#1174502009-09-16 09:07:00 Válasz a #117442. hsz-ra
Sziasztok!
A homokfutó járművön nem a quadot értettem természetesen, hanem azt a gokart formájút két üléssel egymás mellet. Folegandroson nagyon sok volt belőle. Ott főleg azt használták.
Döme! Santorini egy szinte kötelező látnivaló Görögországban, de amit írtál sajnálattal vettük tudomásul, mindezt el is tudom képzelni a szigetről. Ezért kezdjük mi keresni azokat a szigeteket, amit még nem "nyomtak" agyon a turisták. Pedig tervbe volt és van is véve Santorini és egyszer meg is nézzük,de lehet jövőre.
Szerintem Milost nehéz lesz felülmúlni, főleg a strandjait, egyéb látnivalók terén azonban biztos vannak szebb szigetek is. Összhatását tekintve Milos kis mérete ellenére rendkívül változatos és különleges, itt tényleg több idő is eltölthető. Egyenlőre, ha valaha visszamennék egy szigetre az Milos lenne.Ez viszont az összehasonlítási alap kérdését is felvetné. Mi nem voltunk Pl. Paroson, Ioson,Santorinin, Karpathoson stb. amiket ha megnéznénk, lehet más véleményen lennénk. Talán 10 év múlva tudnánk erről nyilatkozni, az is szigorúan magánvélemény lenne. Döme, Te már voltál Santorinin, neked már van összehasonlítási alapod.
Babar
Szia Babar!
Az utolsó képednél lemaradt a link végéről a ...jpg, ezért nem látszik.
Mi egy hetet voltunk Santorinin, de nekem (nnak ellenére, hogy láttam rengeteg turistát, valahogy mégsem) tűnt "turistásnak", mert sosemvolt embertömegekkel közvetlen kapcsolatunk. Semmi negatív élményem nem volt. És még, ha lett is volna, egy különleges hely, amit muszáj látni.
Tegnap megmutattam páromnak Döme milosi (és santorini) képeit!!! Tetszettek neki. Lassan már annyi képet látok Milosról, hogy ezért nem lesz kedvem odamenni, mert lassan komolyan úgy érzem, mindent láttam már.
#1174842009-09-16 13:24:07 Válasz a #117482. hsz-ra
Mi meg mindig azon szomorkodunk, mennyire más a fénykép és a valóság.
Megnéztük a videót is, amit Milosról készítettünk és hát hagy ne mondjam! A valóság az más! Menj el Milosra mi meg elmegyünk Santorinire az tuti, mert mint már írtam Santorinit látni kell! Most azonban Babarné Kis-Kikládokat akar Amorgossal, Babar pedig Santorini-Ios-Parost estleg Karpathost.Az biztos, hogy a mienk, Döme és hamarosan Szanna képei és a beszámolók után Te már ki leszel kupálódva Milossal kapcsolatban.
babar
Sziasztok kedves forumozok!
Udvozletunket kuldjuk Milosrol mindenkinek. (Sajnos nem tudok ekezetes betuket irni! Bocsi) Koszonjuk szepen mindenkinek a jo tanacsokat es az otleteket, hogy ide jojjunk. Gyonyoru szep ez a sziget. Tegnap erkeztunk. Athenban 2 orat kesett a milosi gep, igy boven volt idonk az atszallasra. A csomagokat pesten feladtuk egeszen Milosig. 23 kg volt az egyik csomag, de igy nem volt problema. Kulon koszonet Domenek, aki ajanlotta az on.line be-chekkolast. Siman ment minden, sot legkozelebb a malev jaratra is otthon fogunk bechekkolni. Vegul is most is on-line chekkoltunk, csak a repteren es segitett egy ott dolgozo. Igy nem kellett sorban allni a cheking pultnal, van egy gep kihelyezve, ott kell chekkolni es utana egy kulon pultnal lehet a csomagot feladni, ahol senki nem all sorban. Nagyon szuper, ajanlom mindenkinek. Miloson az ido nagyon szuper. Meleg van, ezerrel sut a nap es nincs szel!!!!!! Bereltunk autot, odahoztak a repterre. Tegnap este aludtunk Adamasban. Ma reggel meg nekivagtunk a szigetnek es kerestunk szallast. Interneten kiirtunk nehanyat, de vegul (ismet koszonet Domenek!!!!) csodalatos helyet talaltunk A.Kyrikiben, ahol ok is laktak. (Most nem tudom a pontos nevet, valami P betus). Gyonyoru szep a hely, igaz a 200 lepcsot meg kell maszni, ha furodni akarunk, de megeri. A viz kristaly tiszta, meleg es senki nem zavar a parton. Holnap elindulunk es felfedezzuk a szigetet. Majd meg irok! Szanaek itt vannak meg?
