#1088852009-07-11 11:13:06 Válasz a #108762. hsz-ra
Sziasztok!
Mi 06.06-án indultuk Görögországba autóval és 07.02-én jöttünk vissza.
A Makedón adott nekünk kis cetlit, hogy töltsük ki. A cetlit aztán kilépésnél visszaadták (akkor nem tudom, mi a fenének töltöttük ki) úgyhogy a pontos adattartalmát megosztanánk mindenkivel:
1. -vezetéknév
2.-keresztnév
3.-születés dátuma
4.-útlevélszám
5.-nemzetiség (mi azt írtuk HUN)
6.-születés országa ( ide is)
7.-rendszám
8.-állandó lakcím
Sziasztok!
Ma reggel jöttünk haza Görögországból. Néhány friss info, ha esteleg valakinek segít:
Július 01-től nincs kis cetli Macedóniában !!! Ne dőljetek be, ha kérik!
Macedon pályadíjak 1- 1,5 - 1. (Visszafelé a 2.kapunál 1,2 eurot adtam, az is elég volt, bár motyogott magában.)
(1 euro = 63 dínár)
Szerb pályadíjak: 4 - 3 - 8 -2,5 Euro Benzin 95: 103,70 RSD (1 RSD = 2,86 Ft)
Görög: Benzin 95 1,05 - 1,14 Euro
Valaki meg tudná adni azt a számot, amin lehet érdeklődni, hogy menyit kell várni a határon? Holnap reggel indulunk Makrigialosra, és már nincs időm visszaolvasni.. Pedig egyszer megtaláltam, de nem írtam fel..
Valaki meg tudná adni azt a számot, amin lehet érdeklődni, hogy menyit kell várni a határon? Holnap reggel indulunk Makrigialosra, és már nincs időm visszaolvasni.. Pedig egyszer megtaláltam, de nem írtam fel..
Röszkét kerülje mindenki. Kifelé (jun 26) kb 1,5 óra alatt jutottunk át, ma hajnal 1-kor 3szor akkora sor volt mint 2 hete.
Kis cetli nem volt. Viszont kérték a nemzetközi jogsit (egy energia itallal elintéztük - az elöttem lévő szendvicset és üditőt adott be).
A szerbeknél Belgrádig 2 helyen volt kint a hatóság, de nem mértek. A Belgrádi bevezető úton mértek csak, azután már sehol nem voltak kint sem.
Macedonoknál csak 1 helyen voltak, ott mértek is (második fizetőkapu utáni benzinkútnál).
Görög földön sehol nem láttunk hatóságot.
Határokon mindenhol (szerb belépés kivételével) aránylag gyorsan átjutottunk. Görög belépéskor ne álljatok be a sorba, előre kell menni és már mehetsz is (vissza ugyan így).
A vissza út kicisit simább volt. Macedonoknál sehol nem volt ellenőrzés. a szerbeknél is csak Belgrád után voltak kint szintén 2 helyen, de nem mértek.