Ginaaa! És ami a nappalinkban van az asztalon? Kicsi üvegben görög homok-kavics kompozíció, a tetején 3 görög zászlóval? Meg a szekrény tetején a díszdobozos OUZO? SUMA? EMERY?
Már itt van egy ideje szintén kikészítve a szótár is.
Úgyhogy van nálunk is görög....csak biztos nem annyi, mint Sancho-nál
Mondjuk a rokonságban már mindenkinél van valami ajándékunk. Amfórák, vázák, italok, pohár alátétek stb....úgyhogy az idén már muszáj lesz venni saját részre is ilyen dolgokat!
#1283902010-03-10 10:26:44 Válasz a #128262. hsz-ra
Szia!
Köszönöm a segítséget, meg is nézem az oldalt.
Nyíregyházáról mennénk sajna.
Sky travel,Gentlemen,Nyírség utazási iroda és még sorolhatnám melyik ezt ajánlotta. Azóta érdeklődtem más apartman után,de asszem marad ez- a párom szerint olyan mindegy, úgyis csak aludni fogunk ott:) Azért még képek érdeklenének- meg tapasztalatok is:)
#1284022010-03-10 11:19:23 Válasz a #128365. hsz-ra
Márta!
Valóban napról napra kevesebb idő van az indulásig, de egyelőre sajnos napról napra egyre hidegebb van
Most is havat jósolnak Emléxem gyerek koromban március 15-ém rövidújjú ingben és rövid gatyában mentünk az iskolai ünnepségre...
#1284052010-03-10 11:33:19 Válasz a #128382. hsz-ra
BéZsé!
Csengőhangom nekem is van görög és egy csomó görög zene mp3-ban A kocsiban is mindig az szól
Vannak még piáim, sőt néha már az ismerősök is nekem adják saját relikviáikat
Egy görög útiszótáram nekem is van, nagyon klassz, mert komplett mondatok vannak benne... Én évek óta ezzel hódítok
BéZsé, igen vannak azért görög dolgaink:)). Azt a kókuszlikőrt sajnálom felbontani, pedig biztos fini... Hasonló görög pólónk is van, idén is igyekszek beújítani pár új ruhadarabot, ami közt görög mintás, mótívumosnak is kell lennie... Remélem van Sarti-s felső, póló kint!
A görög szótár meg ott van igen, én nem nagyon nyitottam még ki... Bár Sartin az ottaniak többsége is tud magyarul...
Meg egy lejárt szavijú konzerv: valami töltöytt szőlőlevél, de sose volt szimpatikus, azt egyik öcsém hozta egyszer...
Sancho nem vagy semmi:)
Ma megyünk szüleimhez, gyros lesz vacsira:)
Jó lenne már 100 nap alatt lenni. Addig itt is jó idő lesz remélem...
#1284812010-03-10 19:52:00 Válasz a #128406. hsz-ra
BéZsé!
Az egy nagyon klassz szótár. Olyan klassz, amikor megtanulok néhány mondatot és örömet okozok vele a görögöknek Értékelik is...
Az idő gyorsabban is rúghatna, mert már a púpom ki van a hóval és a hideggel...
#1284872010-03-10 20:22:36 Válasz a #128482. hsz-ra
Szia Sanchó és többiek!
Látom mindenki nagyon várja azt az indulási napot, csak ezen a téli időn kell túl esni. Hétvégén tzaczikit készítettem csak a tenger és a napfény hiányzott.
#1285052010-03-10 22:21:27 Válasz a #128487. hsz-ra
Márta!
Bizony, bizony... Már mindenki visszaszámol. Van akinek már nincs is olyan sok idő az indulásig Az idő... hm... nos az valóban lehangoló... Én sem győztem nyafogni miatta, de nagyon bízom benne, hogy egyszer csak vége lesz már ennek a nagy hidegnek. Tzatziki... hmmmm
Bár régebben meséltem hogy jártam a hazai tzatzikivel. Még talán Németországban találtam olyan tzatzikit, ami egy picit hasonlított arra, amit Göröghonban szoktam falni
Legközelebb kapcsolj be egy kvarclámpát és már a napfény is meglesz