#1334702010-05-07 16:19:51 Válasz a #133457. hsz-ra
Drága Ági!
Nagyon szépen köszönöm az információt igen csak régóta vadászok erre a programra, most végre megláthatjuk Timbáékkal.
Aranyos vagy, hogy nem felejtetted el megtudákolni.
Két hét mulva személyesen is találkozunk. Nagyon várjuk már.
Addig is sok puszit küldünk: Josza és Cilla
Szia Ági!
Nagyon rég, még a tolós topikban beszéltünk róla, de én azt már jó ideje nem olvasom, nem tudom, adtál-e valamikor választ, mert egy darabig néztem, de azután már tól sok volt a beírás, ami nem érdekelt, ezért ne is haragudj, hogy mégegyszer kérdem, hogy arról megtudtál-e valamit, hogy vajon megy-e hajó Paralia Astrosról is rendszeresen Hydrára, vagy tőle délebbre eső helyekről?
Nagyon nagy a csend körülöttetek, pidig jövőhéten már az isteni PELPSZON lesztek!
Mi a program ,merre mentek majd? Hány napra lesz autó?
Josza te biztos összeraktál már minden apró részletet.
Ha van egy kis időtök a készülődés közben, akkor írhatnátok pár sort.
Had nőjön az irigykedők tábora.
Jó készülődést kívánok nektek. kokszi
Szállás ajánlat, beírom ide is, hátha érdekel valakit aki Elafonisosra utazik. www.elafonisoshotel.com.gr
eStella Hotel. email: info@estella.gr
Mi tavaly ősszel két éjszakát töltöttünk itt, csak jót tudok mondani. Uj építésü, szép kis szálloda, hűtővel. légkondival, tengerre néző szobák.
Igen, csatlakozom Kokszihoz, én is kíváncsi lennék a tervekre
Kitty, rá akartam kattintani, először nem jött be, aztán rájöttem, hogy sok a com is és a gr is a link végén. Vagy egyik, vagy másik, mind a kettővel ugyanaz jön be különben. Egyébként megkérdezhetem, hogy mennyi volt egy éjszaka?
#1346302010-05-16 21:05:59 Válasz a #134621. hsz-ra
A kis kártyán amit onnan hoztunk el, így van feltűntetve a cím, arról másoltam be.
Szept. közepén, 40 Eu-ért akarták adni, de lealkudtam 35-re,/ éjszaka. Reggeli ebben nincs, de tengerre néző, LCD TV-s és légkondis, hűtőszekrényes, fürdős a stúdió. Az emeleti szobák (lift van) elég kicsik, viszont szebb a kilátás. Új építésü a ház, a franciaágy felett baldachin van. Nagyon hangulatos, szép!
Még valami: A tulaj elkérte egyikőnk útlevelét az ott tartózkodásunk idejére, tehát az legyen nálatok.
#1346372010-05-16 21:14:26 Válasz a #134633. hsz-ra
Ennél olcsóbb már csak Tolóban volt, a Barbaressában, közvetlen tengerparti, tengerre néző apartman, 30 Eu/éj, légkondival, TV-vel. (Itt is alkudtam kicsit! )