Megnéztem....6-7 lehetőséget összevetettem, majd csökkentettem 5-re, kinyomtattam, jelölgettem a legjobb lehetőségeket...és most ülök fölötte és nem tudom.
EUB Top Extra és az Allianz Útitárs Platina között kellene azt hiszem választani.
Hát még gondolkozom azt hiszem rajta.
Szia Casmir!
Egy tipp, így jössz ki a legjobban: (legalábbis én így szoktam)
Allianz Ezüst-öt kötök mindenkire, kivéve a sofőrt, egyedül neki platinát, és így az autót is platinára tudom biztosítani. Kis trükközés, de az ár-érték arány, illetve a szolgáltatás-ár arány elég jól jön ki.
Biztosítás terén egyenlőre én is tanácstalan vagyok.. Nézegettem a biztosítás.hu oldalt.. Ami nekem a legjobbnak tűnik árban az az Uniqa.. Az EUB szerintem drága.. Főleg egy személynek.. Meg ahogyan hallottam nem érdemes a legdrágábbat megkötni, mert szinte mindegyik ugyanazt tartalmazza, csupán a poggyász, iratok biztosítási értéke változik.. Ha meg ellopták az irataidat akkor már ugyis mindegy, a visszaszerzése vagy ujak igénylése sok procedúrával jár..
Nekem is azt mondták elég egy alap biztosítás is.. Hiszen csak a poggyász iratok értéke változik.. Csak legyen mert ha valami baj ér súlyos eurokat kell fizetni a kinti ellátásért... Mesélték ismerőseim, volt akinek nem volt biztosítása és nagyon megszivta ez miatt.. Elláták, de nagyon mélyre kellett nyúlni a zsebébe..
Szerintem azt is érdemes fontolóra venni, hogyha valaki fogfájós, a biztosításban szerepeljen fogászati kezelés is. Az egyik barátom járt úgy, hogy bedurrant a foga a repcsin a nyomáskülönbség miatt (legalábbis ezt mondták neki, hogy ez volt az ok), és kint ki kellett operálni. Elég komoly biztosítása volt, de pl. fogászati ellátásra nem vonatkozott. Súlyos sok száz EUR-ba került, pedig nem is fogfájós az illető. De ami a legfontosabb, biztosítás nélkül nem éri meg kimenni, mert mindig akkor történik a baj. És én senkinek nem ajánlanám a bankkártyás biztosításokat, a legtöbbje nem túl magas összegű, bár itt is vannak kivételek...
Már tavaly sem volt gondom pedig kocsival mentünk ki.
Olvasom a biztositásokat amiket irkálnak.
Ha rám halgatsz akkor az Allianz-ná kössed meg mert 4 fő+ kocsi 24-25 ezer és az allianz-nak vannak kint irodái de a többinek szerintem nincs
Nem tudom,nekem jobbnak tűnik az EUB. pl. gépjárműhazaszállítás 400.000 Ft. Az Alianznál( Platina):400 euró. Helyszíni javítás,szervizbe szállítás: EUB:100.000 Ft Alianz: 200 euró.
Azért várom az ellenérveket,hátha valami elkerülte a figyelmem.