A kaját meg lehet olcsón is úszni. Azt már megfigyeltem, hogy a nagy melegben amúgy sem tud olyan sokat enni az ember. Ez persze a pocim miatt egyáltalán nem baj Reggelre volt hogy vettünk egy kenyeret, margarint, egy fóliás sonkát és egy kis márványsajtot. paprikát vittünk itthonról. Ebből kijött két reggeli ésaz egész nem került többe 6-8 EUR-nál, tehát kb 3-4 EUR egy napra. Ebédre lehet valami komolyabb, de egy ebéd is megvan piával együtt kb 8-10 EUR-ból. Vagy ha a melegben nem éhes annyira az ember, akkor egy gyros. Estére vacsira pedig beülni egy tavernába. Én nem vagyok híve a vigyünk itthonról kaját, vagy főzzünk ott dolgoknak, mert ha nyaralni megyek akkor nyaraljak és legyen ez a kényelem, hogy a kajával nem nekem kell foglalkoznom. Ezenkívül közel sem biztos hogy olcsóbban kijön... Ha jól körbenéz az ember akkor ki lehet fogni olcsóbb kajákat és nem feltétlenül rosszak is. Az utazási irodák szoktak adni kis kuponokat, amivel kedvezményeket lehet kapni. Egyébként múlt nyáron Asprovaltában beültünk egy majdnem üres tavernába. Kértünk két gyrost tányéron. Majdnem 9 EUR volt és borzalmas izű. Ráadásul ahhoz képest, hogy csak mi voltunk egy fél óra múlva hozták a kaját. Megfigyeltük hogy ebben a kajáldában minden alkalommal csak nagyon kevesen voltak. Akik még nem tapasztalták meg a negatívumokat. Ja azt nem is írtam, hogy a felszolgálók is mosolytalan, durcás emberek voltak Ennél nagyobb csalódás csak a Meteoráktól hazafelé tartva a kötelező étterem volt. Pedig egyszer már ráfaragtam vele, de megint beugrottam. Na ha esetleg mégegyszer arra járok valamikor, akkor biztos nem eszem ott többet...
Mi is max. 2szál házi szalámit szeretnénk vinni. (Reméljük nem veszik el a határon. Ha igen így jártunk!)
Mi is csak a reggeliket tervezzük "otthon" vagy ha másik beach-re megyünk oda készítünk, helyi friss zöldséggel szendvicset. Ebédre a legjobb az ottani finomságokból összevásárolt, saját készítésű görögsali, ami lehűtve vár a strandolás után vagy közben. + A mézédes sárgadinnye és a görögdinnye!!!! Hál istennek most már lett a csapatunkban korán. kelő aki majd az ébresztgetésünk helyett becsattog vagy beautózik az újrészről a falu pékségébe, kezében az előző este összeírt listával reggeliért... (Nyugi BéZsé nem rád gondoltam.)
Nálunk az este az mindig a falué! Egy Taverna vacsival, utána egy fánkos néni vagy palacsinta látogatás, végül egy koktél vagy egy sör valahol.....
Sziasztok.
A naracsparttól mindenki úgy el van ájulva de nem tudom miért.
Tavaly nyáron lementünk de elment a kevünk az egésztöl.
Mindenfelé szemét és ürülék hegyek.
Szóval egy felkapott sokatemlegetett helynek nem így kelene kinézni.
Lafka! Tudom, kire gondoltál. Ettől függetlenül biztos lesz olyan, hogy én is becsattogok a faluba reggel...ha másért nem, hát pár fotó kedvéért...hazafele meg viszek pár harapnivalót. Listát majd mindig tegyük ki a hűtőre, vagy kocsi szélvédőjére De az is lehet hogy nem tudok elég korán kelni, hogy egyedül menjek be
Nagyimre! Nem lehet, hogy vihar után mentetek a partra? Mert kevés tapasztalatom szerint akkor szokott "szemetes" lenni a tengerpart. Vagy a száraz parton volt szemetes?
Nem a víz volt szemetes hanem a környezet.úgy nézett ki mint "Albánia"
Ez nem a görögök sara hanem a túristáké igaz a görögök viszont takarithatnák néha ha már oly felkapott.
Egyébként nem volt vihar sehol az adott időben.
Értem. Ezen a téren még sokat kell fejlődnie az embereknek. Mi nem szoktunk szemetelni. Mindig van nálunk egy szatyor (Tesco-s, vagy Madaras Tescos ), amibe, ha van, belerakjuk a szemetet.
Imre!
Én sajna tudom kire, mire gondolsz! A sok vadkempinges szemetel és ...... mindenhova! Jó lenne tényleg valami megoldás rá. Vagy Toi-toi vagy valami más.............
BéZsé!
Rám számíthatsz a reggeli bemenetelnél hátha van már nyitva valami "finom" árus + a fotők Engem is érdekelnek!
Ginaaa!
Te csak röviden tömören: Cuki vagy!
Egyébként a Plusz cuccoknak a helyet már tutira veheted!
Legyen igazad... Én mindenesetre már nagyon várom a jó időt. Most hallottam, hogy állítólag jövő héten már melegszik az idő. Remélem nem annyi lesz, hogy nem 0 fok lesz, hanem már legalább 5...
Azért titokban egy picit reménykedem, hogy júliusban már leesz a meleg minket a buszról