#1354592010-05-24 20:28:37 Válasz a #135456. hsz-ra
Szia Hadiandi és Sancho!
Azt hittem már el mentél de péntekig még biztos " beszélünk ".
Láttam a kamerát ill. amit mutat az nem igazán sok.
Most már féllábon is kibírjuk. 1-2 hét és friss infókat kapunk a haza érkezőktől.
Josh, meglestem a képeidet. Nem bántam még mindig meg, hogy idén Sartiban nyaralunk:). Látom Neked /Nektek bejött Sarti, meg ez a május végi-június elejei nyaralás, tavaly is ilyenkor mentetek. Majd Téged is várunk a frisss infókkal, képekkel!!!
Meglestem a Kalóztanya ajánlatát, azonban nekem nem nagyon jön be semmi Csak elindul az oldal, nagy visítás van meg zörgés amitől frászt kaptam, mert fel van hangosítva a gépem, de se a képek, se szöveg nem jön be csak a keret
Azt is olvastam feljebb, hogy a Kalóztúrára a Kalóztanyán kell jelentkezni. Van konkrétan akit keresni kell, vagy csak be kell menni és elrikkantani magam, hogy mennék? Én mintha láttam volna az utazási irodák ajánlatában a Kalóztúrát, vagy rosszul emléxem?
Megnéztem. Valamilyen Kék lagúna hajókirándulás van. Nos akkor a kérdésem. Milyen módon kell a kalóztúrára jelentkezni?
Besétálsz a Kalóztanyára, ott lesz a tulaj házaspár egyik tagja, ők szervezik a kalózhajós utat és ők viszik a kalóztanyát is Szóval ott megtalálod őket minden percben