Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 3271
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csuros
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117715 Üzenet linkje2009-09-18 21:10:24  megjottem!

ma ertem haza paleokastritsa-rol,nagyon szuper volt!mindenkinek csak azt tudom mondani nezze meg korfu szigetet es paleokastricat is!
es koszonok minden tanacsot...udv.Laci

# 3272
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117735 Üzenet linkje2009-09-19 16:06:44 

Szia Bbetti, nekem is tetszetteka képeid, jót nosztalgiáztam, főleg a három parti benitsesi képpel!
Hol van az a homokos partú település, amire azt hittem elsőre, hogy Ipsos?

Szia Doro, hasznodra vált a leírásom?

Üdv: Andi

# 3273
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117747 Üzenet linkje2009-09-19 19:08:34 

Gégé,köszönöm a választ,csak ma jöttem haza,azért jelentkezen későn!Az ismerősöm örülni fog...lehet,hogy Igumenitsa mellett mentünk el,de busszal voltunk,igy egyáltalán nem foglalkoztatott,hogy merre megyünk,vagyis csak vittek...még egyszer köszi!
# 3274
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117753 Üzenet linkje2009-09-19 21:47:21  Válasz a #117701. hsz-ra Előzmény #117701

Szia Geot!

Köszi a hasznos infót, bocs ha egy kicsit le voltam maradva, eddig csak Paralia és Stavros volt az uticél....Majd Korfuba is jobban beleásom magam. Most BBetti elvarázsolt a fotóival... icon_lol.gif

Üdv
Eduso

# 3275
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117757 Üzenet linkje2009-09-19 23:06:25  Válasz a #117735. hsz-ra Előzmény #117735

Sziasztok!
Köszi Andi még egyszer a leírást, igen, hasznos volt. Vittem még egy útikönyvet és a fórumról jegyzetelt dolgaimat és ezek segítségével remekül boldogultunk. icon_smile.gif
Most rendezgetem a fotókat és próbálom lejegyezni, merre is jártunk, mert hamar el szoktam felejteni a helységneveket. Idén is szorgalmasan írtam az első két napon, még valamennyit a harmadikon is, de aztán idő hiányában elmaradt. Igyekszem pótolni, hogy a fényképekhez korrekt leírást tudjak készíteni.
Bbetti!
Jól jártatok Messonghival, a Messonghi beach sokkal jobb volt, mint a moraitikai. Ez utóbbin nem is fürödtünk, annyira nem jött be. De a főutca nem volt rossz és az Enjoy Fast Foodban is szívélyes kiszolgálás mellett remek vacsorákat ettünk. icon_smile.gif
Nekem személy szerint a sziget északi része jobban tetszett, ha még visszatérünk Korfura, ott keresnék inkább szállást.
D.

# 3276
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117780 Üzenet linkje2009-09-20 12:27:36 

Szia Doro!

Kicsit nosztalgia fogot tmost el Bbetti képeit nézegetve.

Én a helységnevekkel úgy vagyok, hogy annyit jegyzeelek előre, meg agyalok a nyaraláson, hogy mire ott vagyunk, tudom már őket, és általában itthin, amikor fotóalbumot készítek (rendes papírképekből) akkor is beleírom a neveket, párom meg sosem emlékszik egyre sem és csodálkozik, ha a nyaralásról mesélek, hogy én mindet tudom, még évek múltán is. icon_smile.gif

Teszel fel te is képeket?

Üdv. Andi

# 3277
Geot
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1046 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117783 Üzenet linkje2009-09-20 13:10:07 

A moraitikai Enjoyt én is csak ajánlani tudom!
Ugyan Benitsesben volt a szállásunk, de egy hét alatt négyszer vacsoráztunk (illetve giroszoztunk) az "endzoj"-ban és nagyon meg voltunk elégedve vele. icon_smile.gif

# 3278
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117815 Üzenet linkje2009-09-21 08:38:22  Válasz a #117780. hsz-ra Előzmény #117780

Szia Andi!
Én mindig úgy vagyok a nevekkel, hogy persze, emlékezni fogok rá. Csak az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy ez nem így van. (No, ez úgy hangzott, hogy most azt gondolhatjátok, hogy egy szenilis nagyi vagyok, pedig szó sincs róla.) Ezért muszáj jegyzetelnem. Bármikor odatalálnék bárhová, ahol már voltam, de a neve nem biztos, hogy beugrik. icon_smile.gif
Képeket teszek fel mindenképpen, ha lesz időm. (Azért nem kapkodtam vele, mert olvastam a képfeltöltésnél, hogy Jox is nyaral és addig nem akartam, de már válogatom a képeket az albumba.)
D.

