Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3736
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123735 Üzenet linkje2010-01-18 17:53:10 

Kedveseim! Hát nem semmik vagytok, ahogy így csendben figyelünk benneteket! icon_smile.gif Irigykedünk ám rendesen, de sajnos mi nem tudunk csatlakozni hozzátok. Idén valami közelebbi uticél van tervbe véve, Tolo még várat magára 1-2 évet.
Ha szükségetek van bármilyen hasznos infóra, csak szóljatok! Biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni, és az időjárás is kegyes lesz! Hurrá!!!

# 3737
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123748 Üzenet linkje2010-01-18 19:39:28 

Hát sziasztok Kedves Útitársaink!

Ez aztán az öröm. Nagyon jó, nem tudom szavakba foglalni az örömöm és az izgatottságom.
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Csutek!

Nagyon ügyesek vagytok. Így kell ezt csinálni. Mi majd együtt utazunk és együtt ökörködünk az úton. Sok mindent kell megbeszélni még addig.

Josza, Jana!

Várjuk ám a hideg söröket mire megérkezünk , ja meg egy kis testmeleg ouzóticon_eek.gif icon_lol.gif

# 3738
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123777 Üzenet linkje2010-01-18 22:12:32 

WhiteFrost írta:

Várjuk ám a hideg söröket mire megérkezünk , ja meg egy kis testmeleg ouzóticon_eek.gif icon_lol.gif

Szia Drága WhiteFrost!
Természetesen tudjuk a kötelességünket és méltó, kellő és illő különböző hűtött italokkal fogunk várni és kedveskedni a fáradtan és felhevülten érkezőkre.
Üdv : Josza

# 3739
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123783 Üzenet linkje2010-01-18 23:06:23 

Sziasztok!

Mi nagyon örülünk ennek a nyaralásnak, azért 16-év nagy idő mikor utóljára láttam Tolót, és ez az apartman is a szívem csücske, szerintem én még éjjel is kint fogok ülni a teraszon és bámulom a tengert.Régi vágyam teljesül: hogy nem olyat kapok,hanem AZT amit szeretnék icon_smile.gif .Remek kis csapat jön össze ,jó dolog a tudat hogy várnak, és az is hogy van aki búcsuztat bennünket. Drágáim a söröket jegeljük icon_smile.gif icon_smile.gif .

# 3740
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123786 Üzenet linkje2010-01-18 23:19:40 

timba írta:
...szerintem én még éjjel is kint fogok ülni a teraszon és bámulom a tengert...

# 3741
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123789 Üzenet linkje2010-01-18 23:45:35 

Szia kedves H.apci icon_smile.gif .

Igen , pontosan erről álmodozom már évek óta, ülni a parton esténként, bámulni ki a fejemből és nem gondolni semmi de semmi stresszes dologra, hanem csak úgy... icon_smile.gif icon_smile.gif

# 3742
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123801 Üzenet linkje2010-01-19 11:29:27 

Sziasztok!

Annyira irigyellek benneteket, Tolo miatt. Annyira gyönyörű hely, pláne a víz! icon_cry.gif

# 3743
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123824 Üzenet linkje2010-01-19 17:30:27 

Sziasztok!

A családom nem akar menni Toloba! Ennek éles bizonyítéka, hogy a lányom ma megkérdezte, amikor "véletlenül" a nyaralásról beszéltünk: "Anya, ott vagyunk már?" icon_lol.gif
A fiam látott egy képet a katalógusban, és teljesen elérzékenyült a vizen tükröződő hold képétől.
Úgyhogy készüljetek fel rá, hogy a teraszon fogunk aludni, és az egész város zengeni fog Laci horkolásától! icon_lol.gif

# 3744
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123841 Üzenet linkje2010-01-19 19:25:44 

Sziasztok!

Egyre jobban fáj a szívem. Nagyon szuper jó kis csapat jött össze. Szervezni sem lehetett volna jobban.
Reménykedem még, hogy nyerek a lottón, találok egy jó állást, vagy beférek valaki csomagjába.

