#1226412010-01-04 17:31:46 Válasz a #122630. hsz-ra
Lincsi kedves,nagyon köszi,van már sok ajánlatom,DE konkrétan a Domenica-apartman árait várom 2hétre kaja nélkül/tavernások vagyunk.../az Ibusztól és az Unitraveltől...
Aranyos vagy,hogy segiteni akarsz.
#1226522010-01-05 03:27:21 Válasz a #122639. hsz-ra
Nekem nem sikerült megnyitni, a következőt írja ki a gép: " A fájl sérült és nem sikerült megjavítani."
Na majd mindennap nézegetem, mivel kiváncsi vagyok, hogy mennyit emeltek ebben az évben.
#1226592010-01-05 10:38:29 Válasz a #122641. hsz-ra
Igen, Kutyum, segíteni szerettem volna, csak nem voltam elég figyelmes, hogy mit kerestél konkrétan.
Egy tanárom mindig azt mondta: nyugalom a hosszú élet ritka (előbb-utóbb úgyis megérkezik az a várva várt ajánlat!)
Rosszul vagyok az Apollontól. Ugyanazt a 2fős apartmant árulják 4fős-nek, ami miatt panaszlevelet is írtunk nekik - de válaszra sem méltattak bennünket. Engem ez nagyon felháborít...
A Tolo-s témához írtam azt hiszem. Röviden: 2fős stúdiót kaptunk 4 fős apartman helyett. Plusz amikor április elején lefoglaltuk a szállást, akkor megkérdezték, hogy van-e valamilyen kívánságunk az apartmanok elhelyezkedésével kapcsolatban. Nekünk csak ennyi volt: "emeleten legyen". Erre kaptunk egy szuterént. Gondolom amiatt, mert "autós" vendégek voltunk, és nem ugyanakkor érkeztünk meg, amikor a buszosok. Ezzel semmi gond nem lett volna, ha nem kérdezik meg előre, hogy hol, hova, melyiket szeretnénk foglalni!!!
Amikor az idegenvezető segítségét kértük, csak annyit mondott, hogy fiatalok vagyunk, úgyis csak aludni járunk haza. TÖBBEK között e kijelentése és a hangneme is sértő volt, mivel a társaságunk tagjai igencsak kinőttek a bulizós, piálós korszakukból. A pihenés lett volna a fő cél, nem a dorbézolás.
Hosszas vitatkozás után sem változott a helyzet. Folyton azt hajtogatta, hogy panaszlevelet kell írni...Ez ott azon a helyzeten persze semmit sem változtatott. Maradt a kempingágy és a földön alvás egy hétig.
Senki ne gondolja, hogy eltúloztuk a helyzetet. Mindent lefotóztunk (ha valaki kíváncsi rá, elküldöm), még a szoba kártyáját/lapját is, amin az állt, hogy 2 ágyas szoba.
Mégegyszer mondom, senki ne golnolja, hogy finnyáskodtunk, hiszen aludtam én már földön már nyaralás alkalmával is, de azért nem kértek ennyi pénzt!!!
Amikor hazajöttünk, megírtuk ezt (persze finomabb hangnemben) az Apollon-nak. Mégcsak nem is reagáltak. Pedig már lassan egy évtizede utazunk velük. Illetve utaztunk...
Erre ma látom, hogy ugyanúgy 4 fős apartmannak árulják azt a stúdiót, ami valójában csak 2 fős. És még két főnek is igen szűk.
Előre is elnézést kérek azoktól, akiket ezzel megbántottam. És nincs szándékomban rágalmazni az irodát.
Lehet, hogy későn érdeklődök, de utánam a vízözön elv alapján lefoglaltam az Anett Toursnál egy három fős stúdiót. Mint utazási irodáról mi a véleményetek? Busszal megyünk.
Nekem is az a véleményem az apollon travelről, hogy elég furcsán osztják el a szobákat. Nálunk például tavaly Stavroson felrakták a 3 60 körüli idős hölgyet a 3 emeletre a szállodában ahol persze nem volt lift, engem és a párom akik huszon évesek vagyunk pedig beraktak egy földszinti szobába. Szerintem ha kicsit odafigyelnének az adatlapokra észre vennék, hogy ki mennyi idős, és arra is gondolhatnának, hogy nem csak a bőröndök felcipelése jelent gondot az idősebbeknek hanem a napi többszöri fel-le menet is. Szóvá tették ezt a hölgyek is erre jött hozzánk az idegenvezető, hogy cseréljünk szobát, persze már akkor amikor kipakoltunk, megfürödtünk és készültünk egy kis pihenésre. Hát gondolhatjátok milyen "ideg állapotban" voltunk. Párom megnézte a szobát, és cseréltünk, mert mi így jobban jártunk, kaptunk ketten egy 4 szobás apartmant. Amúgy semmi különösebb gond nem volt az apollonnal, mi meg vagyunk elégedve velük még mindig, hozzá teszem a 3 idős hölgy, ezután minden ellen kifogást tett szegény idegenvezetőnél, és buszon is, meg persze a többi utasnál is, annak ellenére, hogy már 10-szer utaztak az apollonnal elmondásuk szerint, szóval nem voltak egy könnyű esetű nyaralók az biztos, szóval szegény idegenvezetőket is maximálisan meg tudom érteni.
#1226842010-01-05 19:24:47 Válasz a #122663. hsz-ra
Szia Melynda!
Olvastam a történetedet az utazási irodáról! Nem semmi! Főleg, hogy még most is így hirdetik azt a szállást. Nagyon okosan csináltad, hogy mindent lefotóztál. Csak a panaszlevél amit írtál, na azt kicsit kevésnek tartom. Szerintem kukába dobták. Tudom, sokan inkább nem csinálnak botrányt, vagy annyiban hagyják a dolgot. Ezt is meg tudom érteni. Én nem tartozom ezek közé. Elmentem volna a fogyasztóvédelemhez, vagy ki tudja hová, esetleg ügyvédet fogadok. Lényeg, hogy (ezt már egyszer leírtam) a szart is kiráztam volna belőlük. Remélem olvassák a különböző irodák ezt a topikot és látják, ezt a sok negatív reklámot és elveszítenek egy pár utast ebben a nehéz gazdasági helyzetben.
Babar