tea szeretetét mi is onnan kaptuk el, erdélyi mentám van a kertben ami éppen csak hasonlít az itthon kaphatóakhoz. Nagyon finom tényleg, de a mézet én sajna nem szeretem, bár tudom sokkal egészségesebb lenne. Na de nálam õ a búvár étel, mit tehetek.
Egy szó mint száz: nagyon irígykedek ám rád! Ma egyébként éppen román vendégeket várunk, de õk a határ mellett laknak.
Én is kezdtem pedzegetni, hogy még az idén ki kellene menni, de eddig még csak két belföldi út van konkrétan betervezve.
Én most nagyon rákattantam erre az útra. Nagyon számolom a napokat. Fõleg, mert a férjem elárulta a tulajdonosoknak, hogy kedvencem a csorba leves. Megigérték, hogy minden nap megkóstolhatok egy-egy fajta csorbát. Strucc husit még nem ettem, de azt is megkóstolom, mert koleszterin mentes és egészséges. És én olyan bevállalós fajta vagyok.
Ha érdekel megadom az oldaluk címét. Egy hétvégét biztosan megér. Tõlünk kb 140 km-re van. Nem mondható kimondottan olcsónak, de ha itthon akarsz egy bio farmon vendégeskedni, biztosan többe kerül. Rengeteg a látnivaló a környéken, 3 hét múlva fotókkal illusztrálom. Csak már 21 nappal öregebb lennék.