# 3279
Nagymaya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117822 Üzenet linkje2009-09-21 09:58:37 

Szia Doro!
Érdekes, hogy nektek a Messonghi beach jobban bejött, mint Moraitika. Mi pont fordítva voltunk ezzel. Első nap a Messonghi parton telepedtünk le, de nagyon hínáros volt, így legközelebb már Moraitikán kerestünk helyet, és ott sokkal tisztább volt a víz. Igaz kavicsos volt, nehéz volt bemenni, de aztán rájöttünk, hogy a stégről is simán bemehetünk, mert ott is csak térdig ért a víz. Az Enjoyban mi is jókat ettünk. Hmmm, egy gyros tál most is jöhetne icon_biggrin.gif

# 3280
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117832 Üzenet linkje2009-09-21 12:01:15  Válasz a #117822. hsz-ra Előzmény #117822

Szia Nagymaya!
Mi nem találkoztunk hínárral Mesonghiban. icon_smile.gif Moraitikán nagyon zsúfolt volt a strand, nem szeretem, ha más lába lóg a számba. Nekem a kavicsos part nem jön be annyira, de ez nem is rendes kavics volt. Így mi a Mesonghi partot részesítettük előnyben, igaz, kicsit messzebb volt, de megérte a gyaloglást.

Hát igen, az Enjoy-os gyros, nyamm, de a muszaka sem volt rossz. icon_smile.gif Meg a kedves vendéglátás, amiben részünk volt. Igazi vendéglátós család.

Sidariban bementünk a San Remoba gyrost enni, finom volt az is, de a kiszolgálás... Egyértelműen a moraitikai Enjoy Fast Food volt a nyerő. icon_smile.gif
D.

# 3281
BBetti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
166 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117887 Üzenet linkje2009-09-22 10:06:50  Válasz a #117674. hsz-ra Előzmény #117674

Kedves eduso!

Kocsit mindenképp érdemes szerintem bérelni. Legalább is mi ezt a fajta nyaralást részesítjük előnyben, szeretünk bejárni mindent, ami csak belefér az időnkbe.

Messonghi Sidaritól olyan 50-60 km körül van, de ez időben nem annyit jelent, mint mondjuk itthon, mert nagyon kanyargósak az utak.

Jövőre lehet, hogy mi is kocsival megyünk.

# 3282
Emi1017
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117894 Üzenet linkje2009-09-22 14:32:49 

Sziasztok!

Hát a mi nyaralásunk is nagyon hamar letelt. icon_sad.gif
Hamar repült ott az idő....

Nagyon szuper volt minden!!
Körbe jártuk a sziget nevezetesebb helyeit, busszal, majd autóval!!

Aki nyugodt pihenést szeretne ajánlom Arillas-t, homokos tengerpart, nincs tömeg, nincs zaj!
Napoleon apartman szép, rendezett nagyon csendes helyen van.

Ha bárkinek van kérdése szívesen válaszolok.

# 3283
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117910 Üzenet linkje2009-09-22 19:25:08  Re:

eduso írta:
Szia Geot!

Köszi a hasznos infót, bocs ha egy kicsit le voltam maradva, eddig csak Paralia és Stavros volt az uticél....Majd Korfuba is jobban beleásom magam. Most BBetti elvarázsolt a fotóival... icon_lol.gif

Üdv
Eduso

Edusooooooooooo!! icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

Te már megint hová készülsz nagy titokba icon_question.gif icon_twisted.gif

# 3284
Eduso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
286 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117921 Üzenet linkje2009-09-22 21:02:04  Válasz a #117910. hsz-ra Előzmény #117910

Helló Renault!
készülök én sok helyre, aztán még ki tudja, hogy hol kötünk ki...az információkat időben kell összeszedni a döntéshez, nem??? Te is itt olvasgatsz, úgy látom.... Nincs ebben semmi titok, mert akkor nem fórumon írnék... Amúgy tökre tetszettek BBetti képei, kiváncsi voltam Korfun belül merre jártak, mert a képek dilettánsoknak nem sokat mondanak.....Nézd meg őket te is!!! icon_wink.gif icon_lol.gif icon_smile.gif
üdv Eduso

# 3285
BBetti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
166 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#117943 Üzenet linkje2009-09-23 08:56:41  Válasz a #117921. hsz-ra Előzmény #117921

Kedves Eduso!

Nagyon köszi a véleményedet a képekről. Nemsokára befejezem a képek feliratozásait és a beszámolót is. Hátha úgy még nagyobb kedvet kapsz ehhez a gyönyörű szigethez.

Jó tervezgetést.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 218 219 220 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu