Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12273 Üzenet linkje2006-07-21 20:41:20 

Nárcisz Szartis élménybeszámolója már olvasható a Beszámolók oldalon...
# 242
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12329 Üzenet linkje2006-07-22 12:01:27 

Lindy!

Ha 3 napotok van, akkor mind a két félszigetet bejárhatjátok úgy, hogy minden éjjel máshol alszotok. Azért szerintem a Sithonia a legszebb és az is Sarti körül icon_biggrin.gif ! Ha mégis a kempinget választjátok akkor sem kell elõre eldönteni melyikbe mentek, mert sok van és ki is vannak táblázva. Szerintem közvetlenül thessaloniki környékén nem érdemes megállni, csak ha várost akartok nézni. Egyébként a Chalkidiki felé vezetõ úton kb. 45 km-re Sartitól van egy LIDL olyasmi árakon mint itthon, ott érdemes bevásárolni.
Kempingekrõl információt találsz az ADAC Campingführernél! Rebekának igaza van, tuti, hogy találtok apartmant is!

# 243
Lindy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12337 Üzenet linkje2006-07-22 14:06:53 

Tucsi 001, nagyon köszönöm, valószínüleg ezt tesszük kiss.gif De jó lenne már indulni, mert itt megdögölünk ebben a melegben. icon_cry.gif
# 244
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12341 Üzenet linkje2006-07-22 14:33:16 

Azért ha mindig máshol akartok aludni az elején, érdemes ezt bekalkulálni a csomagoláskor. Persze én a sok csomaggal utazó, de csomagolni nem szeretõ emberek csoportjába tartozom, aki mindig rengeteg holmit igényel nap mint nap. Tudom ezt meg lehet oldani rugalmasan is és nem okoz ez mindenkinek problémát. De elgondolkodtató.
# 245
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12372 Üzenet linkje2006-07-22 22:08:03 

Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy van egy strandcuccos táska, egy tisztálkodó, váltóruhás amit külön csomagolok és akkor csak ezeket kell könnyen elérhetõ helyre tenni. Célszerû így csomagolni, mert megõrül az ember, ha minden alkalommal mindent ki-be kell pakolni. Akkor oda a jó hangulat, mindenki feszült, ideges. Úgy meg nem érdemes utazni. icon_cry.gif
Lindy jó utat nektek, bár azt hiszem mi hamarabb megyünk icon_cool.gif !

# 246
Szatler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12410 Üzenet linkje2006-07-23 16:01:53 

Sartin, a Villa Maria-ban voltunk, nagyon szép, kultúrált, a görögországi apartmanok közül amikben voltunk a legszebb .Közel a fõtér, a sétálóutca(kb.2 perc), a part kb.3oo-4oo m.,tiszta, aprókavicsos.(Igaz mi ott csak egyszer strandoltunk, átmentünk a Narancspartra).Egyetlen egy zavaró dolog,minden reggel 7 órakor harangoznak.Aki autóval megy, a makedón határnál váltson dínárt, a pályadíj 3-3-2 euro / szakasz volt.Nem bírtunk alkudozni.
# 247
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12548 Üzenet linkje2006-07-25 06:37:54 

Elkészült Szatler és HJudit albuma a Fotóalbumban.
# 248
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12563 Üzenet linkje2006-07-25 10:05:22 

HJudit!

Köszi a további infót errõl a helyrõl. Ha legközelebb megyünk Sartira, meg fogom keresni ezt a partot, mert tényleg nagyon tetszik.
Az nem baj, ha nem sokan ismerik ezt a részt, én sem szeretek úgy strandolni, ha a másik ember lába a nyakamban van. icon_confused.gif
Megyek és megnézem a képeidet. icon_smile.gif

# 249
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12572 Üzenet linkje2006-07-25 11:27:55 

Lakatati élménybeszámolója is olvsaható már a Beszámolók oldalon.
# 250
Tothtomo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13304 Üzenet linkje2006-08-02 22:08:19 

Sziasztok!

Szeptemberi idõjárás felõl szeretnék érdeklõdni. Jellemzõ-e ekkor az esõs idõ? Kellemes meleg idõ van-e még ilyenkor?
Örömmel venném a személyes tapasztalatokat, élményeket.
Mi valószínû, hogy 19-tõl 26-ig leszünk Sartin, ezért vagyok kíváncsi.

