FIGYELEM MINDEN AEOLUS UTASNAK AKI KRÉTÁRA MEGY VÁLTOZOTT AZ INDULÁS
NEM SZOMBAT REGGEL 7 ÓRA HANEM KEDVESKEDTEK EGY CSAVARRAL VASÁRNAP HAJNALI FÉL KETTŐKOR INDUL A TRANSZFER AZ IRODA ELŐL ÉRKEZÉS NEM 14 ÉN HANEM 15 ÉN EDDIGI INFÓM EZ HA VAN UJABB IROM
Kb 1 hete erkeztunk vissza a kretai utrol. Rethimno varoskaban a Maravel Sky hotelben voltunk elszallasolva...
Ami a hotelt illeti 3+ csillagos de oszinten szolva aval egyutt hogy nem vagyunk tul igenyesek... jobbra szamitottam. A szemelyzet mind kulfoldi eleg unott es tulterhelt volt. A reggelihez es a vacsorahoz konyorogni kelett hogy vizet adjanak... A reggelihez volt udito ital de viz viszon nem csak 2€ fejeben. A vacsorahoz viszont meg udito sem volt... Hozza teszem hogy felpanziora fizettunk elo az utazasi irodanal. A szoba az kenyelmes volt viszont a klima berendezes olyan egy eros buzt bocsatott ki hogy egyszerzen nem lehetett bekapcsolni (Szerencsere nem is volt ra szukseg mivel az ejszakak eleg huvosek voltak.) Egy nagyon-nagyon rossz dolog ami nekunk nem tetszett az az volt hogy a hotel elott egy eleg forgalmas ut haladt el...ami nagyon hangos volt... nem volt perc hogy elvezhessuk a csendet...
A varoska nagyon szep es hangulatos... sok-sok etteremmel (Kb 20-25 € ert ebedeltunk naponta itallal egyutt.) egy kis kikotovel es egy nagyon szep kilatassal rendelkezo eroddel (4€/fo). Egybe veve jo volt... de ebben nagyon nagy szerepe volt abban hogy ellatogattunk Santorinire ... Ha erre a kirandulasra nem mentunk volna el (128€/fo) akkor en szemely szerint nem lettem volna elegedett a Kretai kiruccanassal... Santorini nagyon szep... Eloszor egy kicsit dragalltam.. de most utolag nem banom hogy elmentunk...
Szia Ballazolo!
Pont ma gondoltam:Hát senki nem jön ide???
Azért remélem,Kréta nagyon tetszett??
128Euro/fő?Akkor biztosan a Neckivel voltatok.Ha magánban ruccantatok volna át Santorinire,biztosan olcsóbban megúsztátok volna.Szerintem Krétára nem szabad félpanzióba menni,de ez csak magánvélemény.Rethymnoban rengeteg kis taverna van,ami becsábit egy-egy fini kajára!
36 órás viszontagságos haza út után szerencsésen megérkeztünk Dél-Krétáról.
Gyönyörű helyeken jártunk , sok szép felvételt gyártottunk , készülünk a beszámolóval .
Az elindulás előtti órákban (10.13.-án délelőtt még vígan lubickoltunk a tengerben itthon meg tél lett mire haza értünk!
Szia Gaborpapo!
Nagyon örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok.
36 órás hazaút??? Az nem semmi... hogy lett olyan hosszú?
Várom én is a képeket és az élménybeszámolót.
Bizony lehet , hogy Dél-Afrikából is értek már haza emberek ennél rövidebb idő alatt.
Az úgy volt , hogy Makrigialoson 17.30.-kor szálltunk fel a buszra ami a Heraklioni kikötőbe vitt bennünket. A hajó 21 órakor indult volna de kb 30 perces késéssel 21.30.-kor indult. és reggel 6.30.-kor kötöttünk ki Pireuszban, ahonnan még haza is kellett buszozni.Hajnali 5.-kor értünk a Pesterzsébeti Tesco parkolóba ahonnan még egy fél óra volt a lakásig.
Tehát indulás 10.13.-án 17.30.-kor Makrigialosból
Érkezés 10.15.én 5.30 Bp XIII.kerületbe.
Egy dolog biztos ilyen hosszú haza utunk még nem volt soha.
Sziasztok Cimborák Egyszóval ahogyan gáborpapo irta makrin felszáltunk a buszra ott volt 33 fok eltelt 36 óra a lirtak szerint megérkeztünk a tesco parkolóba volt 3 fok és havazott fontolóra vettem hogy elverem a sofőrt ,mig mi aludtunk elvitt bennünket alaszkába brutális volt át klimatizáljuk magunkat irjuk az infót mert a kintlét csodás volt
Jaj Istenem mit tettem!!!!!!!!!!! Feltöltöttem a képeket a fotó albumokhoz és a gondosan előkészített képek egy része vissza állt így most elfordítva vannak fent.!!!!!!!!!!!!!!