Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 91
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9972 Üzenet linkje2006-06-28 14:40:01 

Szia Kiscsillag!!
Illetve már Nagycsillag!Aki azt mondja neked innentõl kezdve,hogy KICSI,KIS,stb,azt csapd le !

Ez az apartman az EVI-toursszal egy tömben van,Platamon felõli végén.De nem Zeust hibáztatom,hanem a hárpiát.Itthon azért egy "kicsit"alátettem,és Jorgos kellõképen morog állítólag.

# 92
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9980 Üzenet linkje2006-06-28 15:38:17 

édes írta:
Szia Andra,
A Zeusszal voltam,minden le volt beszélve még februárban,az is hol üllünk a buszon.Eredetileg egy teljesen más szobát kellett volna kapjunk,már itthon tudtam melyiket,csak a kinti társiroda máskép gondolta.Egy hárpia az iroda vezetõje-Evi.Az Andreouban voltunk.Ez a liba nem jött jól ki a kitelepített idegenvezetõnkkel és érkezésünk után ki is rugta Ágit.Így esélyünk sem volt fellebezni,reklamáltunk eredménytelenül.
Nei Pori végül is tetszett,mert ha homokos a part,és a víz tiszta és a helyet nem PARALIÁnak nevezik,akkor az már jó.És jövõre is ide megyek 2hétre,csak valószínû másik apartmanba.Nem vette el a kedvemet ez a dolog,sok-sok véletlen összejött,ebbõl lett a zûrzavar.Persz a szivem csücske Sarti-ide megyünk augusztusban.

Szia édes!

Azért akármennyire se jön ki jól az idegenvezetõvel, ezt nem az utasokon kellett volna "megbosszulnia", elvégre nem hiszem, hogy neki mindegy lenne, hogy milyen híre lesz.
Mindegy, fõ, hogy a végén minden jól sikerült.

Most augusztusban is mész megint Görögországba? De jó neked!!! icon_smile.gif
Én tavaly voltam Sartin, de én is imádtam. Jövõre tervezem Nei Porit, egy kicsit megijedtem, hogy nem jó a hely, de úgy látom a hellyel nincs baj, csak a szállás miatt volt a kellemetlenségetek.
Amúgy milyen élet van Porin? Bár még gondolom inkább elõszezonnak számít, de sokan voltak? Üzletek, boltok, ilyesmik sok van?

# 93
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9986 Üzenet linkje2006-06-28 16:01:50 

Szia édes!

Most elkeserítettél egy kicsit, mert én pont az Andreou apartmant szemeltem ki, hogy jövõre oda kellene menni. Remélem felújítják addíg, vagy kereshetek másik szállást. Sajnálnám, mert nagyon jónak tûnt a tengerre nézõ balkonnal.

# 94
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9987 Üzenet linkje2006-06-28 16:44:31 

Édes!
Kérdeznék pár dolgot! Ezt a rántott kagylót hol lehet enni? Minden étteremben van? Nagyon jól hangzik, és eddig még egy görög utamon sem találkoztam vele.
Csak éttermek vannak Neo Poriban vagy vannak Fast food szerûségek is, ahol elvitelre csinálják a gyrost, hamburgert, szendvicseket?

# 95
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9988 Üzenet linkje2006-06-28 16:49:19 

[Mi is mindig Zeusszal utazunk. Tavaly mi sem tudtunk a be fizetett apartmanba menni, mert tatarozták. Egy ellátás nélküli apartmant fizettünk, és egy félpanziós négy csillagos szállodát kaptunk. Kicsit messze volt a központtól, de nagyon szép volt. Sajnos ti ki fogtátok. Azért remélem más minden rendben volt. icon_wink.gif[/quote]

Mondd, hogy nem az Evilion beach volt! Tényleg messze van a központtól? icon_cry.gif

# 96
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9989 Üzenet linkje2006-06-28 16:50:08 

Az elõzõt Juhinak szántam.
# 97
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9992 Üzenet linkje2006-06-28 17:18:29 

Valcsi,
A kép érdekes,még nem jöttem rá honnan fénképezték,mert az Andreou elõtt egy kicsit eltolva van egy másik ház.Igazából csak oldalról látni a tengert,szerintem.
A Kalouda sokkal szebb,és nincs olyan messze a parttól ,mint irják,igazából 2 utca.
Csú,
Rántott kagyló mindenhol van,nagyon finom.vannak éttermek is,kávézók és palacsintázók és éhes turisták is....,minden van.

# 98
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9998 Üzenet linkje2006-06-28 17:48:45 

Köszi!
# 99
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9999 Üzenet linkje2006-06-28 18:17:35 

Köszi!
# 100
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10049 Üzenet linkje2006-06-29 10:50:33 

kvalcsi írta:
Szia édes!

Most elkeserítettél egy kicsit, mert én pont az Andreou apartmant szemeltem ki, hogy jövõre oda kellene menni. Remélem felújítják addíg, vagy kereshetek másik szállást. Sajnálnám, mert nagyon jónak tûnt a tengerre nézõ balkonnal.

Szia kvalcsi! icon_smile.gif

Szerintem ne aggódj, egy év alatt csak befejezik a felújítást. Ha még sem, akkor Kiscsillag ajánlott egyszer egy oldalt, amelyiken lehet szállást foglalni és ott tutira van tengerre nézõ szoba is.icon_smile.gif

# 101
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10053 Üzenet linkje2006-06-29 10:56:46 

Andra írta:
kvalcsi írta:
Szia édes!

Szia kvalcsi! icon_smile.gif

Szerintem ne aggódj, egy év alatt csak befejezik a felújítást. Ha még sem, akkor Kiscsillag ajánlott egyszer egy oldalt, amelyiken lehet szállást foglalni és ott tutira van tengerre nézõ szoba is.icon_smile.gif

egy év alatt biztos icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_smile.gif

# 102
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10058 Üzenet linkje2006-06-29 11:09:01 

csu írta:
Az elõzõt Juhinak szántam.

Nem az volt. A Levendi Hotelben voltunk. icon_lol.gif

# 103
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10059 Üzenet linkje2006-06-29 11:21:09 

Szia Andra!

Csak az a kérdés, fel akarják-e egyáltalán újítani? Én ezt csak remélem, hogy ha ilyen lerobbant a ház, rendbeteszik.

# 104
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10061 Üzenet linkje2006-06-29 11:25:14 

# 105
Csu
Aktív fórumos