Milos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 781
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116003 Üzenet linkje2009-08-31 17:35:19 

Attól én is, még sosem próbáltuk, szeirntem párom sem merné. Másokkal, vagy valami görög csónakossal gondoltam.
# 782
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116004 Üzenet linkje2009-08-31 17:35:29  Válasz a #115995. hsz-ra Előzmény #115995

Van egész napos hajóút Miloson. 35€/fő és igen-igen részletesen végigpásztázza a szigetet, Adamasból indul. 70 strand nincs a szigeten! Ezt azért nem kell elhinni. Az viszont igaz, hogy strandok szempontjából Milost nehéz lesz felülmúlni. Nagyon sokféle és változatos strandok miatt. Hogy görögös-e vagy sem, azon lehet vitatkozni. Egy biztos, ahol sok a turista, az már árt ennek a jelzőnek. Nekem azokhoz a szigetekhez képest, amit eddig láttam az volt, Foleg. pedig még inkább. Bár még nem voltam minden szigeten, ezért a véleményem semmit sm ér, ezzel tisztában vagyok. Miloson relative kevesen voltak, egyrészt a szezon miatt is. Aztán elkezdtek gyülekezni. Voltak olyan turisták Miloson, nem is egy, de főleg Folegandroson, akivel egy héten belül többször is találkoztam különböző strandokon, volt akivel 4-szer is. Az igazi görög feeling talán olyan szigeten van mint Gavdos. Milos előnye a "kis helyen sok minden" . Mindenesetre Milos nekem nagyon magasra tette a mércét és tiszta hülyeség, de félek, hogy jövőre nem látok ehhez hasonlót. Ezen a hozzáálláson változtatnom kell. Az ember mindig többet akar.
Babar

# 783
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116005 Üzenet linkje2009-08-31 17:45:53 

Szia Babar!
Na ezzel a "mércével" van nálam is baj. icon_smile.gif Ezért filózok már jövőre olyan helyen, ahol már voltunk és jó volt, mert az nem cslódás, de az újaktól félek, hogy nem azt kapom, amit szeretnék.
Agyalok erősen egy Jón-szigetes kombináción is közben... icon_smile.gif

# 784
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116007 Üzenet linkje2009-08-31 17:49:12 

Tudod Vojandi nem akartam kockáztatni. Mehettünk volna úgy mint Döméék, de akkor csak két óránk lett volna az átszállásra. Ennyi idő alatt össze kell szedni a cuccot, újra be kell csekolni. És tegyük hozzá: mi van ha késik a Malév? Inkább nem kockáztattam.
# 785
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116008 Üzenet linkje2009-08-31 17:51:59 

Szia firkamano!
Ha nagyon szeles lenne az idő, akkor vitorlát szerelünk a robogónkra és az fogja hajtani benzin helyett. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif hahahahaha!!!

# 786
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116009 Üzenet linkje2009-08-31 17:54:45 

Szanna, a csomagokat előre is be lehet úgy csekkoltatni, hogy átpakolják. Mi eddig mertünk kockáztatni, de nem is lett volna más lehetőségünk, napi egy gép esetében. icon_smile.gif
# 787
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116011 Üzenet linkje2009-08-31 18:07:28  Válasz a #116005. hsz-ra Előzmény #116005

Szia Andi!
Én ugyanoda nem megyek vissza, csak ha már végeztem Görögországgal.
Az pedig odébb lesz. A Jón-tengeri kombináció is szép, én már azt a részt kipipáltam és strandok szempontjából káprázatos. Nekem még Karpathos is nagyon-nagyon tetszik, de vetekszik egy Santorini-Naxos-Paros kombinációval. Karpathos önmagában kevés, kéne még valami mellé, de rossz helyen van a térképen, messze mindentől. Egyszer még Kitnos-Serifos-Sifnos is jöhetne, azokat még nem tette tönkre a turizmus.
Tavaly Konyu képei után végig Kalymnos volt a befutó, aztán megláttuk Milost és a vita lezárult. Beleszerettünk!!!!
Babar

# 788
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116012 Üzenet linkje2009-08-31 18:14:51 

Szia Babar!
Tavaly Kos (kalymnosi kirándulás) után nekünk is Kalymnos- Leros-Patmos voltak az idei befutók. Azóta eszembe sem jutnak. icon_smile.gif
Karpathos nekem is uncsi volt két hétre. Jól lehet viszont kombinálni Rhodosszal, kelet-Krétával és el lehet jutni Kastelorizzora is illetve Kassosra.
Kitnos-Serifos-Sifnos nekem Milosszal jön csak szóba.

Most végigzongoráztam a www.danae.gr-en a következő szigetek közötti távolságot órában:
Milos-Syros, Syros-Paros, Paros-Ios, Ios- Santotini, Santorini-Folegandros, Folegandros-Milos
Csak ehhez a három hét sajna nem elég. De nem lenne ez sem rossz terv.
A hihgspeed hajókkal nagyon jól lehet menni és bírom is. Mivel utálok nagy hajón utazni, nekem fontos a rövid út. Csak Milos-Syros durva, arra sajna kell 8 óra. De ha Syroson kezdenék és Paros felé mennék tovább, akkor a végén hihgspeeddel Santoriniről Folegandrosra 3 óra vagy hihgspeeddel csak 30 perc, majd onnan Milosra 2 óra (vagy 1 óra) kellene csak. Nagyon jó kis körutazás lenne. Első és utolsó sziget pedig repcsivel Athénból.

