szia,
Marcsi is írta, hogy holnap mentek; dejó is Nektek!!
várjuk a beszámolót.
megnéztük Skala-t a google earth-ön; nagyon picike; jól látszanak a széles homokos partok, a hegyvonulatok, minden, nekem NAGYON tetszik. csodálatos kis sziget. már nagyon várom az utazást én is.
Na én 9 napra magatokra hagylak benneteket, gondolom nem fogok hiányozni
Nyugi Kristi, nemár hogy pesszimista legyél! Majd nem hozunk haza souvenirt, hanem panaszkodunk helyette, hogy elvitte a lóvét a görög válság.
Végső esetben körbevezetlek Skala környékén - nézz csak utána, ott sem unatkoznál.
Tudtok hajó árakat? Nem komp. Üveg fenekű, vagy kiránduló hajóra gondolok, amik ugyan azt az útvonalat járják be, mint a szervezett , fakultatív programok kishajói.
Zantén úton útfélen ki voltak plakátolva a kül. hajótársaságok, helyi irodák ajánlatai, így lehetett válogatni az árak, és szolgáltatások között. Kefalónián is ilyen könnyen megkerülhető a sokkal drágább fakultatív program?
Már utaztunk Kilini felé Grand tours-szal, akkor elértük a korai kompot, igaz akkor Lamia, Larissa felé mentünk (másik, Ny-i oldalon levő autópálya) Erre meg gondolom még gyorsabb, mert akkor minek mennénk erre?
Szerintem meg inkább a 11:30-as komppal számolnak.
Grandos Marcsi így nyilatkozott valakinek a fórumon:
"... Péntek reggel indultok majd reggel 05:20 -kor Győrből..átszállás BP.-en..3-4 óránként megállnak a buszaink ne aggódj...és szombaton megérkeztek hozzám Kefaloniára dél körül....gyönyörű helyeken utaztok végig így hamar eltelik majd az idő megérkezésig mindenki kibírja az utat...ha a cél lobog a szemed előtt.."
Nos ha a reggeli kompot elérnénk, akkor nem délben lennénk ott, hanem már 10.00 körül.
Amugy ha szerencsénk van még hajnali félhomályban megyünk át a hídon és akkor elérjük a korábbi kompot. Ha már a hidat látjuk (fotózhatjuk buszból) rendesen kicsit késésben leszünk szerintem:)