Egyéb utazásaink
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 676
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35693 Üzenet linkje2007-07-10 21:14:22  Válasz a #35664. hsz-ra

Ez most komoly?? Annyi szállás van??

Írtam közbe már két apartmannak, remélem válaszolnak. A tengerre rá néz az erkély azt nagyon bírnám.
2 gyerekkel nem akarnék csak úgy menni, mert aug 20ra fél Magyarország külföldön lesz szerintem.

Rómába mi se láttunk zsebest, vagy jól álcázta magát az illetõ.

# 677
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35702 Üzenet linkje2007-07-10 21:27:56  Válasz a #35598. hsz-ra Előzmény #35598

Magdus köszi a linket nagyon jó. icon_lol.gif
Közben vissza írt az egyik ami a tengerre nézõs, hogy õk foglaltak icon_cry.gif

# 678
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35707 Üzenet linkje2007-07-10 21:33:33 

Kriszta!

Remélem,hogy sikerül olyat találnod ami megfelel icon_lol.gif

# 679
Magdus62
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
305 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35712 Üzenet linkje2007-07-10 21:43:48 

Szia Mono!

Hát csak nem veletek fog ez megtörténni!

# 680
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35729 Üzenet linkje2007-07-10 22:30:37  Válasz a #35693. hsz-ra Előzmény #35693

Tényleg komoly,Baranyában lakom,úgyhogy biztos az infó,mert innen
az ismerõseimnek a 80%-a az Adriára jár(rajtam kívûl)és szinte senki sem foglal elõre.Ahogy gondolod, mondjuk augusztus fõszezonnak számít,lehet hogy nem kapnál közvetlenül a tengerparton szállást,csak kicsit messzebb..... icon_rolleyes.gif

# 681
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35914 Üzenet linkje2007-07-11 20:03:33 

Lehet, hogy most sokan fujjogni fognak, de augusztus elsõ hétvégéjét egy erdélyi bio farmon fogom tölteni. Teljesen lázba jöttem. Imádom Erdélyt és ha ez egy vegyszer mentes környezethez kapcsolódik, akkor pláne.
Még 3 hét és fini csorba leveseket kóstolhatok. A csorbák mellett megízlelhetem a stucc husit is.

# 682
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35919 Üzenet linkje2007-07-11 20:26:31  Válasz a #35914. hsz-ra Előzmény #35914

Miért fujjognánk hiszen ez egy szupi dolog lessz!
Várom is a beszámolót,szerintem érdekes és legfõképpen egészséges élményekkel térsz majd vissza. icon_smile.gif

# 683
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35926 Üzenet linkje2007-07-11 20:51:36 

Csutek írta:
Lehet, hogy most sokan fujjogni fognak, de augusztus elsõ hétvégéjét egy erdélyi bio farmon fogom tölteni. Teljesen lázba jöttem. Imádom Erdélyt és ha ez egy vegyszer mentes környezethez kapcsolódik, akkor pláne.
Még 3 hét és fini csorba leveseket kóstolhatok. A csorbák mellett megízlelhetem a stucc husit is.

Én biztos nem… icon_wink.gif Megelõzlek, ugyanis 29-én indulunk két hétre erdélyi körútra, nodepláne – merõ kíváncsiságból, természetesen teljes egészében egyéni szervezésben – a falusi turizmus keretében (házias koszt, félpanzió, s mindjárt az elején Koltón bio! icon_lol.gif ) A fõ bázisok: Koltó, Vama (kolostorok), Árkos, Csernakeresztúr. A testsúlyom miatt aggódom egy kicsit… icon_exclaim.gif icon_redface.gif

# 684
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35930 Üzenet linkje2007-07-11 21:18:07 

Szerintem a férjemtõl csodás névnapi ajándék ez az út. Már fenem a gyomromat eme gasztronómiai utazásra.
Nem csak beszámolót írok, de képeket is mellékelek. Én csak néhány fotót láttam a helyrõl, de teljesen oda vagyok. Mellõznek minden E-betüs ételt. Küldtek nekem olyan teát, de olyat, ami a halottat is felébreszti. Most is azt kortyolgatom.
Imádom Görögországot, de van valami ami ennél is jobban vonz. Ez a bio konyha. Aki ismer, tudja az okát. Aki nem ismer, remélem soha sem tudja meg miért vonzódom a bio ételekhez.
Alig egy órája tudom, hogy mit mesterkedett a férjem és a fiam egész nap a hátam mögött. Nagyon szeretnék 3 héttel öregebb lenni.