# 251
Gótika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
81 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13306 Üzenet linkje2006-08-03 06:03:33 

Szia!

Tavaly nyáron szeptember elsõ két hetében voltam Sartin, amikor odaértünk akkor szakadt az esõ de csak 1 órácskát utána elõjött a nap és nagyon meleg volt.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár süt a nap, és meleg is volt azért ez már nem az igazi nyár.

A hegyek fökött egy kicsit minden nap beborult, és a nap sem sütött olyan vakítóan. A fotókon is látszik, hogy az ég sem olyan tisztán ragyogó kék.

Mindezek ellenére az idõ jó volt a két hét alatt kétszer esett, de esténként már hûvös volt, így elkelt a pulcsi is.

Fürödni ugyanúgy lehetett, csak a tömeg volt lényegesen kevesebb. Ez már ott az utószezon.

Az idõ is kiszámíthatatlan tavaly szeptember utolsó hete már esõs volt.

Én ismét csak szeptember elsõ két hetében tudok kimenni, de a barátaim kinnt élnek és figyelni fogják az idõjárás jelentést.
Augusztus végén megírom majd, hogy mi várható.

Ági

# 252
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13315 Üzenet linkje2006-08-03 10:22:14 

Szia szatler!
Tavaly elõtt mi is ebben az apartmanban voltunk. Nagyon szép és jó. icon_lol.gif Most, hogy láttam a képet fáj a szívem, mert hiányzik.

# 253
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13343 Üzenet linkje2006-08-03 16:29:52 

Kiscsillag!

Sarti Beach-en sekély a strand, szerintem is ott a legjobb, de messzire van a falutól. A Holiday, a Macedonian biztos, hogy ott van. Mi aug. 30-án indulunl, de már csak a Village részben találtunk szállást ez kb. középtájon van. Szerintem mindegy, hogy hol a szállás, mert mindegyiknek van elõnye és hátránya is. A lényeg, hogy Sartin legyen!!! icon_biggrin.gif

# 254
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13347 Üzenet linkje2006-08-03 17:02:19 

Ez itt bal oldalon - ha jól sejtem - a Holiday épülete, mellette jobbról a rózsaszín pedig biztosan a Macedon ház. A fehér épület egyik szárnya július végén rohamos ütemben épült még, benne a teraszon egy medence is van.

# 255
Zenu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
51 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13506 Üzenet linkje2006-08-08 12:06:37  Sarti

Sziasztok!

