Szia Kriszta35!
Mi ugyan most egy kis idõre itt hagyunk, de jönnel vissza is, mert valakinek már le telik a nyaralás.
Ma még kb.1-ig itt vagyok, utána csak 31-én. De gondolok rátok is akik már letelt a pihenés.
Tudom, hogy van olyan akinek letelt a nyaralása, csak már utána nem olyan aktívak, de majd csak lesz kivel beszélni itt is.
Juhi nagyon jó nyaralást kivánok nektek, kellemes utat, sok pihenést, és csavargást!!!
Net hely, van a Kyriaki alatt, ahol a húst árulják az utcán, ez a Katerinibe tartó fõutca. Ott van egy papagáj örült, és amikor a qvadra ráül, a papagája a nyakában van, és ugy száguldoznak a Paráliai utcákon.
Visdalen!
Nektek is nagyon jó utat kivánok, és sok sok szép élményt, kellemes nyaralást.
-----------
Ha visszaértetek, képeket, és beszámolót remélem tesztek fel, én nagyon kiváncsi vagyok mi történt veltek!!!
Parálián a sétáló utcát,május végén csinálták,amikor ott voltunk.
Szóval láttuk a munkálatokat....most már a végeredményt is szeretném)
Biztos szép lett.
A munkások ugyanúgy dolgoztak,mint itthon, 5-bõl egy dolgozott a többi nézte,vagy a lapátot támasztotta:)))
Én most elpakolom az utolsó vacakot az íróasztalomról, hazamegyek, átverekszem magam a különbözõ kupacokon-halmokon-csomagokon, befejezem a pakolás, ráncbaszedem a családom, alszom egyet (már ha tudok...) és holnap INDULOK!!!!
2 hét múlva leszek internetközelben a legközelebb, mindent elmesélek majd és teszek fel fényképeket.
Köszönet mindenkinek, aki az indulás elõtti napok izgalmában osztozott velem!!!!!!!!!!!!!!!
Az indulóknak nagyon jó utat és kellemes pihenést!!!!!!!
Nekünk még aludni kell 4-et....
Kriszta!
Mi úgy gondoltuk, hogy este 9 körül indulunk (ha bírunk addig várni) Miskolcról. Másik autó követése nem is rossz ötlet, köszi!
Athént pedig nem akarjuk kihagyni. Erre készülünk már 5 éve! Aranyos vagy, hogy figyelmeztetsz a forgalomra, helyismeretre. Jól esik. Viszont a párom kamionos, elõtte nincs akadály. Errõl nem tudom és nem is akarom lebeszelni, mert én sem vagyok semmi jónak elrontója. Nagyon szeretnénk látni Athént. Szerencsére a lányok is bírják a gyûrõdést, imádnak kocsikázni. Kajánk lesz, a kocsiban van klíma, ha két napig tart, akkor is lemegyünk odáig. Remélem ugyanilyen hangulatban tudok majd beszámolni Nektek az utunkról.
Hello!
Juhin kívül jön még valaki holnap Paraliára?
Juhinak és nekem is már csak egyet kell aludni!!!
Aki mostanában indul annak én is nagyon jó utat kívánok!
Linda