Sziasztok!
Mi tavaly is utaztunk Alkudj és nyaralj akcióban és idén is megyünk.
Csak idén május és busz, míg tavaly szeptember és repülő volt (Korfu), mi elégedettek voltunk az Ibusszal.
A túl koránról csak annyit, hogy hétfőn már nem tudtam szeptemberre buszos utat foglalni arra, amit kinéztem (másik irodánál).
Így "kénytelen" voltam hamar másikat keresni.
D.
Az Alkudj.....-ban nincs Azt nem néztem,mert nekünk már be volt fizetve Lefkada addigra.
Viszont: néztem a Diaz Zeus-nál repülőst nyár végére.
Hatalmasat csalódtam A kinázett apartmant újítgatják.
amolyan görögösen-mondta a hölgy nézzek be PÁR HÉT múlva
Addigra talán tudják majd,h.foglalható-e az út.
Hogy árulhatnak ilyen utat 2 típusú utazással is(busz,repülő)
Nagyon gyorsan kifordultam az irodából
Nagyon jó időnk volt 30C° amikor itthon pont az a viharos 15C° volt.
A víz első nap hidegnek tünt, de utána már ki sem akartunk jönni. Utolsó előtti napunk borus, szeles, de meleg volt akkor is. Jó kis hullámokban fürödtünk, mert a víz akkor még melegebbnek éreztük.
Lehet jól hangzik az alkudj akció.. De mint ahogyan olvastam sokakban benne van a félsz ezzel kapcsolatban.. Bennem is, mert lehet jól hangzik az akció, de ki tudja milyen uatat kapsz.. Lehet valami gagyit, ami annyire nem nyerte el a tetszésed.. No meg szerintem végigizgulni az indulásig vajon hová is utazol sem a legjobb... Indulás előtt pár nappal, héttel tudod csak meg mi is lesz az ahol nyaralni fogsz.. Inkább jobb tudni, hogy hová mész? Vagy nem?
No meg látható, hiába van ez az akció érdeklődő meg kevés.. Sokan ugy vannak vele inkább biztos utazás, mint az ebben kinált bizonytalanság..
Sziasztok!
Lesznek ott akciók...tutira! Erre az "alkudj akcióra" meg biztosan lesznek vevők, annak ellenére, hogy mindenki óvatosabb. Ha előtte jól utánajár, olvas róla itt-(ott), akkor nem érheti nagy meglepetés.
Nem csak az ismeretlentől való félelem miatt nem mennek az utak, hanem nincs pénzük az embereknek. Egyik közeli ismerősöm utazási irodában dolgozik, hihetetlenül kevés út fogy, nagyon nehéz évük lesz. A luxus utak mennek és az olcsó buszos. Lesznek last minute utak ,mert a repülőseket nehezen tudják értékesíteni. Én is keresgélek, de valószínűleg csak pár nappal az indulás előtt egy last minute utat választunk, mindegy merre csak tenger legyen.
Ez olyan gáz, hogy csak a luxus utak, meg az olcsó buszosak keresettek:( Ennyire nagy különbségek vannak? Vannak a gazdagok,(pl. kolleganőm szülei idén 3x nyaralnak, most is épp melegebb éghajlaton süttetik magukat), a "normál" keresetűek, akiknek spórolni kell, , olcsóbb utakat, last minuteket választják, de elmennek nyaralni, meg a szegények, akik nem engedhetnek meg maguknak semmilyen nyaralást?
Tegnap olvastam:"Tavaly 150 ezer szervezett turista látogatott Görögországba és 400 ezer vendégéjszakát töltött ott." Nos,azért ennél jóval többen voltak , de hova tünik a pénz? Ezt kérdeztem tegnap a Gr. érdeketségű Utazási Irodában. Ez olyan mint Haiti - Dominika vagyis a vezetésen múlik.
Tegnap olvastam:"Tavaly 150 ezer szervezett turista látogatott Görögországba és 400 ezer vendégéjszakát töltött ott." Nos,azért ennél jóval többen voltak , de hova tünik a pénz?
....Ahova nálunk. "Ügyes"és "fontos" emberek zsebébe.