Kedveseim! Hát nem semmik vagytok, ahogy így csendben figyelünk benneteket! Irigykedünk ám rendesen, de sajnos mi nem tudunk csatlakozni hozzátok. Idén valami közelebbi uticél van tervbe véve, Tolo még várat magára 1-2 évet.
Ha szükségetek van bármilyen hasznos infóra, csak szóljatok! Biztosan nagyon jól fogjátok magatokat érezni, és az időjárás is kegyes lesz! Hurrá!!!
Várjuk ám a hideg söröket mire megérkezünk , ja meg egy kis testmeleg ouzót
Szia Drága WhiteFrost!
Természetesen tudjuk a kötelességünket és méltó, kellő és illő különböző hűtött italokkal fogunk várni és kedveskedni a fáradtan és felhevülten érkezőkre.
Üdv : Josza
Mi nagyon örülünk ennek a nyaralásnak, azért 16-év nagy idő mikor utóljára láttam Tolót, és ez az apartman is a szívem csücske, szerintem én még éjjel is kint fogok ülni a teraszon és bámulom a tengert.Régi vágyam teljesül: hogy nem olyat kapok,hanem AZT amit szeretnék .Remek kis csapat jön össze ,jó dolog a tudat hogy várnak, és az is hogy van aki búcsuztat bennünket. Drágáim a söröket jegeljük .
Igen , pontosan erről álmodozom már évek óta, ülni a parton esténként, bámulni ki a fejemből és nem gondolni semmi de semmi stresszes dologra, hanem csak úgy...
A családom nem akar menni Toloba! Ennek éles bizonyítéka, hogy a lányom ma megkérdezte, amikor "véletlenül" a nyaralásról beszéltünk: "Anya, ott vagyunk már?"
A fiam látott egy képet a katalógusban, és teljesen elérzékenyült a vizen tükröződő hold képétől.
Úgyhogy készüljetek fel rá, hogy a teraszon fogunk aludni, és az egész város zengeni fog Laci horkolásától!
Egyre jobban fáj a szívem. Nagyon szuper jó kis csapat jött össze. Szervezni sem lehetett volna jobban.
Reménykedem még, hogy nyerek a lottón, találok egy jó állást, vagy beférek valaki csomagjába.
Mi a szösz? Idén senki sem készül Tolo-ba? Nincsenek kérdések?
Na akkor majd én kérdezek!
Elbír a település egy nagyobb bandát, akik szeretnek dorbézolni, és nem éppen a halk beszédről híresek? És ha viszek olyan egyszer használatos grillezőt, akkor a parton süthetünk egy kis halat?
Szerintem nem szól érte senki sem, ha grilleztek, a kérdés már csak az, hogy hol, mert a nagy strandon kívül a hoteleke előtti 2 méteres részen nem igen van hely. Odáig meg cipekedhettek. De nagyon családias ötlet az biztos.
Mi a szösz? Idén senki sem készül Tolo-ba? Nincsenek kérdések?
Na akkor majd én kérdezek!
Elbír a település egy nagyobb bandát, akik szeretnek dorbézolni, és nem éppen a halk beszédről híresek? És ha viszek olyan egyszer használatos grillezőt, akkor a parton süthetünk egy kis halat?
Szia
Na, akkor én is kérdezek
Nagyon úgy néz ki, hogy Toloba megyünk
Esetleg tud valaki infókat valamelyik apartmanról
-Viaros
-Yannis
-Vassalos
Jó-rossz mindegyik érdekel Esetleg valaki tud pontos helyet, hogy melyik hol található
Egyénileg jobb körülnézni a környéken vagy a fakultativ a jobb
Mit érdemes mindenképp megnézni Közelben hol van esetleg Lidl vagy hasonló bolt, hogy ne kelljen mindent itthonról vinni?
Esetleg még pályadíj, csak a Görög érdekel. Határtól -Toloig
Röviden ennyi de még lesz kérdésem. biztos
A sok kérdésedből csak kettőre tudok válszolni:
- Lidl kb. 6-7 km-re van, Nafplion felé, a Nafplionba bevezető egyenes úton. Nafplion és Argos között pedig ismét van egy Lidl és egy még nagyobb Champion áruház is.
- Én az autós egyéni nézelődést mindig előnyben részesítem a drága és sokszor idegesítő csoportos kirándulással szemben. Érdemes megnézni Mykéné, Epidauros romjait, Nafplion várost az erőddel, a régi Korinthost, elmenni hajóval a bájos Hydrára...még sok más látnivaló is van, amik viszont már kicsit messzebbre esnek. Előbbiek vannak jobban Tolo közelében.
A többi kérdésedre is biztosan válaszolnak majd itt.
#1240292010-01-22 09:42:23 Válasz a #124007. hsz-ra
A minket utaztató iroda katalógusában az szerepel, hogy az autópályadíj kb 25000 Ft oda-vissza. Gondolom, ez a teljes 1600 akárhány kilométerre vonatkozik.
Én is jobban szeretek autóval kirándulni, mert azt nézek amit akarok, és annyi ideig bóklászok, amíg csak akarok. De Athént lehet mégis busszal vállaljuk be. De erről még folynak a tárgyalások a párom és köztem.