#1355312010-05-25 17:07:04 Válasz a #135529. hsz-ra
Isti!
Itthol vettem 1100ft körül kint már nem lesz vele gondom azonnal működhet,így nem kell tizen óra után keresni kint az üzletet hogy hol van.
Sidarin nekünk nagyon sok volt.
#1355952010-05-26 08:27:15 Válasz a #135529. hsz-ra
Én mindig lötyiset viszek, mert az folyamatos egyenletes védelmet biztosít, a tablettás, reggeli, hajnali órákra azért már kipárolog.
Nekem eddig sehol nem volt gondom a szúnyogokkal, az ajtó körüli konnektorba bedugtam és jót aludtunk.
És ha nyitva az ablak is mert olyan meleg van akkor hová teszed a szúnyogriasztót? Ajtó mellé vagy az ablakhoz? A csukott ajtón nem hiszem, hogy átrágják magukat, de a nyitott ablaknál szinte élnek majd:D Szabad a bejárás egy kis friss kajához:)
#1356142010-05-26 11:25:40 Válasz a #135606. hsz-ra
Ne tessék a szavaimat kiforgatni! ))))))))))
Ha ablak is, meg ajtó is...akkor a fejünkhöz dugom be. ))
Egyébként érdekes a kis apartman szobát napközben (zárt ajtók) képes a lötyi belengeni, hogy éjszaka nyitva maradhat az ajtó...csak így 24 órában megy a párologtatás.
Dehogy is:) Nem állt szándékomban:) Csak gondoltam kicsit viccelődőm veled:) Ahogyan látom, vetted a poént:) Remek!
Én zárva hagyom kérdés a takarító aki ott jár Ő úgy hagyja-e Bár ahogyan hallottam semmit nem piszkálnak minden úgy van ahogyan ott hagyod..
Ez is egy megoldás különben, csak így gyorsan kifogy a lötty a riasztóból... Be kell akkor tankolni utántöltőből is bőven.. De azért remélem nem ennyire drasztikusak a szúnyogok kint:) Mármint, hogy ilyen sokszor igénybe kellene venni a segítségét a riasztónak...
Ma amúgy körülnéztem szúnyogriasztó terén.. Álltam a polc előtt előttem vagy 20 féle riasztó azt sem tudtam melyik a jó melyik nem.. Így nem vettem még egyenlőre:) Volt az a Vape nevezetű is amit itt említettek.. Meg persze Raid amit a legdrágábbnak láttam.. Egyenlőre fogalmam sincsen melyiket érdemes beszerezni:) És mennyit persze..
Én évek óta a 24órás cserélgetős lapocskákat használom(itthon is).
Kint rásegítek a füstölő spirállal,amit a teraszra szoktam tenni a nyitott!ajtó mellé!