Ha igen szivesen talalkoznank veluk. Tel: 30/9443522.
Sziasztok!!! Megegyszer udv. mindenkinek.
Otto es Ibolya
#1175212009-09-16 17:07:23 Válasz a #117516. hsz-ra
Sziasztok Ottóék,
köszi a bejelentkezést ! Örülök, hogy bejön a Psaravolada Resort. Légyszi adjátok át az üdvözletemet Dimitrának ! A szél-mentes napokat jól osszátok be, mert hamar fordulhat az idő. Ha nincs szél, irány az északi és az észak-keleti partvonal. Ha feltámad a szél, akkor jöhet a többi. A kén-bányát, a sziget kört a Delfinivel és a Triadest valamint Firopotamost ki ne haggyátok !
Nagyon szép nyaralást, készítsetek sok-sok képet ! ((ha Adamasból írsz, a légkondis helyről tedd, ami az Atlantis (remélem ez volt a neve) szupermarkettel szemben lévő kis utcából nyíilik.))
#1175222009-09-16 17:26:38 Válasz a #117521. hsz-ra
Sziasztok Ottóék!
Nahát! Még egy milosi harcos! Nagyon kellemes nyaralást kívánunk nektek. Fedezzétek fel jól a szigetet! Amit Döme irt a széllel és a látnivalókkal kapcsolatban, az úgy igaz, fogadjátok meg. Csak annyit, ha lesz időtök, feltétlen nézzétek meg a szomszéd kis szigetet Kimolost. Csodálatos!
Babar
Szia vojandi!
Kissé besűrűsödtek a napjaim.Mi 14-én este érkeztünk vissza Milosról. 15-én pakolás, búcsúzás és ma utaztam vissza oda, ahol jelenleg élek. Kicsit sűrű volt így a program.
Vége a szabimnak. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! Miért? Miért? Miért?
A rendes beszámoló valamikor elkészül.
A kérdéseidnek pedig utána nézek.
Jelenleg két börönd várja, hogy kicsomagoljam őket.
Ez csak egészséges türelmetlenség részemről (=megszállottság), így remélem, elnézed nekem.
Most nincs konkrét kérdésem, érdekel minden, milyen volt Adamas, mi tetszett a legjobban, miket csináltatok konkrétan...
Majd írsz, ha lesz időd. Szegény Babart is agyon csesztettem, amikor hazajöttek, hogy úgy kell kicsavarozni belőle a szót, most meg abba sem hagyja már.
Sziasztok Ottóék!
Nagyon jó nyaralást kívánok én is nektek és jelentezzetek kis beszámolóval, meg képekkel, ha visszajöttök!
Ti mivel mentetek Milosról Santorinire? Ilyen high-speed hajóval? 2,5 óra a menetidő? Megvetted előre a jegyet neten?
Arra lyukadtam ki, hogy nincs már energiám állandóan nézegetni a száz lehetőséget másik szigetekkel, tök bonyolult ez az egész, meg azt semtudom, hogy a három hétből maradandó 6 nap Milos után elég lenne-e egy totálisan új helyre, ezért inkább Santorinire mennék vissza. Így megspórolhantánk egy halom repülőjegyárat is, mert mehetnénk oda-vissza Santorinire repcsivel, és Milosra (ról vissza is) komppal. A rendes komp több, mint 6 órát megy. De ez a gyors jól hangzik. Üdv.