A hétvégén érkeztem meg a 2 hetes görög nyaralásomból Sartiról!
A hozzászólásaim gyér számából látszik, hogy nem vagyok egy aktív fórumozó / hozzászóló, mert a témával kapcsolatban még nem rendelkeztem tapasztalatokkal ugyanis most voltam elõször Go-ban, de annál többet böngésztem és olvasgattam a nálam tapasztaltabbak írásait! Lehet, hogy én éltem bele a dologba ezért egy kicsit jobban magam a kelleténél, de a leírtak nekem nem igazán állták meg a helyüket a valóságban!
Kezdem elõször a híres görög vendégszeretetet!
Ránk akkor mosolyogtak egyedül kedvesen a pincérek, amikor az elsõ nap 13 órai vezetés után beültünk ketten egy korsó sör elfogyasztására és kedvesen kihozta a pincérnõ a 9 Eurós számlát! Nos ekkor olyan édesen és szépen mosolygott a hölgy! A többi helyen, meg egyenesen parasztok voltak a görögök! Ez lehetett étterem, gyorsétkezde vagy éppen a supermarket! Bement az ember köszöntél hangosan, még egy böfögésre sem méltattak bennünket! Nem beszélve az Ovelix-rõl! A kajájuk valóban finom és kiadós, de dolgozik ott egy szemüveges fickó, pincérszerûség. Leültünk négyen kajálni, kértünk két görögtálat. Hozta a gyerek a tányérokat a terítéshez, és elém meg a feleségem elé szépen lerakta a tányért de a barátom, meg a párja elé az egyiket csúsztatta, a másikat meg szabályosan odadobta, mint mikor a kuya elé odadobod a csontot. Mondanom sem kell a barátomat úgy kellett lefogni, mert majdnem a gyerek kezébe adta a fülét! Nem beszélve arról, hogy borzasztóan koszosak és udvariatlanok! Esti séták alkalmával belestünk a helybéliek otthonaiba, hogy mégis miként élnek, hát a hányinger kerülgetett olyan látványban volt részünk! Ezek a szörnyülködéseink az elsõ pár napig tartottak csak, mert utána már nem vártunk semmit a helytõl ezért nagyot nem tudtunk csalódni bennük! Említettem, hogy udvariatlanok! A szomszédunkban az egyik este egy görög fickó akrobatázott a kocsijával, hogy meg tudjon fordulni és az egyik ház elõtt lévõ hatalmas virágot cserepestõl együtt felborította. Hogy nem legyen nagyobb a baj, a barátommal odaugrottunk és a virágot felállítottuk és elvettük az útjából! Az emberünk azt sem mondta, hogy fapapucs! Nem kell nekem, hogy agyoncsókoljon a segítségért, de legalább intsen a barom! Vagy itt van a Sassos haverunk! Az apartmanban megismerkedtünk egy veszprémi házaspárral akik elmentek motort kölcsönözni! Az kölcsönzés elõtti este lebeszélték Sassos-szal, hogy nagyobb túrára mennének a motorokkal ezért készítsen elõ nekik 3 olyan motort ami bírja az utat! Mondanom sem kell, hogy olyan motorokat kaptak, hogy a 3-ból 2 a Goa Beach-nál megadta magát és gyalogolhattak vissza vele! Hát frankó!
Azért, hogy ne legyek ennyire negatív, a víz kárpótolt minket! Azt el kell ismerjem, hogy csodálatos fantasztikus! Ahogy az öcsém megfogalmazta: "Ha létezik mennyország, akkor az biztosan ilyen lehet!".
Bejártuk az összes környékbeli öblöt, egytõl egyig valóban gyönyörûek, ahogy leírtátok õket! Itt igazából az nem tetszett, hogy ha már annyira sokan látogatják az öblöket, illetve tele van vadkempingezõvel, akkor miért nincsenek mobil WC-k? Ha esetleg sétálni szeretnél teszem azt a narancs part és tõle északabbra lévõ másik öböl - a nevét nem tudom - felé, akkor lehajtott fejjel kell, hogy megtenned az utat, mert tele van az út emberi ürülékkel! Nagyon Gusztustalan!
A feleségem születésnapját aug 1-én kint ünnepeltük! Vettünk húsokat, szuvlakit, pljeszkavicát! Vettem ilyen egyszer használatos grillt és csaptunk egy kerti partit az apartman elõtt a kertben! Minden jól sikerült, és hogy hangulatot is teremtsünk a kocsimba a buli közben szólt a zene! A házinéni 9:30-kor lekiabált, hogy ne hallgassunk zenét, mert õ aludni akar! Bár ha jól tudom éjfélig simán mehet a zene! Hát nem is hagytuk abba. Természetesen éjfélkor kikapcsoltuk! Mondjuk azért az elég furcsa még, hogy a Mojitóban meg ekkor kezdõdik az élet és reggel 5-ig nyomják! Az nem zavarta? Pedig tisztán lehetett mindent hallani! icon_smile.gif
Egyébként a Paris apartmanban voltunk elszállásolva! Maga az apartman nagyon szép, tiszta, jól felszerelt! Meg voltunk vele elégedve! Bár nincs a parton, hanem egy kis emelkedõn van, de a teraszról a tengert gyönyörûen lehet látni! Ezt az apartmant mindenkinek tudom ajánlani!
A sok negatívum ellenére amit leírtam, igyekeztük jól érezni magunkat, és azzal, hogy a két hét alatt mindíg máshova mentünk fürödni, változatos is volt az egész, bár jövõre szerintem nem választom uticélnak! Talán valamelyik sziget, vagy a jó öreg bevált Montenegró! icon_smile.gif

Üdv mindenkinek!

Ne haragudjatok, ha egy kicsit túl nyers voltam, de úgy éreztem le kell írnom, mert ilyen véleményt seholn nem olvastam még a helyrõl!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu