#2195062014-07-01 20:08:26 Eladó 2 fős nyaralás betegség miatt
Sziasztok!
Eladó az alábbi nyaralásunk: július 19-26, Kefalonia, Lassi, Katherina apartman, repülővel, önellátással. Ár: 240 000 Ft / 2 Fő. Érdeklődni nálam lehet az l.zsu@freemail.hu e-mail címen.
Sziasztok. Végigolvastam az egész fórumot és rengeteg hasznos infóval lettem gazdagabb. Ezúton is köszönöm minden lelkes fórumtagnak...Bár még nem jártam a szigeten, de nektek köszönhetően már szinte úgy indulok el, mintha évek óta itt nyaralnék.... Egyetlen kérdés motoszkál még bennem....talán közületek valaki erre is tudja a választ. Arra lennék kíváncsi, hogy a kefaloniai tavernákban kb milyen áron adják a sült bárányt.
Köszi a tanácsot. Mi repülővel megyünk Kefalóniára és autót fogunk bérelni 3 napra. Valaki írta, hogy nem engedik ki a szigetről a bérelt autókat, pedig tényleg ez lenne a legjobb megoldás. Ennek utána kellene járnom, nehogy ott érje az embert kellemetlen meglepetés, meg akkor nem bérelném ki a 4. napra a gépjárművet, ha nem engednek fel a kompra.
#2195382014-07-02 08:54:09 Válasz a #219534. hsz-ra
Ha információim helyesek kiengednek a szigetről,viszont onnantól kezdve a biztositás nem érvényes ha történik valami a kocsival! Saját költségen kell visszajuttatni a szigetre!
Mi is repülővel mentünk és a Pefanistól béreltük az autót, amit át lehet vinni sőt még ott is - Ithakán - élt a biztosítás. Szóval en aggódj emiatt sem...
Mi mindig előre foglaljuk le, mert egyrészt olcsóbb másrészt rizikós, hogy nem lesz autó. Érdemes alkudozni, ez ott alap. Láttuk mennyire pörög ott a helyszínen a biznisz nekik, szóval nem érdemes kockáztatni, mert főszezonban már sok a jelentkező az autókra.
Nekünk 120 euro volt 5 napra egy Daihatsu, ami nekünk bőven elég volt, annyira, hogy még Zolát is kibírta pedig az nem semmi út. A fogyasztása nagyon jó, alig kellett tankolnunk pedig a klíma ment mindig. Pefanis megbízható és korrekt, már harmadszor bérelünk tőle, soha semmi gond nem volt még vele és az autóival sem.
Megnéztem a képeidet, nagyon szépek! már nagyon várom, hogy én is ott lehessek!
Lassiban merre van az az autókölcsönző? Az Irilena-ban leszünk.
Napágy bérlés árakat tudsz esetleg?
Az Irilenától nem messze van a Pefanis. Ha kilépsz a szállodából balra kell fordulni és a Lassi Supermarket mellett van. Ezt a szupermarketet tudom ajánlani is egyben Egyrészt isteni reggel korán a csokis croissant másrészt mindenből a legnagyobb a választék. Kicsit talán drágább egy két dolog, de jobb is. Van egy szőke rövid hajú hölgy ott Silvia, ő magyar. Vele jól lehet beszélgetni, már ott dolgozik évek óta.
Napágy árakat nem tudok Lassiban mondani, mert mi vettünk magunknak és azzal oldottuk meg. Volt, ahol béreltünk a szigeten 6 euro körül volt emlékeim szerint. Egyedül Ithakán volt 10 euro, de az a hely olyan is volt. Érdemes venni szerintem napernyőt, mert sok helyen - ami igazán szép - nincs kiépítve a part és fontos, hogy legyen némi árnyék, mert nagyon meleg van. Myrtos is ilyen volt, mert leengedtek minket a lezárás ellenére, de már a napágyat, ernyőt nem lehetett igénybe venni. Na ott mindig nagyon melegnek érzem a hőmérsékletet
Ilyenenk Lassi végén lévő beach-ek is. Gyönyörűek, kihagyhatatlanok és persze nincs napágy. Szerencsére, mert ez azt jelenti, hogy kevesen vannak. Egészen be lehet sétálni a part mentén Argostoliba és végig szebbnél szebb részek tárulnak elénk. A kilátóig ill. a vízkerékig nagyon szép részek vannak.
Erről az idei nyaralásról még nem tettem közzé képeket, de megteszem hamarosan.