Sziasztok Görögország imádók! Közeleg az évi nyaralásunk ideje, és úgy döntöttünk, hogy ismét Görögo. felé vesszük az irányt. Sokan mondtátok, hogy ha valaki egyszer kiutazik, akkor utána nem tud szabadulni
Úgy döntöttünk, hogy Zakynthos felé vesszük az irányt. Tavaly is sokat segítettetek az előkészületeket illetően, remélem most is tudtok hasznos tanácsokkal szolgálni.
Most úgy tervezzük, hogy repülünk, és önállóan étkezünk. Ezért is lenne fontos, valami hangulatos, nem túl drága apartmant találni 4-6 fő részére. Szeretünk főzőcskézni. Mivel most nem lesz autó, kénytelenek leszünk bérelni valamit. Akár Robogó, akár autó. Ha tudtok ajánlani valami megbízható, kipróbált kölcsönzőt, az sokat segítene. Az árak is érdekelnek...
Én személy szerint szeretek búvárkodni,de csak mint teljesen kezdő. Szeretnék valahol palackkal merülni, de csak pórázon.Van erre lehetőség a szigeten? Ha igen akkor hol, mennyiért...?
A "ZAKYNTHOS - A KELET VIRÁGA " című utikönyvről tudtok nekem mondani valamit? Érdemes esetleg megvenni? Jó lenne tudni, hogy mit érdemes megnézni, merre érdemes kirándulni...stb. Aktívan akarunk pihenni!
#1025872009-05-31 22:43:32 Válasz a #102543. hsz-ra
szia!!!helyes döntés volt hogy ezt a z úticélt választottátok:)
szerintem érdemes itt a fórumon végigolvasni a beszámolókat,nagyon sok hasznos dolgot meg lehet tudni.mi is erre a szigetre készülünk, a fórumon olvasgatva annyi infót begyűjtöttem már hogy úgy érzem mindent tudok már a helyről
ti mikor utaztok???érdemes idei infókat is megvárni,mert tavalyhoz képest biztos változtak az árak is...
Sziasztok! Üzenetet kaptam Joszáéktól, hogy megérkeztek szerencsésen, szállás és minden nagyon szuper nekik. Zakynthos gyönyörű és puszilnak minden hellaszost!!!
Megköszöntem minden hellaszos nevében, és nagyon-nagyon irigykedve, de nagyon jó nyaralást kívántam nekik.
Írtam, hogy itt már napok óta zuhog az eső, örüljenek, hogy most nem itt vannak!!!
#1026082009-06-01 11:44:15 Válasz a #102591. hsz-ra
Kedves Anikó!!!
Nagyon köszönöm az infót,mindig öröm hallani,ha valami JÓ is történik Velünk,Veletek,Mindenkivel...
Lassan eljön az én időm is,nagyon várom már és reméltem is,hogy Zante gyönyörű!!!
sziasztok!!!azt szeretném kérdezni hogy a Marathonisi szigetre hogyan lehet átjutni?és milyen messze van Zakynthos-tól???láttam róla képeket,nagyon tetszik:)
#1029102009-06-02 22:06:47 Válasz a #102900. hsz-ra
Ha az ún. "teknősök szigetére" gondolsz,akkor kishajókkal ejuthatsz oda,Laganasból is. Ahogy olvastam először teknősöket keresnek fel,akkor van pihenés és fürdés a szigeten(kb. 2 óra),és akkor vissza.