Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 301
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11559 Üzenet linkje2006-07-15 18:34:29 

Szia Csutek!

De jó, hogy jó helyre megyek!!! icon_lol.gif Még sosem voltam ezen a részen. Most megyek harmadjára Görögországba. Elsõnek Paralián voltam, aztán tavaly Sartin (nagyon tetszett) és most Vrasnát néztem ki. A képek alapján tetszik a kis falu, remélem élõben sem lesz csalódás.
Valahol írtak valami pékségrõl, gondolom akkor az lehet, amit írtál. Mindenképp megkóstolom a baklavát. icon_lol.gif Aztán, ha 100 kilósan jövök haza, az a ti lelketeken fog száradni. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Amúgy a szállásunk állítólag 800 méterre lesz Asprovalta fõterérõl, úgyhogy gondolom nagyon közel leszünk hozzá.
Úgy mennék már!!! Még 2 hét. icon_cry.gif

# 302
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11560 Üzenet linkje2006-07-15 18:43:07 

Jaszu penelopé! icon_smile.gif

Szerintem szeptemberben mindenhol csökkennek az árak, mivel már kevesebben nyaralnak ilyenkor. Legalábbis annak idején Paralián voltunk augusztusban, aztán még visszamentünk a barátnõmmel szeptemberben is és akkor jóval olcsóbban lehetett mindent megvenni.
Többektõl hallottam már, hogy panaszkodtak az angolokra.
Azért kár elmenniük külföldre nyaralni, hogy kocsmában töltsék az egész nyaralásukat, azt otthon is megtehetik.
A kollegám is hasonló. Krétára mennek nyaralni 5 csillagos szállodába, all inclusive ellátással és azt mondja, hogy igazából nem izgatja, nem várja, hogy menjenek. Az ilyen minek fizet ki ennyi pénzt, ha nem is érdekli igazán?
Én meg megvesznék a gyönyörtõl, ha Krétára valamikor is el tudnék jutni.
Tényleg nem vagyunk egyformák.
Szerencsére.

# 303
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11568 Üzenet linkje2006-07-15 19:59:02 

Szia Andra!

Mi már nyaraltunk Vrasnan icon_exclaim.gif Jó kis nyugodt nyaralóhely,szép tengerpartal,A közelben vanStavros és Asprovalta icon_exclaim.gif Mi
átsétáltunk a tengerparton Stavrosba ezzel a közelségét akartam leirni icon_exclaim.gif Nagyon gyorsan fejlödö kis falu icon_exclaim.gif A supermarket tulajdonosa nagyon jó fej csak túl nyugodt ami elöször furcsa volt de aztán megszoktuk Thassosnak hivják és et a supermarket neve is,jól felszerelt mindent megkapsz ott!A frappé is nagyon finom legjobb a tengerparton egy szalmából készült napernyökkel ellátott tavernában ez közvetlenül a parton van a tulaj nagyon jó fej! az árban benne van a napozóágyak bérlése és az ital is!bocs ha egy kicsit furcsán fogalmaztam meg de igy tudtam körül irni ha valami érdekel még irjál szivesen válaszolok icon_exclaim.gif Andi

# 304
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11570 Üzenet linkje2006-07-15 20:15:21 

Helló Andra!

Ha felsétálsz az ófaluba és át sétálsz Stavrosba, nem hiszem, hogy sokat híznál. Különben sem lehet egyszere sokat enni a baklavából.
Két hét az semmi. Nekem még 6 hét van hátra.Te már lassan csomagolhatsz.
Melyik apartmanba mentek?

# 305
Penelopé
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11581 Üzenet linkje2006-07-15 23:12:56 

De jó nektek,hogy Ti már lassan csomagoltok!
Én meg itthon rágom a kefét és csak vágyakozom Hellászba.
Talán majd év végére én is eljutok oda.

# 306
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11590 Üzenet linkje2006-07-16 07:10:56 

Szia Penelopé!

Örülök, hogy látom az írásodat!!! icon_lol.gif

Jól hangzik, szilveszter+hellasz+tengerpart! Remélem összejön, aztán csomagolunk!! icon_wink.gif

Puszillak

# 307
Penelopé
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11593 Üzenet linkje2006-07-16 08:56:45 

Szia Barátném!
De aztán szavadon foglak ám!
Mert én tényleg megyek.

Puszi

# 308
Stefi711
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11596 Üzenet linkje2006-07-16 09:50:46 

sziasztök
jo nektek hogy ennnyi élményetek van már hellaszrol.
de holnap indulunk mi is asprovaltára icon_smile.gif

# 309
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11600 Üzenet linkje2006-07-16 13:21:08 

Penelopé!

Ezt majd meg beszéljük, még nagyon messze van!!! icon_wink.gif

Stefi!

Nektek pedig nagyon jó utat kivánok, és kellemes nyaralást!

