Sziasztok! De jól pörög a topik:))) Remélem mindenkinek jó lesz a szállása.
Négycsillagos szállodában se lehet bedobni a wc papírt, bár én kipróbáltam ott is, apartmanban is, lement, úgyhogy nem gyűjtögettem külön, szerencsére nem lett dugulás....
Én lemaradtam mindenkiről. Miközben olvastam vissza, gyakran néztem a kamerás oldalra.
Látom megnyugtattak. Nem lesz gond az apartmannal. A kamera működik és többször is látom, amint Andiék integetnek. Igen, valóban Sassost láthatod, amint néha tologatja a robogókat
Nemsokára már mi is integethetünk és roboghatunk
Van valami kis település nem messze Sartitól, majd arról próbálok infókat szerezni. Vour... nem tudom hogy hívják
Nekem folyamatosan megy a kamera, gyakran nézegetem és néha elcsípem Andiékat és másokat is amint erőteljesen integetnek, meg telefonálgatnak. Ahogy hallottam az idő ott jobb, mint nálunk. Ez ami itt van nyár címszó alatt, az vérlázító
Látom jönnek az ártájékoztatók is
Ez nagyon jó, továbbra is kérek mindenkit, hogy az aktuális árakról tájékoztassanak minket. Előre is köszi és nagyon jó nyaralást mindenkinek...
Nekem akkor megy a kamera, ha itthon vagyok és gép előtt. (A mai napra nem sok idő jutott erre a célra). Csak közben más oldalt is nézek, pl.ezt, meg tévét, ide-oda kattintgatok.... Kéne még egy gép, ahol mindig a webkamera menne, nem kellene átkattintani:)
Hűha!Háát............engem eddig ezekről nem tájékoztattak ám!Én simán használtam a klotyót mint itthon... még jó hogy nem sikerült eldugítani akkor!Ezek szerint akkor csak nekem volt ez újdonság....Nem gond!Gyüjcsikézünk:D
Igen....Nagyon mennék már....Félig már bepakolva.....De még most sem hiszem el,h utazunk...Olyan hírtelen jött az ötlet...Hogy nem a Balaton hanem Görög...