#1158262009-08-29 17:20:42 Válasz a #115824. hsz-ra
Szia!
Nem ti próbáltok ki mindenféle új dolgot???/magánszervezés,szálláskeresés.../
Egy kis izgi már bele sem fér???/bocs az offért!
Komolyságot:HA látok,szólok...
#1158292009-08-29 18:00:32 Válasz a #115798. hsz-ra
Szia Firka!
És Párizzsal mi lesz? Mi voltunk már Barcelonában, nagyon szép hely. Persze nem biztos, hogy neked is tetszeni fog. (csak poén volt)
üdv: Babar
(Ti aztán tudtok élni.:Lefkada, Milos, Párizs, Barcelona)
Nem Te fosztogatod az ATM-eket (bankautomata)?
#1160752009-09-01 17:04:59 Válasz a #100279. hsz-ra
Sziasztok, egy kicsit korábbi bejegyzésre kérdeznék rá, mert lassan nálunk is aktuális a kérdés.
Lacika7!
Kiért a szalámi a poggyászban?
Kedves Rutinos Repülős Utazók!
Úgy hallottam, hogy repülőn nem lehet élelmiszert vinni. Van valakinek e téren tapasztalata? Nem gondoltam élelmiszer szállítmányra, hiszen alapvetően kint vásárolnánk, csak némi zacskós leves, konzerv vagy szalámi gondot okozna-e, ha vinnénk?
Válaszokat előre is köszönöm!
D.
#1160822009-09-01 17:50:00 Válasz a #116075. hsz-ra
Kedves Doro!
Nyugodtan vihetsz magaddal élelmiszert a repülőre, akár a feladott csomagban, akár a kézipoggyászban. (Utóbbinál csak arra vigyázz, hogy folyadék vagy krém ne legyen.) Nálunk is majdnem mindig szokott ilyesmi lenni, vittünk már pl. zacskós levest, szendvicset, sajtot, bort (ezt csak a feladott bőröndben) stb. Soha senki nem szólt érte, egyszer a biztonsági ellenőrzésnél csak azért kérdeztek rá a kézipoggyászban lévő szendvicsekre, mert nem ismerték fel a monitoron átvilágítva, hogy mi is az. Aztán kibontották a táskát, megnézték és jó étvágyat kívántak hozzá.
(Úgy tudom, hogy az élelmiszer bevitele más országba inkább attól függ, hogy hová utazol, van olyan ország, ahová tilos élelmiszert bevinni, de Görögország nem ilyen.)