# 789
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116015 Üzenet linkje2009-08-31 19:09:25  Válasz a #116012. hsz-ra Előzmény #116012

Szép munka!
Ezzel eltöltöd az idődet.
Én már nem merek semmit mondani, mert lehet, hogy két nap múlva mást akarok. Egy biztos, több szabi és pénz kellene. Az a baj, hogy egyszerre akarok mindent!!!!!
Babar

# 790
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116016 Üzenet linkje2009-08-31 19:15:23 

Babar, néha képes vagyok 12 óra hosszát is, a teljes szabadnapomat csak ilyenekkel tölteni, kutatni, összerakni egy tervet, szálláslinkeket elmenteni, listákat írni. Ha mégsem oda megyünk a következő évben, akkor sem vész el, majd előveszem egy másik évben. Ez a megszállottságom! Az utolsó bejegyzésem óta chiost nézegettem végig, és bizony az is tervben volt sokáig, amíg inkább a zöldebb szigetekért rajongtam...de kedves Firka barátunk is szemezgetett vele, be is írta, hogy oda menne jövőre. Szóval nem csak én vagyok ilyen, hogy minden nap máshova mennék. icon_smile.gif
# 791
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116028 Üzenet linkje2009-09-01 05:42:19 

udv mindenkinek az atheni repterrol. mar csak 4 es fel orank van a milosi gep indulasaig. nagyon tetszik az atheni repter! amikor ejjel megerkeztunk az egesz terulten alvo utasokkal lehetett talalkozni. hajnali 5 korul jott egy biztonsagi az emberekt ebresztgetni. az uzletek egesz ejjel nyitva vannak es ingyen internet is van.akad itt egy kis muzeum is. na, megyek a tobbiekhez. ezeket a sororkat most azert irtam, hogz olvadozzatok:Dicon_biggrin.gif
# 792
Babar
Törzstag
Törzstag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116030 Üzenet linkje2009-09-01 07:32:04  Válasz a #116028. hsz-ra Előzmény #116028

Szia Szanna!!!

De irigyellek!!!! Köszi, hogy már most bejelentkeztél!!!
Nagyon nagyon gyönyörű nyaralást kívánok Nektek!!!!
Jelentkezz még, ha tudsz!!!!
babar icon_wink.gif

# 793
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116041 Üzenet linkje2009-09-01 10:33:36  Válasz a #116005. hsz-ra Előzmény #116005

Szia Andi!

Éppen azért lett nekünk a jövő évi tervünk Chios-Samos helyett Rodosz és még egy/két sziget, amit Te is írsz: félünk a csalódástól, és nálunk Zakynthos és Kefalonia után nagyon magasan van a mérce.

Igaz Jón tengeri szigetet nem szabadna összehasonlítani a Kikládokkal és más szigetcsoporttal sem, de nem tudunk ellene tenni, Zakynthos elvarázsolt, és azt a varázslatot keressük tudatalatt is mindenhol...

Ezért jövőre egy ismert helyet választunk.
Eddig én is azon a véleményen voltam, visszamenni nem szabad egy helyre sem, míg nem láttuk az összeset, de egyszer kétszer visszalátogatni olyan jó érzés. NEM MINDIG, csak 1-2x.

Én még nem jártam Rodoszon, párom már igen, éppen ezért szeretné ha Rodoszról Zakynthosra mennénk, hogy tényleg olyan legyen a nyaralás mint az álmaimban icon_smile.gif

MINDJÁRT FELTESZEM A KÉPEKET...

# 794
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116123 Üzenet linkje2009-09-02 06:54:16 

Szanna írta:
udv mindenkinek az atheni repterrol.

Mondram,hogy net függő vagy!

# 795
Szanna
Törzstag
Törzstag
519 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#116124 Üzenet linkje2009-09-02 07:39:39 

Jó reggelt mindenkinek!
A mi kis játék repülőnk egy darabban landolt a szigeten. Pontosan olyan gép, amilyet firkamano képein lehet látni.
Adamasban leltünk otthonra. Most azt is bevallom, hogy nem foglaltunk előre szállást. Majd meglátjuk mi lesz a reptéren ha megjövünk. Azért két apartman volt a tarsolyunkban. Taxival utaztunk be a turista infóhoz(10euro-3 személy+6 csomag), amely a kikötővel szemben található.
Ott már vártak az apartman tulajok. Az egyiket megnéztük, de nem volt megfelelő. A második viszont tökéletes volt. Két hálónk, fürdőnk, konyhánk, nagy nappalink és egy nagy erkélyünk fantasztikus kilátással!Látjuk a Lagada beachet, az érkező kompokat, a dombokat, a tengert. Mindez 40 euróba kerül/ nap.
Na, megyek a többiekhez. Sziasztok. icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 52 53 54 ... 124 125 126   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu