Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 226
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13249 Üzenet linkje2006-08-02 15:04:18 

Nagyon jól fogalmaztál. Minden irodának lehet "rossz napja". icon_lol.gif
Csak én ne legyek pont ott. icon_confused.gif

# 227
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13257 Üzenet linkje2006-08-02 16:10:05 

Azért ha egy irodáról már sok rosszat hallasz azért beindul a motoszka! Tévedni emberi dolog, de ha ez gyakran elõfordul az inkább alkalmatlanság.
De van egy emlékem egy régi nyaralásról. Még busszal utaztunk, abban az évben Sartira. Panorama volt a szervezõ iroda, aki gyûjtõ járaton hozta északról az utasokat, majd valahol a határ elõtt át kellett szállniuk a Paráliára utazóknak egy másik buszra. Hihetetlen társaság volt, örültünk, hogy nem velünk utaznak. Érdekes: nem egy társaság volt, csak valahogy egyforma mentalitásuak. Sajnos hazafelé jövet ugyan ez a társaság már a görög határ elõtt átült hozzánk (vajon a sofõröket nem akarták büntetni oda is és vissza is? icon_lol.gif ). Egész úton elég hangosak voltak, így hallottuk, hogy nagyon jól érezték magukat, minden OK volt. De ekkor valaki elkezdte mondani, hogy borzasztó ez a busz, mert nincsennek asztalok (lenn volt egy asztal, kérték ott egyenek ha lehet, de este ne foglalják el aludni) és egyáltalán mi az hogy csak végszükség esetén lehet használni a buszon a mellékhelységet, stb. Na innentõl végig hallgattuk a panaszáradatot és hogy jövõre inkább melyik irodával fognak utazni. Hát bíztam benne tényleg így tesznek, legalábbis nem velem egyidõben utaznak. Mi akik kicsi gyerekekkel utaztunk nem problémáztunk semmin, hisz a sofõrök tényleg megtettek minden tõlük telhetõt. De számomra világossá vált, hogy vannak emberek akiknek semmi sem jó, mindenben hibát keresnek. De sajnos nagyon sok jogos kifogás éri az irodákat. Ezért is jók ezek a fórumok, ha egy irodával kapcsolatban sok panaszt hall az ember ott azért valami nem OK.

# 228
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13260 Üzenet linkje2006-08-02 16:18:05 

Ez így van.A munkatársam-fiatal srác- busszal utazik 6-8fõs társasággal.Már mos fujja,hogy õk bizony fogják használni a wc-t, mert az arra van,akármit is mond a sofõr.Az út hosszú és unalmas ezért sörözni kell.Hiába próbáltam meggyõzni,hogy a WC nem egészen arra van,hogy a sör vedelés után használják,hanem szükség esetére és 4 óránként megáll a busz.Mi lesz azon a buszon?!Még jó,hogy nem velük megyünk...
# 229
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13262 Üzenet linkje2006-08-02 16:23:52 

Végül is ha nagyon egyszerû akarok lenni, akkor a lényeg, hogy olyan apartmant kapjak, amit az irodában mondanak, mutatnak és kifizetek, a többi már részlet kérdés a számunkra. De ha a képek gyönyörûek és helyette egy lepukkadt, penészes valamibe tesznek be az már becsapás felénk. Itt már nem lehet beszélni jó vagy rossz útról úgy gondolom.
# 230
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13271 Üzenet linkje2006-08-02 17:14:53 

Ezt nálunk ÁTVERÉS-nek nevezik. Remélem nem járok így. Állandóan bennem van a félsz, mert elõször utazom ezzel az irodával(a nevét már fenntebb leírtam), és olyan sok rosszat hallani. Mondjuk akikkel beszéltem azok errõl az irodáról azt monták: megbízható. Igazság szerint vannak akik évekig utaztak ugyanazzal az utazási irodával. Azokkal is könnyen történhet valami.
A lényeg: a pénzéért mindenki azt szeretné kapni, amiért fizetett. Ez jogos elvárás!

# 231
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Rita Viktória
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13272 Üzenet linkje2006-08-02 17:53:50 

Kyra írta:
Az 5 kont. jó lenne, csak az õ utjaik a legdrágábbak.

Szerintem nem feltétlenül az 5 konti a legdrágább. A Neckermannak szerintem magasabbak az árai. De azért elõfordulhat, hogy minden irodának más és más a kínálata, ezért tûnik úgy, hogy az eddig drágább mint a másik. Pl. a Tensinek is vannak kevésbé drága, drága, és méregdrága szállásai....

Egyébként meg ha valakinek segítségre van szüksége a nyaraláshoz, nyugodtan írjon nekem privát üzit! Szívesen segítek!!

# 232
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13274 Üzenet linkje2006-08-02 17:58:40 

Oly sok rosszat hallani.... Igen, jogos félelem. Gondolom az idei év után már én sem tudom olyan nyugodtan venni a dolgokat mint eddig. De azért gondolom sokkal többen ragadnak tollat azok közül akiket sérelem ért, mint azok akik meg voltak elégedve. Nos ha az irodában történõ foglalást válsztjuk nincs mese: utána kell nézni az irodának és utána bízni a dolgok pozitív alakulásában. Mint ahogy Juhi is írta: Minden irodának lehet "rossz napja". Csak én ne legyek pont ott.
# 233
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13305 Üzenet linkje2006-08-02 23:04:51 

Szia Miskolciutas!Hétfõn megyek az Aeolussal:-)Mi is Krétára megyünk Plataniasba.Csak nem azon a gépen voltál ami 14.10 helyett majdnen éjfélkor ment el?
# 234
Honey20
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13391 Üzenet linkje2006-08-04 16:24:02 

Van vkinek vmilyen tapasztalata az Intersun-nal kapcsolatban?
# 235
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13401 Üzenet linkje2006-08-04 22:02:40 

Szia Keke! Azon a gépen voltam bizony,most már könnyedebben beszélek róla,de akkor nem volt egy fáklyásmenet!Ráadásul a visszafele úton-ami már csak 1 órás késés volt- landolás után nem jött értünk busz,ami kivitt volna a terminálhoz,igy egy jó fél órát még a repgépben ültünk,légkondi nélkül,cirka 120-an.Az idõsebbek már szédelegtek,az egyik hátsó ajtót azért nyitották ki,mert egy férfi komolyan rosszul lett.Ezután elromlott a csomagszállitó szalag,igy a csomagjainkat is kb. 1 óra múlva kaptuk meg. Parádés egy utazás volt!!!!! Állitólag a Sky gépeivel akkoriban ez sorozatban fordult elõ!Esetlegh kérdezz rá,hogy mi van azóta,hátha....elvégre már 1 hónapja volt.Mi egyébként Georgioupolisban voltunk,ez egy kisebb falu,mint Platanias.
# 236
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13433 Üzenet linkje2006-08-06 14:32:52 

Szia Keke! Remélem utazás elõtt még benézel ide,hogy jó utat tudjak kivánni!Egyébként gyönyörû helyre mégy!Platanias nincs messze Chaniatól,ami egy csodálatos város,javaslom,nézzétek meg éjszaka is,nagyon jó a buszösszeköttetés a nyaralóvárosok és Chania között,Nekem eddigi életem legszebb látnivalója a Baloslagúna volt,amit szintén itt láttam,ne hagyd ki!Most készülök feltenni a legszebb képeimet,ha technikailag meg tudom oldani...!? Még egyszer jó utat! Irigyellek
# 237
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13455 Üzenet linkje2006-08-06 22:02:18 

Szia miskolciutas!!Nagyon jók lettek a képeid!!!!Köszönöm a jókívánságot!Szia!!! icon_lol.gif icon_lol.gif
# 238
Marta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13491 Üzenet linkje2006-08-07 18:10:53 

Sziasztok!
Mi az Aeolussal voltunk Paralian. Hát semmi rosszat nem mondhatok. A busz az erzsébeti TESCO parkolójából indult volna 12.30-kor, de egy óra késéssel érkezett meg, amirõl nem tehetnek, mert Komáromnál volt egy nagy baleset és lezárták az utat. Az idegenvezetõ már 12 órakor mondta, hogy késik a busz, és nyugodtan menjünk be az áruházba hûsölni. A két gk.vezetõ közül az egyik tudott magyarul. Elnézést kért a késésért, 3 óránként megállt a busz, nálunk a WC nem volt használva a buszon, de ehhez kellett egy normális társaság.

# 239
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13495 Üzenet linkje2006-08-07 20:29:58 

Sziasztok!!!
Mi idén elõször utaztunk irodával,a Bella tours-sal pontosan,és szerintem nagyon segítõkészek,és semmi gondunk nem volt velük.Januárban kértem több irodától ajánlatot,és a Bella volt aki elsõre talán már aznap nagyon készségesen,állt a rendelkezésünkre. Már a megszólítás is más volt,mint egyéb irodáknál. Sõt árban is jobbak!!!

Katus

# 240
Csu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#13496 Üzenet linkje2006-08-07 20:42:45 

Mi nem kaptuk meg náluk azt a szállást, amire befizettünk. De a Neckermannál se. icon_sad.gif(
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 15 16 17 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu