Szerencsére a kicsik jönnek elõször, és annak a csípését észre se lehetett venni, csak a foltokat. Én se vettem észretem, csak odakint égett egy kicsit. Én vittem calcium sandozt, de nem voltunk allelgiásak, így csak a fenistillel kentem be amikor felmentünk a szállásra, fürdés után, reggelre már nyoma se volt.
Most kék medúzákkal találkoztunk, csak az volt.
A görögök pedig most barna kagylókat szedtek, azt kaptunk, de akkor már jöttünk haza, így nem tudtam megcsinálni, ill. Zeusnak oda adni, hagy fõzze meg, mert piszok jól csinálta!
Kedves Kopzol!
Ha elõbb regisztráltsz talán feltudtál volna készülni arra, mit is ad Paralia az oda utazoknak. A buszos út, az nem könnyû ezt is írtuk. Képzeld tavaly én busszal mentem ki, és 24 órás volt az út!!, most azért sokkal rövidebb. Persze kocsival ez sem volt fárasztó.
A másik mi 4 ettünk tavernába, és többnyire kalamari, sült kagyló, szuvlaki, és maridesz, krumpli, és görög sali volt, ezeket váltogattuk. Mindig két féle ételt kértünk+ a görögsali, és a krumpli, és alig bírtuk megenni, négyen. Nem tudom hol volt ez a drága étlap, de én 20-25 eurot hagytam ott. Itthon megtanultam a görögételek nevét, görögül rendeltem, így annyira örültek a tavernások, hogy ajándéként kaptunk gyümölcsöt, többnyire dinnyét. A balatonon ugyanezért a pénzért, rántott húst lehet kapni, nem pedig tengeri gyümölcsöket. Szóval nézet kérdése. A másik itt leírtuk, hogy reggelire valót érdemes itthonról vinni, mert drága.
Szia Mona!
Az a Medrolt amit az orvos felirt, ez krém vagy tabletta? Érdemes feliratni?
Én még nem hallottam rola.
Én is most hallottam róla elõször - ez tabletta (32mg), azt mondta az rovos, ha megcsíp egy medúza érdemes bekapni belõle egyet. Magyarázott a mellékvese hormonok és allergiás reakciókról - de nem tudom visszaadni ezt rendesen...
Biztos ami ziher, visszük magunkkal!
Szia Mona!
Az a Medrolt amit az orvos felirt, ez krém vagy tabletta? Érdemes feliratni?
Én még nem hallottam rola.
Én is most hallottam róla elõször - ez tabletta (32mg), azt mondta az rovos, ha megcsíp egy medúza érdemes bekapni belõle egyet. Magyarázott a mellékvese hormonok és allergiás reakciókról - de nem tudom visszaadni ezt rendesen...
Biztos ami ziher, visszük magunkkal!
Azért óvatosan a Medrollal, mert szteroid!
Nem lehet csak úgy vaktába szedni!
Nem hiszem, hogy Nyuszi jó ötlete jó volt.
Szerinten hanyagoljátok. Saját tapasztalat, egy nagyon randa gyulladásos betegségre kellett szednem. Nem egyszerû gyógyszer.