Kicsit OFF téma,de itt vannak a Pargaiak:nem látom,hogy foglal valaki a Walternál.Ha van köztetek ,szóljon már,mit mondtak erről a megkettőződött iroda dologrólll.
Lehet az utazási irodák topikban,vagy priviben is,érdekel az ügy.Köszi!
Casmir írta:
Szóval van valami ötletetek?
Tenger, ég összeérjen és lehetőleg a naplemente látható legyen.....és jó lenne sziklás part, mint homokos...és anyaország.
Volt már valaki Lefkada felett az anyaország területén Preveza környékén? Ott milyen lehet egy 13 napos nyaralás?
Ötlet: pár éve elég jól végigjártuk a Prevesa és az Albán határ közti partszakaszt. Képeket itt találsz:
Katt. Diavetítés és F11.
Kicsit OFF téma,de itt vannak a Pargaiak:nem látom,hogy foglal valaki a Walternál.Ha van köztetek ,szóljon már,mit mondtak erről a megkettőződött iroda dologrólll.
Lehet az utazási irodák topikban,vagy priviben is,érdekel az ügy.Köszi!
#1267962010-02-24 17:58:32 Válasz a #126789. hsz-ra
Még egy kérdés....melyik településen volt az a látvány, hogy messze távol nem nagyon lehet látni hegyeket, szigeteket, és a naplemente esetleg az említett tenger, ég horizontján megy le?
Nézem a térképet, és félek tőle, hogy Korfu bele lóg, majd lejjebb meg Paxi, de talán Arillason nincs ilyen gond?!
Vagy csak a térképen lógnak bele, de a valóságban nem?
Tudom hülye kérdés....de ha már megyünk ez fontos a páromnak.
Én nem akarok megint okoskodni meg a Waltert fényezni de amikor mi foglaltunk akkor azt mondta az iroda, hogy a Walter Travel Touroperator Kft. fog szervezni utakat a másik nem.
M i beszéltünk mind a két Walter Travel- al és azt az infot kaptuk, hogy a Walter Travel Touroperator szervez a másik nem, de ez a honlapból is kiderül!
Szerintem keresd meg a Walter Travel Touroperatort, mi is náluk foglaltunk!
vpiko,nézegettem én folyamatosan a Walteros oldalt,de számomra nem derült ki,hogy mi a változás és miért.Nagyon hiányolom,hogy az iroda nem tesz valami ismertetőt,magyarázatot közzé,hogy oszlassa azt az érzést,ami óhatatlan ilyenkor:"most mi is van?Eddig volt egy jól működő iroda,hirtelwen lett belőlük kettő,na de mi lesz,ha hiortwelen 3 lesz,vagy ne adj isten egy sem?" Érted,az ember aggódik...annál is inkább,mert tavaly velük utaztunk,és meg voltunk elégedve...
Idén elképzelhető, hogy egy-két éjszakát eltöltünk Pargában, de semmiképpen nem szeretnénk itthonról foglalni, inkább majd kint keresünk. Nekünk ez bevált. Viszont elég speciális a hely a közlekedés szempontjából, épp nézegettem a Google Earthön. Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes letenni a kocsit, ha az óvárosban akarunk szállást keresni vagy a parton? Valahol közel a kikötőhöz, parthoz, valami szép részen (egyértelmű, hogy nem lesz parkoló az apartmanok egy részéhez). Láttam a fenti úton egy nagy templomot egy parkolóval, esetleg ott, vagy a part mentén egy darabig el lehet menni, a kikitő melletti öbölig. Ott látok a képeken parkoló autókat. Melyik a jobb megoldás?
Júniusban megyünk, úgyhogy remélem, hogy találunk szabad helyeket simán. Ha választhatnátok szabadon, melyik a legvonzóbb rész? Ti hol keresnétek szállást?
szirom, hadiandi volt most nyáron kocsival,ő tud legtöbbet mondani parkolás ügyben,irjál neki egy privátot!
Egyébként:ha nem fürdeni,hanem Parga nézőbe mégy,akkor h.apci 4589-es térképén-már századszor hivatkozok rá,mintha nekem tette volna fel apci!-a 4-es és 5-ös házak környéke az optimális,mert legközelebb van a hangulatos óvárosi rész...
Ugy rémlik,hogy a 306-os oldalon.De a neved fölött van egy hozzászólásszám.A térkép a 4589-es hozzászólásban van.Igy is szoktunk beazonositani szövegeket,hogy könnyebb legyen megtalálni,ha vissza akarsz keresni,vagy bármi...
Tényleg jó ez a térkép. Látom, a 4-esnél és az 5-ösnél lehet megállni, a templomnál, ahol gondoltam, és a vár alatt is van egy parkoló, ha jól látom.
Jól látod, de az nem a vár alatt van, hanem mögötte fenn a dombon; ravasz ez a Parga...
A térképen az 5-ös számhoz a főútról levezető utcában van egy fizető parkoló, ahol szinte mindig van hely, ha mást nem találsz. Az 5-ös számtól balra ferdén felfele van jelölve egy parkoló a térképen, ami a műholdképen fával takart, de én szeptember elején sem ott, sem a templomnál egyetlen szabad helyet sem találtam. Ezelőtt a fás parkoló előtt megy le egy a főútról lejövő utca a vízpartig, ahol helyenként meg lehet (szabad) állni, de csak nagy mázlival (én ott laktam, de mélygarázsban tudtam parkoltam). Valóban az 5-ös szám körül érdemes szállást keresni, ott vannak elfogadható áron is, mert amúgy nem éppen olcsók. Végszükségben éppen az 5-ös számnál lévő „hegyes” utcasarkon van egy kis utazási iroda (osztrák-görög házaspár), ahol biztos tudnak segíteni, nagyon készségesek.