#1270772010-02-26 14:55:46 Válasz a #127073. hsz-ra
Szia!
Igen erről már tavaly olvastam. Én úgy gondolom azért általánosítani nem szabad.
Mi voltunk többször is az ibusszal nyaralni és volt, hogy jó volt a tapasztalatunk volt, hogy rossz.
Bízom benne, hogy jól fogunk utazni és nyaralni is velük. De mivel még ne mfizetem be a foglalót nem vagyunk lekésve semmiről. Ettől eltekintve mindne infónak örülök.
Szeretném megkérdezni, hogy a Jimakos toursról tud-e valaki valamilyen infóval szolgálni? Milyenek az apartmanjaik? És a buszos útjaik?
Köszönöm előre is Ildikó
#1270672010-02-26 13:40:56 Válasz a #126891. hsz-ra
Szia!
Elnézést, hogy ismeretlenöl zavalak. Hosszas vákogatás után idén Nei Poriba megyünk a fiammal június 25-től 1 hétre busszal nyaralni. Ezzel kapcsolatban örülnék mindne tanácsnak, ötletnek. A fórumot szolrgalmasan olvasgatom közben természetesen, de sajna ritkán van időm a gép elé ülni.
Milyen tanácsaid vannak amit jó megfogadni?
priviben nem akarom zavarni ,meg örülök mindenki segítségnek. remélem jövőre én is tudok már segíteni
csak nyugodtan kérdezz ha tudom a választ szívesen segítek [/quote]
ismét köszi! nagyon rendes vagy!
de még mindig a Sarafis ház érdekelne , többek között , milyen állapotú, és felszereltségű (klíma,konyha, törölköző, ágyhuzat stb.)? továbbá szoktak-e kaukciót kérni amit csak eljövetelkor kapunk vissza?[/quote]
Szia!
Klíma minden szobában van. Ezek használatáért általábban fizetni kell. A 2-3 ágyas apartmanok túlnyomó többsége stúdióapartman, azaz a szobával egy légtérben van a konyha. A 4-5 fős apartmanokban már van külön szoba.
Ágyhuzat van, törülköző nincs. Göröghonban nem szokás kauciót kérni az apartmanért
priviben nem akarom zavarni ,meg örülök mindenki segítségnek. remélem jövőre én is tudok már segíteni[/quote]
csak nyugodtan kérdezz ha tudom a választ szívesen segítek [/quote]
ismét köszi! nagyon rendes vagy!
de még mindig a Sarafis ház érdekelne , többek között , milyen állapotú, és felszereltségű (klíma,konyha, törölköző, ágyhuzat stb.)? továbbá szoktak-e kaukciót kérni amit csak eljövetelkor kapunk vissza?