Nagyon finom és nagy adag gyrost adnak a Savas-ban. A fõutcán, a templomnak háttal állva majdnem szembeni utcában.
Magyar nyelvû szõke felszolgáló lány is dolgozik ott (legalábbis folyékonyan beszélt magyarul). Mellesleg ha van kártyád, 10 % kedvezmény. Nekünk az elsõ alkalommal adott kártyát és már a kedvezményt is levonta. Pitás gyros itt volt nekünk a legfinomabb.
Aztán programként tudom ajánlani, hogy minden második éjszaka (este) a fõutca Olypic Beach felé esõ végén három indián zenész játszik indián népdalokat. Érdemes megnézni és meghallgatni õket. Nekünk nagyon bejöttek.
Üdv mindenkinek!
10 nap Paralia után feltöltõdtem, mint az akkumlátor!
Voltunk dagonyázni a sólepárlónál, búvárkodni Platamonasnál, Nei Porinál,
a Halkidikin Sani Beachen, Nea Fokean, meg még sok minden.
Bõvebb beszámoló, majd késõbb.
Utól kell érnem magam...
de a jó hír: találtam lábujjköztes papucsot, 2 napi keresgélés után, no nem a 12 ezres fajtából, hanem szerényebb árban, ami megy a jo kis uszógatyómhoz, amit Paraliára vettem:)))
és buszra ugye fel lehet vinni pici hütõtáskát?
Hát kár volt keresgélned, mert Paralián minden második boltban kapsz lábujjköztes papucsot, és baromi jól néznek ki, õrült nagy a választék.... 5-12 euróba keülnek.
Mi felvittünk a buszra hûtõtáskát, mások is - nyugodtan pakolj úgy, hogy felviheted.
igen, kár akkor hogy megvettem, de nem baj, itthon ebben a nagy melegben hasznosan jött:))
kalapot akkor meg ott veszek, vagy nyári fejfedõt, biztos lehet kapni baromi jókat Paralián is:)
már csak 8-at kell aludnunk, és ott vagyunk.
könyvet is vettem már a buszra, és akkor a hütõtáskát felvisszük a buszra.
Örülök, hogy ilyen jó telt a nyaralás, remélem írsz majd bõvebben ha kipihented magad!
Kisvacak!
Megnéztem a képeidet, nagyon jók, aranyosak a lányok nagyon. Tényleg bátrak vagytok, hogy Athent is meg mertétek nézni egyénileg. Lehet mi is elmegyünk jövõre oda is, addig majd fûzöm a férjem fejét, hogy vállaljuk be.
Irok egy két dolgot a szállásrol.A tulaj Maria nagyon kedves az elsõ este uozoval koccintott velünk.Van egy kutyus Pipi.A szobába mármint konyhába nálunk volt két mélytányér kettö kis lapos kettö nagy lapos,kés,villa,fakanál,2 lábos.Csöndes helyen van.Bár amikor mi voltunk juniusba melletünk épitkeztek de nagyon halkan csináltak mindent.A bolt egy kicsit messze van de aki autoval van annak jo.Mi gyalog megjártuk kb10 perc alatt.Nekem tetszett mert lehetett éjszaka aludni nem volt zsivaly.Remélem tetszeni fog nektek is.Mi a 106-os szobában voltunk.Kellemes nyaralást kivánok.Amikor mi voltunk volt egy fotopályázat Be kellet küldeni azt a fényképet amit mi csináltunk és a legjobban tetszik és egy nyaralást sorsolnak ki vissza Görögországba.Lehet nektek is lesz.Még valami a szobába van légkondi 5 euro/nap.
Szia Kriszta35!
Sajnos nem találkoztunk. Ma még egy kicsit nyügös vagyok, mert tegnap nem sokat pihentem ma meg már dolgozni kéne.
Sajnos az otthoni gépem elromlott, a melohelyem meg sok a melo (két heti lemaradás). Piszkozatbam minden nap irtam merre jártunk. Ha lesz idõm leírom.
SZia Kriszta35!
Én sem szerettem volna még dolgozni, csak más is szabira ment és költözik a melo helyem.
Ha lesz idõm majd írok. Még a képeimet sem volt idöm vissza nézni.