#1297052010-03-25 13:58:57 Válasz a #129577. hsz-ra
De azért készüljetek fel Parga felé brutális hosszúságú és meredekű szerpentinekre. Mi 08'-ban oda értünk a Görög határhoz 9 óra alatt, de onnan még 8 órát nyomtuk a szerpentint!
Szia Farkas! Tavaly mikor mi voltunk nem lehetett behajtani lefelé irányban csak visszafelé! Emlékszem még örültem is, hogy betankoltam hamarabb mert én is ott akartam tankolni Szerbiában csak.
Mivel ez közvetlen a határ mellett van ilyen betonnal van elválasztva a két sáv, szal szntem problémás áthajtani
Ha azóta már megváltozott ez a dolog akkor elnézést kérek, aki mostanában megy az tudna biztosat mondani ezzel kapcsolatban!
De szntem tankolj be hamarabb egy OMW vagy EKO kúton ha biztosra akarsz menni
A híd felújítással kapcsolatosan találtam egy március 16.-i hírt.
k04gazela
A Szerbia Útjai Közvállalat és az ausztriai Strabag építőipari vállalat tegnap 58 millió euró értékű szerződést írt alá a belgrádi Gazela-híd felújítására vonatkozóan. A projektum munkálatait a tervek szerint hét nap múlva kezdik meg.
– A tervek szerint a felújítás 22 hónapot vesz igénybe, és négy fázisból áll majd – mondta Zoran Drobnjak, a Szerbia Útjai Közvállalat vezérigazgatója.
A közvállalat képviselői kijelentették, hogy az előkészületi fázis szeptemberig tart majd, magába foglalva a felvezető út felújítását, azonban hozzátették, hogy ez idő alatt nem lesznek fennakadások a közlekedésben. Az ezt követő fázis, mely szeptemberben venné kezdetét, s az év végéig tartana, a hídon való munkálatokat ölelné fel. A jövő év elejéig a tervek szerint lezárják majd a közlekedést a belső sávokban.