Ma tévedtem elõször az oldalra, mindjárt regisztráltam is.
Lelkes Kréta-rajongó vagyok, bár még soha nem voltam...
Ebben az évben végre teljesül nagy álmom, és szeptemberben két hetet töltünk el Krétán. Inkább a legegyszerûb 2+-os szállodában fizettünk be szállást (félpanzió), és a pénzünket inkább autóbérlésre, programokra szánjuk.
Mi Hersonissosban találtunk hotelt, (június végén már úgy kellett levadászni Krétán, mert az all-nclusive, 250.000 Ft-os szállók kivételével nem volt hely!) Tudom, hogy a nyugati rész szebb, érdekesebb, de majd elautózunk oda...
Van-e valaki, aki szeptember 8-án szintén Hersonissosba tart?
Mi ketten megyünk a férjemmel, szívesen veszünk bármilyen tanácsot,ötletet, potanciális útitársak jelentkezését.
Mi alapján érdemes a programokat tervezni? Mennyit érdemes /lehetséges egyáltalán egy napra rakni? Milyenek az utak, mennyit lehet megtenni egy nap alatt? Érdemes-e onnan (Hersonissos) akár a Szamaria-szurdokig elmenni? Nem szívesen hagynám ki,akárcsak Elafonissit...
Köszönöm mindenki válaszát.
Ma tévedtem elõször az oldalra, mindjárt regisztráltam is.
Lelkes Kréta-rajongó vagyok, bár még soha nem voltam...
Ebben az évben végre teljesül nagy álmom, és szeptemberben két hetet töltünk el Krétán. Inkább a legegyszerûb 2+-os szállodában fizettünk be szállást (félpanzió), és a pénzünket inkább autóbérlésre, programokra szánjuk.
Mi Hersonissosban találtunk hotelt, (június végén már úgy kellett levadászni Krétán, mert az all-nclusive, 250.000 Ft-os szállók kivételével nem volt hely!) Tudom, hogy a nyugati rész szebb, érdekesebb, de majd elautózunk oda...
Van-e valaki, aki szeptember 8-án szintén Hersonissosba tart?
Mi ketten megyünk a férjemmel, szívesen veszünk bármilyen tanácsot,ötletet, potanciális útitársak jelentkezését.
Mi alapján érdemes a programokat tervezni? Mennyit érdemes /lehetséges egyáltalán egy napra rakni? Milyenek az utak, mennyit lehet megtenni egy nap alatt? Érdemes-e onnan (Hersonissos) akár a Szamaria-szurdokig elmenni? Nem szívesen hagynám ki,akárcsak Elafonissit...
Köszönöm mindenki válaszát.
üdv,
freya9
Szia,
Bár a Kréta fórumba, elõször írok, tavaly ott nyaraltam én is és idén is oda megyek.
Nem kukacoskodás képpen, de talán vissza kellene olvasnod.
És speciel az egészet az elejérõl elolvastam.
Nem is kérdeztem, mert így egy csomó kérdésemre választ kaptam.
Én is végigolvastam az elejétõl az egészet, de biztos fogom még egy párszor, képtelenség mindent megjegyezni...
Természetesen nem a korábbi dolgok ismétlését vártam, majd igyekszem kimazsolázni a számomra fontos infókat.
Olyat konkrétan nem találtam, aki Hersonissosból ment volna egészen a nyugati csücsökbe... ezért érdekelt volna, hogy volt-e ilyen, és ha igen, ez mennyi idõ volt kb, stb.
És továbbra is kérdésem még, hogy van-e olyan, aki szeptember 8-án utazik? Mi a Hotel Mari Christin-be megyünk két hétre.
Tapasztalatokat, esetleseg útitársak jelentkezését szívesen venném, ha valakinek van kedve egy pár napot közösen bérelni autót, pl.
üdv
Szia Freya!Hersonissosból Elafonissi nagyon messze van kb 230 km és kicsivel több mint 4 óra alatt értek oda.Talán kicsit feljebb valakinek már leírtam a fõbb úticélok hány km-re vannak Hersonissistól.Ha nem találod üzenj és privátban elküldöm,hogy a többieknek ne legyen terhes a sok olvasnivaló!!
16-án indulunk a férjemmel amoudarára. Az lenne a kérdésem, h mennyire zavaró az ott található erõmû? az aparthotel roxaniba megyünk 10 napra...
elõre is köszönöm: hajni