Szia Klarissza! A Peloponiszoszon tényleg nagyon lassan lehet autóval utazni. Ha sok mindent szeretnétek látni akkor kell a több szállás. Km. -ben nem tűnik soknak 1-1 hely ,de a valóságban ezek hosszú órák ! Ha megvan az utiterved ,oszd meg velünk. Biztosan rengeteg segitséget fogsz kapni . üdv:kokszi
Igazad van, sokkal ésszerűbb a dolog, de a fiam a tavalyi nyaralásról mindig azt mondja, hogy a saját cuccait ki sem tudta pakolni, annyit költözködtünk. A képeket nagyon nagyon nagyon köszönöm... sipos.lara@gmail.com.
Az biztos, hogy az ilyen több helyszínes nyaralások nagyon emlékezetesek...már alig várom.
Köszi mindent, nagyon jók voltak a szállások, remélem nekünk is hasonló lesz. Képeket rádbízom, minden érdekel.
Fiamnak "egyem meg" volt külön táskája, csak az volt a baj, hogy mire este találtunk szállást, vagy visszaértünk a szállásra már olyan fáradtak voltak, hogy mozdulni se..., nemhogy pakolászni, rajzolni, játszani lett volna erejük. Tehát most okosabban kell csinálni. Szerdától nem dolgozom, akkor nagyjából megtervezem az utat, és megosztom veletek, és ha tényleg segítetek ti, mint tapasztaltak, akkor azt nagyon megköszönöm. Na jó éjt mindenkinek, köszöök mindent.
A mostanában indulóknak fontos lehet a Görög autópálya díj! A Az első fizető kaputól Tripoliszig 23.6 eurót kell fizetni összesen. Benzinkút Platamonas és larissza között csak 1 van! Larissa alatt sűrűbben ,de így is vannak 50-60 km.-ek ahol semmi nincs! Az egész peloponissosi szakaszon egy kút sincs az autópályán! A benzi ára Napflio környékén van1 euró alatt ,máshol 1-1,20 között.
Köszi az infót. Holnap elindulunk. Teljesen el vagyok csúszva, semmi sincs bepakolva, na de hosszú az éjszaka... úgysem én vezetek. Sajnos a terveimet nem tudom megvitatni veletek, merthogy nincsenek, majd útközben (elég hosszú idő lesz) megtervezzük a nyaralást. Mindenesetre ha hazaérünk, a tapasztalatokat megosztom veletek... ...