# 685
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35943 Üzenet linkje2007-07-11 22:00:03 

Jaj, de rejtélyes vagy, Csutek! icon_confused.gif Az a tea néha rám is rámférne… icon_redface.gif Remélem, azért az „A” betûs italokat megisszák! icon_lol.gif
# 686
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35977 Üzenet linkje2007-07-12 07:35:55 

h.apci írta:
Jaj, de rejtélyes vagy, Csutek! icon_confused.gif Az a tea néha rám is rámférne… icon_redface.gif Remélem, azért az „A” betûs italokat megisszák! icon_lol.gif

Kicsit bután fogalmaztam a nagy izgalomtól. icon_redface.gif Kerülnek minden olyan ételt, amibe az e betüs adalék anyagok vannak. De szeretik az aval kezdõdõ italokat. icon_lol.gif Teganap a fiammal meg is kóstoltatták az egyiket. icon_lol.gif icon_lol.gif

# 687
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35979 Üzenet linkje2007-07-12 08:07:56 

Csutek írta:
Küldtek nekem olyan teát, de olyat, ami a halottat is felébreszti. Most is azt kortyolgatom.

Meg szabad tudni, hogy milyen tea ez és hogy lehet hozzájutni? A vizsgáim idején nekem is jó szolgálatot tehetne.

Én is nagyon szeretem Erdélyt. Azt vallom, hogy mindenki, aki magyar és nem volt még, legalább 1* az életben látnia kell.

# 688
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#35997 Üzenet linkje2007-07-12 10:07:03 

sziro írta:
Meg szabad tudni, hogy milyen tea ez és hogy lehet hozzájutni? A vizsgáim idején nekem is jó szolgálatot tehetne.

Én is nagyon szeretem Erdélyt. Azt vallom, hogy mindenki, aki magyar és nem volt még, legalább 1* az életben látnia kell.

Nem lehet megvásárolni a teát. Csak a vendégeknek készítik, nekem ajándékba küldtek kóstolót. Van benne áfonya, menta és még egy harmadik növény, amit a fiúk nem jegyeztek meg és nem érzem rendesen az ízét. Mézzel kell elkészíteni. Remekül doppingol. icon_lol.gif icon_lol.gif 3 hét múlva kipuhatolom a részleteket.
Szerintem is mindenkinek látni kellene Erdélyt. Sajnos az én családomban is vannak olyanok, akik bárhova mennének, csak Erdélybe nem. Fogalmuk sincs róla, mit veszítenek ezzel.

# 689
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36054 Üzenet linkje2007-07-12 14:17:49 

Barátosném éppen ma indult Erdélybe barátokhoz. Fáj a szívem, hogy én nem mehetek (az õ szíve meg akkor sajgott amikor én Görögországba indultam icon_wink.gif ), de nagyon sok elintézni valóm akadt.
Egyébként a menta tea szeretetét mi is onnan kaptuk el, erdélyi mentám van a kertben ami éppen csak hasonlít az itthon kaphatóakhoz. Nagyon finom tényleg, de a mézet én sajna nem szeretem, bár tudom sokkal egészségesebb lenne. Na de nálam õ a búvár étel, mit tehetek.
Egy szó mint száz: nagyon irígykedek ám rád! Ma egyébként éppen román vendégeket várunk, de õk a határ mellett laknak.
Én is kezdtem pedzegetni, hogy még az idén ki kellene menni, de eddig még csak két belföldi út van konkrétan betervezve. icon_cry.gif

# 690
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#36067 Üzenet linkje2007-07-12 15:25:45 

Szia Rebeka!

Én most nagyon rákattantam erre az útra. Nagyon számolom a napokat. Fõleg, mert a férjem elárulta a tulajdonosoknak, hogy kedvencem a csorba leves. Megigérték, hogy minden nap megkóstolhatok egy-egy fajta csorbát. Strucc husit még nem ettem, de azt is megkóstolom, mert koleszterin mentes és egészséges. És én olyan bevállalós fajta vagyok. icon_lol.gif
Ha érdekel megadom az oldaluk címét. Egy hétvégét biztosan megér. Tõlünk kb 140 km-re van. Nem mondható kimondottan olcsónak, de ha itthon akarsz egy bio farmon vendégeskedni, biztosan többe kerül. Rengeteg a látnivaló a környéken, 3 hét múlva fotókkal illusztrálom. Csak már 21 nappal öregebb lennék.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 45 46 47 ... 94 95 96   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu