Mi is szeptember végén voltunk 2008-ban és azért még sikerült sokat fürödnünk a tengerbe.
Mi nem Sassostól kölcsönöztük a bicajokat hanem vele át ellenben és 2,5 euró volt. Azt nem mondom , hogy könnyű terep , volt hogy toltuk a bringát , de nagy élmény volt. Az már kevésbé , hogy másnap ülni is alig tudtunk a hátsónkon.
Időjárás szerintem kiszámíthatatlan. Mi 5X voltunk szeptember végén, október elején ebből 1X volt szinte végig rossz időnk 2 éve, amikor is szinte mindenhol rossz idő volt. Akkor talán 3-4 nap volt fürdésre alkalmas ki is használtuk hisz a tenger ilyenkor még teljesen fürdésre alkalmas! Szóval én azt mondom nyugi az átlag azt mutatja jó időtök lesz.
#1306102010-04-07 20:40:17 Válasz a #130605. hsz-ra
Szia Gáborpapo! Mi kibicajoztunk egy az ófalu utáni kikötőig, aztán visszafelé fel egy jó magas emelkedőre, onnan nagyon szép kilátás nyílik a beachre. Arrafelé már mi is toltuk a bringákat, mert nagyon meredek volt. Hát az ülőkénk bizony nekünk is fájt......
#1307102010-04-08 21:13:20 Válasz a #130693. hsz-ra
Márta!
Igen Már fogy... a dumcsin is megírtam, de mindenki lehurrogott... Direkt nem ide írtam, nehogy megint megkövezzenek, hogy off vagyok, erre a megfeleő helyen nekem esnek... Az eszem megáll...
Sziasztok!
Már majdnem lefoglaltunk a Sarti Beach Aparthotelben egy 2fős stúdiót. Egy 2007es fórumon azt olvastam, hogy nagy rosszak a szobák:s. Bár máshol pedig azt, hogy felújították. Volt már valaki itt vagy hallott véleményt róla? Az envia.hu-n foglalnánk le, egész jó árak vannak.
Köszönöm a segítséget előre is!!!
#1308982010-04-10 10:44:55 Válasz a #130829. hsz-ra
Szia Viki!
Ha nem tűnt volna fel ez a Sarti fórum.Bár látom több más topikban is feltetted ugyanezt a kérdést,szóval nem értem miért irkálsz össze vissza a fórumokban.......
#1309462010-04-11 08:31:06 Válasz a #130828. hsz-ra
Igen. Tavaly!
I.emeleti, utcára néző szobánk volt. Jobb szerettünk volna tengerre
nézőt, de nem sikerült hozzájutni A miértről is lehetne írni, de
értelmetlen.
A szoba kényelmes volt, fürdőszoba korszerű, még hajszárító is
tartozott hozzá. Miután,-ha jól emlékszem 2008.-ban épült, még nem volt
lelakott. TV , légkondi van. Ez utóbbi + költségbe kerűl. Mi nem kértük.
üdv. czoki
#1309512010-04-11 09:54:10 Válasz a #130824. hsz-ra
Szia kapibara!!
múlt évben voltunk a sarti beach apartmanban,a szállással nem volt probléma,igaz mi 2 szobásban voltunk,de elég nagy volt,nagy erkély,nagy fürdő, első emelet -tengerre néző szoba mindkettő,konyha étkezővel+hátsó erkéllyel a medencére nézett.Szóval a szállás nem rosszabb mint máshol Görögországban,nem amiatt nem megyünk arra a tájékra mostanában.