Szia Kokszi!
Sajnos nem kaptam privit (ha kapok, azonnal szoktam válaszolni).
Segítek, hatudok, sokat én sem értek hozzá.
Írd meg, hogy hova tetted fel a képeket.
A képfeltöltő.hu ! Ahogy a fórum nagykönyvében írva vagyon ! ide felraktam próba képen 3 képet , de nem tudtam bemásolni az oldalra így feladtam ! Az img gombosat kéne választanom, vagy a kékítést?
"A feltöltött kép beillesztése Img gomb használatával: bemásolod a kép elérési útját a hozzászólásba (pl: http://www.valami.hu/foto100.jpg), kijelölöd "kékíted" és klikkelsz az szövegmezõ fölött az Img gombra. " - írja Jox. Ezzel aza gond, hogy sokan azt gondolják, hogy az "elérési út (cím)" az, ami felüla keresőmezőben van, azaz a http...xy. Sokan ezt másolják be. A magyarázatot kiegészíteném annyival, hogy katt a képre jobb gombbal és a tulajdonságok címszó alatt van a bemásolandó URL.
Bocs az offért. Talán jelzem Jox felé is, hogy ezt is írja bele.
Kedves Andi ! Köszi , holnap a párommal megpróbálom! Kardamyliről szeretnék 1 külön albumot ,többmint 100 képem van róla,és 1 külön beszámolót írni , a Tajgetoszi utammal együtt. Ez a célom a Manival is ,ahol sikerült elhagyott lakótornyokba bemászni-felmászni . Balga módon rövidnadrágban, így véresre karcolta a lábam a bozót, így 1 napig jó volt a tengerben fürdeni. De egy kis vér itt a vendetta hazájában, nem nagy dolog! Aki most indul ki ne hagyja ,még a régi bútorok is a házakban vannak . Nagy élmény !
Nem semmi kalandokba vágtál. Mi be nem másztunk volna, egyrészt, mert félnénk, hogy összedől alattunk, másrészt mert lövöldöznek is (ki tudja mire, talán csak nyúlra). Ok, holnap este leszek, lesem majd, hogy jutottál-e valamire.
Mi Tolóból mentünk el a túloldalra a Voidokilia öbölhöz. Nem bántuk meg. Gyönyörű. Mi is felmásztunk a várromhoz. Megszenvedtünk a látványért. A következő uticélunk innen az Olümpia lett volna. De mivel arrafelé nincs autópálya, ezért bizonytalan volt, hogy időben odaérünk-e. Így úgy döntöttünk, hogy maradunk, és lentről is megcsodáljuk az öblöt. A fürdőzés közben a lányaim azt mondták, hogy olyan ez az öböl, mintha a Maldív szigeteken lennénk. Késő délutánig élveztük a csodát. Nagyon sok szép helyen jártunk abban a 10 napban, de a Voidokilia öböl viszi a pálmát.
A barlangról viszont nem tudtunk. Biztosan azt is megnéztük volna. Tudsz feltölteni képeket erről?
Az előbb az öbölről megpróbáltam feltenni egy képet. Remélem sikerül megnézni.
Még most próbálkozok csak. Szeretnék majd a fotóalbumba is küldeni képeket a Peloponnészoszról.
Szia anima-laci!
Aut hittük Triznyákkal, hogy kokszi vagy, vagy az útitársa,mert pont tőle vártunkegy ilyen képet.
Eszméletlenül szép, és ahogy látszik a víz alatt, ahogy a hullámok formázzák a homokot...én is az exotikus strandokhoz hasonlítottam, amikor ott jártunk. (A képed nem jelent meg, én javítottam.)
Még tehetnél be párat más helyekről is, és egy kis rövidke összefoglalót is szívesen vennénk az utazásodról.
Üdv: Andi