# 310
Penelopé
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11612 Üzenet linkje2006-07-16 15:51:54 

Andra írta:

A kollegám is hasonló. Krétára mennek nyaralni 5 csillagos szállodába, all inclusive ellátással és azt mondja, hogy igazából nem izgatja, nem várja, hogy menjenek. Az ilyen minek fizet ki ennyi pénzt, ha nem is érdekli igazán?

Van egy házaspár ismerõsöm,egyik legnagyobb déli városunk felsõ
tízezrébe tartoznak.Bejárták a világot-de szó szerint.
Nemrég voltak két hetet a Maldiv-szigeteken.
A férjnek ennyi hozzáfûznivalója volt az egészhez:
-Nem volt ott semmi,csak a homok,meg a pálmák,untam az egészet.
Alig várta már,hogy hazajöjjenek,leginkább a luxusbungaló hûvösében
sörözött,vagy a bárban.
Sokan életükben nem keresnek annyit,amennyit egyesek elkölthetnek
utazásokra.
Én a nyaralás minden pillanatát tudom élvezni.
És minden jó érzésû ember így van ezzel.

# 311
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11641 Üzenet linkje2006-07-16 20:16:20 

Kedves Andra és Penelopé!
Vannak olyan típusú emberek, akik vagy megjátszák, hogy nem jó semmi sem, de közben élvezik, vagy tényleg nem is értékelik, mi veszi körül õket.
Én csak úgy hívom ezeket, csak a lyukat látják még a sajtban is..... Nekik rossz és milyen jó nekünk!!!

# 312
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11692 Üzenet linkje2006-07-16 21:32:07 

Nem feltétlen sznobság mert nem tetszett nekik a hely.Sem a Maldívon sem pedig a hozzá hasonló helyeken nagy csodákat nem várhat az ember.A természet adta szépsége szép,az igazi fehér homok,pálmafa de ennyi.Ezen kívûl nincs semmi,tényleg unalmas.Mauriciuson amíg a reptértõl a szállodáig érsz minden cukornád.Ezeknek a szigeteknek nincs történelmük,nem olyan mint Görögország/Athén.../Egyébként pedig vannak olyan emberek akiknek az a kikapcsolódás ha ki sem mozdulnak a szállodából,mert egész évben lehet,hogy csak a nyaralás alatt vannak egyetlen helyen,egyébként meg stressz...Az a baj,hogy az említett emberek rengeteg stressz árán élnek úgy ahogy élnek,nem lehet kívülrõl látni.
# 313
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11693 Üzenet linkje2006-07-16 21:34:36 

Én 33 éves koromig csak Magyarországon nyaraltam. Akor jutottam el elõször Görögországba. Már elõtte is szerelmes voltam ebbe a gyönyörû országba. Sokat olvastam a mitológiát, történelembõl is jobban érdekelt a görög, mint a magyar. Rettegek a víztõl, mégis imádom a tengert.
Két évig a munka miatt nem nyaraltunk( mezõgazdasággal foglalkozunk). Aztán súlyos beteg lettem, ezért két évig újból nem tudtam visszamenni Görögországba. Tavaly, hogy kipróbáljuk, hogy bírom az utazást, elmentük Horvátországba. Nekem nagyon nem jött be. Nem tetszenek az emberek (nem olyan kedvesek mint a görögök), meg az országnak sincs meg az a "bizonyos" hangulata.
A lényeg az, hogy amíg beteg voltam, sok mindent átértékeltem. Addig sem érdekelt a nyaralásnál, hogy milyen körülmények között nyaralok, a lényeg a nyaralás és a pihenés volt. Volt, hogy sátoroztunk, napokig esett az esõ, mindenünk nyirkos volt, de szép emlék maradt. Rájöttem arra, hogy minden évben kell 2 hét, amit pihenéssel töltünk. Azt is tudom, hogy minimum 4-500 km-re el kell távolodni az otthonunktól a teljes kikapcsolódás érdekében(lehetõleg a mobilt hagyjuk otthon, de legalább kapcsoljuk ki). icon_exclaim.gif
Szerintem, aki nem tud értékelni egy öt csillagos nyaralást, annak már nincsenek álmai, vágyai. A pénz szerzés nem lehet a legfontosabb az ember életében, mert csak elmegy mellette az élet.
icon_cry.gif

# 314
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11696 Üzenet linkje2006-07-16 21:46:38 

Szia Csutek!Nem a csillagokon múlik az ember álma.Kinek mi az igénye,valaki a sátrat szereti valaki a sok csillagos szállodát.Van akinek bejön a semmittevés valaki meg halálra unja magát.Ezeken a szigeteken lehet élvezni a semmittevést 2napig de utánna tényleg unalmas.Görögországban és a Görög szigeteken annyi a látnivaló,hogy nem lehet betelni vele.Nem cserélném el a Krétai utazásom egy Maldívra az tuti! icon_wink.gif
# 315
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11697 Üzenet linkje2006-07-16 21:46:47 

Csutek, köszi, amit írtál, ilyen szépen senki sem tudta volna megfogalmazni. Nagyon igaz és szép, amit írtál.
Andi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 20 21 22 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu