Nem tudom a piac pontos nyitvatartását. 6 év alatt változhatott is, az ilyen jellegû emlékeim is megfakultak kissé.
A férjem ízlésérõl csak annyit, hogy ki akarja enni G.o.-ot az összes gyros-ából. Nem tud betelni vele. Birka- bárány nem kell neki, mert azt itthon eleget lát és akkor eszik amikor a kedve tartja.
Van egy hevenyészett térképem Vrasnáról. Ha érdekel elküldöm emailben.
Hello Andra!Mi aug3 Rodoszra megyünk és 12 napra!Ti már akkor nagyon készülödtök
Szia!
Ne is mondd! Már semmi kedvem dolgozni, legszivesebben máris indulnék, de olyan piszok lassan telik az idõ. És még egész jövõ héten dolgoznom kell.
Ti nagyon jó helyre fogtok menni. Azt mondják Rodosz is gyönyörû sziget. Már az is mindjárt itt lesz. Két hét és repülhettek.
Rég kipihized magad mire nekem azon kell filóznom, hogy mit csomagoljak,hogy semmi ne hiányozzon, de beférjen a csomagtartóba. Nekem akkor lesz olyan kínom mint most neked. Az utolsó hét a legnehezebb. Még dolgoznod kell, de az agyad mindig az utazáson jár.
Tervbe vettük, hogy megnézzük Thasos-t. Szeretnék akkor Vrasnára is benézni. Kíváncsi vagyok, mennyit változott 6 év alatt.
ferrari!
Annyira irigyellek most! A szigeteket hiszem majd egyszer én is meg fogom nézni, csak kicsit késõbb. Ráadásul aug. 20-tól ha nem is kell még kimondottan dolgoznom, de akadnak megoldandó dolgok.
Hajjaj, naná, hogy mennék! Két dolog tart vissza: elsõsorban azok a csúnya anyagiak, másrészt akkor már nekem hozzá kell kezdenem dolgozgatni. Sõt, holmi továbbképzés is be van igérve.