#1311352010-04-14 08:12:14 Válasz a #131134. hsz-ra
Az EUB-nak nézd meg az autós kiegészítőjét. Az meghibásodásra is ad valamit, nem csak balesetre.
Én ezt szoktam kötni a családi csomag mellé, de nyilatkozni nem tudok róla, mert szerencsére eddig nem volt rá szükségem. KOPP-KOPP-KOPP
#1311432010-04-14 08:58:42 Válasz a #131140. hsz-ra
Csak egyetérthetek veled.
Nem tudom miért nem lehet egy adott dologról a saját topicjában írni.
Ezzel csak azt fogjátok elérni, hogy Jox lezárja ezt a témát is. (de igaza is lenne)
Nem értem mi ezekkel a hozzászólásokkal a gond? a topik címe "AUTÓVAL görögországba", ehhez hozzátartozik a szerelés meg a biztosítás is vagy miről kellene itt írni? Esetleg ha kérdeznétek könnyebb lenne.
#1311462010-04-14 09:12:06 Válasz a #131143. hsz-ra
útközbe Görögország irányába nem romolhat el a kocsi???? . Az autóra biztosítás meg pont ide való nem egy külön topikba . Kicsit túl érzékenyek vagytok
#1311522010-04-14 09:34:29 Válasz a #131138. hsz-ra
Köszöntem a választ!!!!
Megnéztem ez EUB -nál az autó extra szolgáltatást! Csak annyi kérdésem lenne hozzá, ha nem tévedek akkor ez simán felér egy casco-val?.? Mert így a másik autóra elég lenne kötni csak ezt 13 napra 4200.- Sztem nem rossz!!!! És benn van a Görögország felé útba eső összes ország is!
Az EUB. -nál az autó extra csak a 10 évnél fiatalabb autókra köthető !
Ez rossz hír annak, akinek idősebb a verdája.
Szerencse,hogy mi most fiatalítottunk.
Legutóbb tfildiko szerkesztette (2010-04-14 09:40:34), összesen 1 alkalommal
#1311562010-04-14 09:40:22 Válasz a #131134. hsz-ra
Makedónt denárt csak előre megrendelés utánt tudsz beszerezni, legalábbis Veszprém megyében. Az OTP-t vagy a K§H-t ajánlom, esetleg az Exluziv Change-t.
Csak annyi kérdésem lenne hozzá, ha nem tévedek akkor ez simán felér egy casco-val?.?
Véleményem szerint nem.
Ha jobban belenézel (és az emlékeim nem csalnak), akkor a javítási költségekre, szervizbe ill. hazaszállításra, utazási költségre fizet. De pl. az alkatrészt már neked kell állni.
A casco törés és lopás kárra jó. Az EUB meg inkább assistance.
#1311612010-04-14 09:59:55 Válasz a #131159. hsz-ra
Jox!
Én erre azt szoktam csinálni, hogy a nem megfelelő helyre való hozzászólásokat egyszerűen áthelyezem a jó helyre, és akkor ott megy tovább a téma.
Illetve a biztosítási téma a megadott helyen is OFF, mert nem utasbiztosítás.
Mindenki azt csinál amit jónak gondol,de szerintem a Nemzetközi Jogsi teljesen fölösleges! Számtalan ismerősöm szokott Görögországban nyaralni és soha senkitől nem kérték. Szerintem ,ha hivatásos sofőrként akarsz dolgozni kint,akkor kell. Az autó biztosításról kell papír,meg utasbiztosítás. Ez a két alapfeltétel.
A nemzetközi jogsi nem azért kell esetlegesen mert az adott ország kéri, hanem azért hogy ha a külföldi rendőr szivatni akar vele akkor az orra alá lehessen dugni. Az nem mérvadó, hogy a fórumban nem írnak róla, hiszen több ezeren utaznak autóval úgy hogy közben nem fórumoznak. Ebben a fórumban is meg kellene számolni a hozzászólók számát, és összehasonlítani a csak olvasók számával. Sok embernek csak az infó kell, de a saját tapasztalatát nem osztja meg másokkal.