Valaki megtudná nekem mondani hogy Karathona beach autóval csak Nafplio felől közelíthető meg vagy pedig Toloból közvetlen át tudnék menni?
Nézem a gugli örszöt de úgy fest eddig, hogy csak Nafplio felől tudok menni.
Sziasztok!
Aki járt már Krétán és Paralián is,sos kéne egy kis segítség.Nekem Paralia jobban bejön így látatlanban,de augusztus végén mennénk,és félek,már nem lesz kánikula
Köszi előre is:Kitti
Lenne még egy kérdésem hozzád az Elektrával kapcsolatban. Gondolom ti is kértetek légkondit, ennek az ára érdekelne? Az Appolon katalógusában 5 Euro/napot írnak.
#1112042009-07-27 08:47:57 Válasz a #111191. hsz-ra
Szia
Ez itt a Tolo topik ha a fooldalra kattintasz akkor ott megtalalod a Nepszeru udulohelyek kozott Paraliat a Gorog szigeteknel pedig Kretat szerintem ott sokkal tobb infot talalsz majd.
Udv
Kriszta
Augusztusban mennénk Toloba autóval s szeretném megkérdezni a már ottjártakat, hogy vajon Toloból vagy Toló környékéről honnan lehet eljutni Hydra szigetére. Van valakinek tapasztalata, mely társasággal érdemes utazni, mennyiért és hol lehet jegyet venni, hol lehet megnézni indulási, érkezési időt. Érdemes -e Hydra szigetére a kocsit átvinni,vagy elég, ha gyalog érünk oda komppal vagy hajóval?
A másik kérdésem az lenne,hogy van-e Toloban benzinkút? Tud valaki esetleg abban is segíteni, hogy Athénig hol vannak , vannak-e , milyen távolságra egymástól benzinkútak az autópálya mentén?
Előre is köszönöm a válaszokat, melyeket el lehet küldeni privátban a sellin@freemail.hu címre is.
Üdvözlettel:
Csenge
Szia sellin!
Toloból kifelé van benzinkút (talán több is).
Tolóból csak egynapos kirándulóhajó megy Hydrára (ebben biztosan segítenek a többi tapasztalt fórumtársaim), rendes komp (amire autót is tudsz felvinni) a Hydrával szemközti Ermioni településről indul, sajnos nem tudom, milyen gyakran és mennyiért. De a kérdésedre itt a válasz megfordul másik irányba, mert Hydrára nem szabad autót vinni, ott tilos autóval közlekedni!
Üdv: Andi
Szia Breki!
Annyira sajnálom, hogy amikor Tolóban voltunk, nem tudtam a Karthona beach létezéséről és a másikról sem (Vi..?). Akkor még a google earth létezéséről sem tudtam. Most meg már nem megyek úgy nyaralni, hogy előtte meg ne kukkantanám fentről is a helyet.
1997-ben úgy imádtam Tolót, ahogy volt: a keskeny partjával és a csónakokkal és állatira kristálytiszta víze volt.
De 2005-re mindez sokat változott, a víz sem volt már olyan tiszta (nem volt áttetetsző, folyton opálos, felkavarodott volt), a mini-keskeny partok megteltek nyugágyakkal, valahogy túl kevés lett nekem a "népsűrűségre jutó szép strandrész", így mi nagyon siránkoztunk (a nagy strandot nem szerettük), hogy nincs a közelben sehol sem egy jóra való öböl. Ez a Karthona hatalmas nagy öböl, nagyon tetszene nekem. Ha mégegyszer mennénk, tudom már, hol fogok strandolni.
#1112652009-07-27 17:31:23 Válasz a #111247. hsz-ra
Szia
A Hydra -Spetses kirandulas 8.45.kor indul Tolobol felnotteknek 34 Euro 12 even aluli gyerekeknek 17 Euro a dija,Hydran k.3 orat ,Spetsesen 1.5 orat marad a hajo.
Az irodankban lehet ra jegyet venni (Culture Travel ,Sekeri 28.Tolo foutcajan a pekseg es az Alpha Bank mellett)es itt tudunk adni a szigetekrol magyar nyelvu leirast illetve pontosan elmondjuk a hajokirandulas programjat is es azt is hogy melyik szigeten mit erdemes megnezni es az pontosan hol talahato.
Autoval ahogy Vojandi is mondja el kell menni Ermioniba ami kb.egy ora innen at tudtok menni Hydrara (auto nelkul ) a jegy oda vissza 20 Euro .
Spetsesre a pont vele szemben levo Kostabol megy hajo ami kb.2-4 Euro per foert visz at illetve van vizitaxi is ami kb.egy tizes.Autoval nem sok ertelme van Spetsesre sem menni mert a sziget nagyon kicsi es amit meg lehet nezni az bejarhato gyalogosan Kosta kikotojeben erre a celra
kulon parkolo van ahol nyugodtan ott lehet hagyni a kocsit.
Ha van meg kerdes csak batran
Udv
Kriszta
#1112672009-07-27 17:37:10 Válasz a #111247. hsz-ra
Szia
benzinkutat az autopalya menten 30- 40 kilometerenkent talasz. A Tolobol Kivezeto uton Napflionig illetve Napflion elott es Napflionbol kifele is egy csomo benzinkut van csak arra kell vigyazni hogy este 9 utan es ejjel mar csak egy- egy ugyeletes van nyitva azt pedig hogy melyik eleg komplikalt kideriteni,vagy tudja akit megkerdez az ember vagy o is csak talalgat.