Sziasztok Babarék!
Nagyon jó, hogy jelentkeztetek, szuper lehet ott, mi meg csak írigykedünk itt.
A nudi strandokat csak jegyezzétek fel nekem, hol vannak ilyenek. De ne azokat, ahol 600 ember tömörül, hanem jó kis eldugottakat, mi azt szeretjük.
További nagyon jó időt és nyralást kívánok nektek!
Üdv: Andi
#1043722009-06-13 18:24:11 Válasz a #103873. hsz-ra
Szia Andi!
A sziget nagy reszet mar bejartuk, hat alomszep. Nudizni mindenhol lehet, szinte minden strandon vannak. Amugy itt nincs olyan strand, ahol 600-an lennenek, szinte egyedul vagyunk minden strandon, valoszinu az eloszezon miatt. Mi sem szeretjuk a zsufolt strandokat, imadjuk, hogy csak mi vagyunk, meg a nagy kekseg.
Penteken keszulunk at Folegandrosra, remeljuk abban sem csalodunk. Itt szinte erintetlen oblok is vannak, imadnivalo. Itt van igazi gorog feeling, kicsi feher hazikokkal, kek ablakokkal, nyugodt emberekkel.
De jó, hogy ismét írtatok! Jó hallani "élőben" is valamit onnan, meg rólatok. Nagyon vágyom oda, de jövőre mégis másik utat tervezünk, mert nem csak strandolni szeretnénk, hanem sok mindent látni is, és Miloson nekem azt hiszem, 4-5 nap után unalmas lenne. Ha mégis odamennénk, csak úgy, mint ti, hogy másik szigettel kombinálnánk - itt egy kicsit, ott egy kicsit.
További nagyon jó nyaralást kívánok (jövő héten én nem leszek gépközelben, mi is utazunk) és majd ha tudsz, jelentkezz be Folegandrosról is a topikjába...
Ezt én is láttam már, azért nem tetszik, mert árnyékban filmezték, nem jönek ki a szép színek.
Bizony, ha azember ilyen haklis, nem elég azon vacakolni, hogy szép strand legyen, ne legyen zsúfolt, én még azt is megtervezem előre, hogy melyik napszakban menjek oda, hogy a szikla ne vessen árnyékot, hogy a fényképem (számomra) tökéletesre sikerüljön. Vannak ám igényeim.
Nagy valószínűséggel Adamasban, de még nem fix az apartman. Mi 31-én este repülünk Athénba és elsején tovább Milosra. Ti hogy fogtok utazni és hol fogtok lakni?