# 3745
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123933 Üzenet linkje2010-01-20 21:41:04 

Mi a szösz? Idén senki sem készül Tolo-ba? Nincsenek kérdések?
Na akkor majd én kérdezek!
Elbír a település egy nagyobb bandát, akik szeretnek dorbézolni, és nem éppen a halk beszédről híresek? És ha viszek olyan egyszer használatos grillezőt, akkor a parton süthetünk egy kis halat?

# 3746
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123939 Üzenet linkje2010-01-20 22:23:31 

Szia Csutek!

Szerintem nem szól érte senki sem, ha grilleztek, a kérdés már csak az, hogy hol, mert a nagy strandon kívül a hoteleke előtti 2 méteres részen nem igen van hely. Odáig meg cipekedhettek. De nagyon családias ötlet az biztos.

# 3747
Renault
Aktív fórumos
Aktív fórumos
426 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124007 Üzenet linkje2010-01-21 20:12:33 

Csutek írta:
Mi a szösz? Idén senki sem készül Tolo-ba? Nincsenek kérdések?
Na akkor majd én kérdezek!
Elbír a település egy nagyobb bandát, akik szeretnek dorbézolni, és nem éppen a halk beszédről híresek? És ha viszek olyan egyszer használatos grillezőt, akkor a parton süthetünk egy kis halat?

Szia icon_cool.gif icon_cool.gif

Na, akkor én is kérdezek icon_rolleyes.gif icon_exclaim.gif
Nagyon úgy néz ki, hogy Toloba megyünk icon_wink.gif
Esetleg tud valaki infókat valamelyik apartmanról icon_question.gif
-Viaros
-Yannis
-Vassalos
Jó-rossz mindegyik érdekel icon_rolleyes.gif Esetleg valaki tud pontos helyet, hogy melyik hol található icon_question.gif icon_lol.gif
Egyénileg jobb körülnézni a környéken vagy a fakultativ a jobb icon_question.gif
Mit érdemes mindenképp megnézni icon_question.gif icon_question.gif Közelben hol van esetleg Lidl vagy hasonló bolt, hogy ne kelljen mindent itthonról vinni?
Esetleg még pályadíj, csak a Görög érdekel. Határtól -Toloig icon_question.gif
Röviden ennyi de még lesz kérdésem. biztos icon_exclaim.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif

# 3748
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124009 Üzenet linkje2010-01-21 20:53:34 

Szia Renault!

A sok kérdésedből csak kettőre tudok válszolni:
- Lidl kb. 6-7 km-re van, Nafplion felé, a Nafplionba bevezető egyenes úton. Nafplion és Argos között pedig ismét van egy Lidl és egy még nagyobb Champion áruház is.
- Én az autós egyéni nézelődést mindig előnyben részesítem a drága és sokszor idegesítő csoportos kirándulással szemben. Érdemes megnézni Mykéné, Epidauros romjait, Nafplion várost az erőddel, a régi Korinthost, elmenni hajóval a bájos Hydrára...még sok más látnivaló is van, amik viszont már kicsit messzebbre esnek. Előbbiek vannak jobban Tolo közelében.

A többi kérdésedre is biztosan válaszolnak majd itt.

Üdv, Andi

# 3749
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124027 Üzenet linkje2010-01-22 09:35:35 

Szia Renault!

A Vassalost nem ajánlom. Az okát már korábban leírtam.

M

# 3750
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124029 Üzenet linkje2010-01-22 09:42:23  Válasz a #124007. hsz-ra Előzmény #124007

A minket utaztató iroda katalógusában az szerepel, hogy az autópályadíj kb 25000 Ft oda-vissza. Gondolom, ez a teljes 1600 akárhány kilométerre vonatkozik.
Én is jobban szeretek autóval kirándulni, mert azt nézek amit akarok, és annyi ideig bóklászok, amíg csak akarok. De Athént lehet mégis busszal vállaljuk be. De erről még folynak a tárgyalások a párom és köztem. icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 249 250 251 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu