javaslom nézd meg a google map-on is. ott műholdképes funkcióban meg tudod nézni a teljes útvonalat, csak 1 baja van ,hogy nem friss még mindig a térkép és útvonaltarvazésnél is elég furcsán tervezi a szerb-macedon részt.úgyhogy ne vedd 100% -ban elfogadhatónak azt sem. a görög rész az szerintem jó, még igo 8 on is persze friss térképpel.
helyes, fontos a pozitív hozáállás.
Sajnos manapság elég kiszámíthatatlan az időjárás, de bízzunk benne, hogy Korfun ettől nem kell majd tartanotok.
Szeptember első hetében az egyik hajnalban olyan viharra, esőre és dörgésre ébredtünk, amilyet ritkán látni... Azt hittük, kész, ennyi a nyaralásnak, vagy legalábbis annak a napnak, de 9 után már ragyogóan sütött a nap, nyoma sem volt a kezdeti ijesztő időnek, legfeljebb csak párásabb volt a levegő.
Kösz Laci!
Megnéztem a Via Michelin-t is, az már valóban az autópályát mutatja. A most frissített IGO kb. a harmadik nekifutásra szintén eszerint tervezte, el is mentettem gyorsan.
Kvalcsinak! Kösz a tanácsot, de be voltam jelentkezve, ugyanis előtte 10 mp-el írtam a fórumon.
Július közepén Kavos, Agios Petros városrészébe utazunk. Írtad, hogy már jártál Kavosban. Mesélnél a városról? A tengerpartjáról? Vendéglátó helyeiről?
Pontosan én is Kavossal egybe épült Agios Petrosban voltam....a szállás szerintem már odatartozott, de az utazási iroda Kavosnak hirdeti.
Nos jobban jártok, hogy ha maradtok ott és a Sokratis étterem-panzió strandjára mentek le fürdeni. Az homokkal feltöltött és lehet azt mondani kiépített. De nincs benne semmi különleges.
Kavos strandját és maga a települést, ahogy csak lehet elkerültük.
Már a szélén is érzékelhető volt a botrányos angol tinik jelenléte.
Állítólag éjszaka még nagyobb tivornya van ott, mint nappal. Mi csak a motorok, autók és a zene zajából tudtuk, hogy buli van, nem is mentünk a közelébe. Telefon fülkét is inkább ellentétes irányban kerestünk.
Úgyhogy nem hiszem, hogy azt a partot fogjátok szemügyre venni.
Inkább Palaiochori, Kritika partjait kell megnézni!
S.O.S. segítség kéne!
Van két szuper ajánlatunk Korfuról! Az egyik Bellos Beach - all inclusive, az isten háta mögött, a másik Moraitikán a Sea Bird hotel -reggelivel.
Mind a kettő ugyanannyi árban, de nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket válasszuk!
Nagyon szeretünk este a forgatagba sétálgatni, ezért lenne jó Moraitika, de ha meg kocsit bérlünk úgyis be tudunk menni bárhová este...
Szóval nem tudjuk!
Először a Bellos Beachre szavaztunk, de nagyon sok rosszat olvastam róla több helyen!!!
Manapság Moraitika elég lepusztult lett , nem biztos hogy esténként nagyon szeretnétek ott sétálgatni. Be kell menni A fővárosba Kerkyrába ott van igazán élet este nyüzsi és nagy forgatag. Benitses a sziget felfedezéséhez a legjobb kiinduló pont én azt választanám a helyetekben.
Sajnos én sem hallottam túl sok jót a városról (Kavos), de sajnos csak így sikerült megoldani a szállást (Mindenképpen Korfura szerettünk volna menni, 15 fő, 5 család, ebből az egyik pár repülővel, a többiek autóval és egy szálláson). 11 napra megyünk, autó lesz, tehát azért lesz időnk körülnézni a szigeten.