Ma én is megkaptam az Apollonost,kb. 36 órával az emílem után.
Igaz, már foglaltunk, de jobban szeretem kézzelfoghatóan
látni a választékot. Honlapon nem annyira látványos.
Utazott már valaki a Sugár Travel-el vagy a Napsugár Travel-el, bár ez utóbbi nevet ha jól tudom idén vették fel. Engedélyük van csak érdeklődnék.
Előre is köszönöm
Most olvastam az IBUSZ honlapján, hogy megjelent az idei nyári üdülős katalógusuk. Sajnos az oldalra még nem töltötték fel, de a hír szerint az irodákban már beszerezhető.
Sziasztok!
Nekem is ma szóltak hogy megérkeztek a friss katalógusok az Ibusznál, megyünk is értük délután. Majd ott megkérdezem hogy a honlapjukra mikor teszik fel.
Kobobe!
Nem személyeskedés, csak Te voltál az utolsó hozzzászóló a témában. Sorry!
Nem akarok kekeckedni, de biztosan van érdekesebb téma is az "Utazási irodák" topicban, mint egy-egy katalógus megjelenése!
Itt általában a tapasztalatainkat és a véleményünket írjuk le egy-egy irodáról, és nem az éppen aktuális ajánlatukat.(Ez a véleményem már tavaly is kiverte a biztosítékot néhány fórumozónál.)
Biztosan lesznek, akik zokon veszik jelen hozzászólásomat, de ilyen butaságokkal, pont azt vesszük el a fórumozóktól, amiért a topic született.
Szia Csutek!
Már megbocsáss, de kinek a pap, kinek a papné!
Sokan biztosan örülnek, hogy innét szereznek tudomást egy új katalógusról, ugyanakkor biztosan olyanok is vannak akik unják ezt a témát.
A fórum lényege (szerintem), hogy aki akarja leírja itt a véleményét utazási irodákkal kapcsolatban. Aki akarja és érdekli elolvassa, aki nem akarja nem olvassa el.
Remélem nincs harag!
#1256102010-02-09 21:26:56 Válasz a #125598. hsz-ra
Sziasztok!
Nincs harag ,de az Ibusz katalógus témát szerintem tényleg le lehet zárni. A fórumosok 99 % képben van szerintem, hogy az utazás kiállítás előtt 1-2 héttel lehet begyűjteni a katalógusokat, árlistákat, aki akarja egy egész napos üzenetváltás nélkül is meg tudja ezeket szerezni, amúgy tavaly az Ibusz iszonyú drága volt, de tényleg kinek a pap kinek a papné...
üdv Eduso
Ki is verte a biztosítékot....miért kell kioktatni mást miről ír!!
És miért hiszitek, hogy mindenki "képben" van? Honnan a nyavajából tudhatná egy egyszerű paraszt ember min pl. én , hogy mikor jelenik meg egy-egy katalógus?
Egyébként nektek sincs jobb témátok csak beszólni másoknak!!!?
Ami viszont tényleg nem tartozik ide!!
És csak azért hetekig senki ne is írjon mert nincs mit?
Én örülök hogy vannak olyan kedves fórumtársak akik szólnak ha megjelent egy-egy prosi!
A témába bőven belefér, mivel utazási irodákkal kapcsolatos!
Ha meg nektek nem tetszik, akkor minek olvassátok!?Ráadásul még hozzászólást is írtok + ha tavaly se érdekelt senkit amit írtál miért gondolod, hogy most fog?!