#1372882010-06-03 20:21:52 Válasz a #137217. hsz-ra
Nem lesz ettől még rossz, mert Kavos szélén lévő kis településen lesztek!!!!!!!!
Nem kell Kavos felé menni, hacsaknem egy nagyon szép elhagyott legdélibb öblöt akarjátok felkeresni.)))) Akkor át kell menni Kavoson, de akkor csak gyorsan és mosolyogva!)))
Egyébként azért tetszett az itteni szállás, mert a szigeten érdekes módon itt lent délen van a fő úton (nem tudom miért???) két hatalmas hyper és super market. Ennek köszönhetően a vásárlás és a takarékosság szempontjából ezen szállások mellett szólnak az érvek...nekem.))))
Egyébként azért tetszett az itteni szállás, mert a szigeten érdekes módon itt lent délen van a fő úton (nem tudom miért???) két hatalmas hyper és super market.
Na, hát nagy szupermarket máshol is van a főút mentén, biztos mindenki talál kedvére valót. (Benitses és a főváros között is van jónéhány, mi nagyon szerettünk ezekbe betérni).
#1373162010-06-03 21:15:33 Válasz a #137309. hsz-ra
Awwwww, Jumbo!!! (Akarom mondani: dzámbó!) Legjobb.
Órákig el lehet benne bolyongani...
A wc-je pedig egészen érdekes... szemben egy hatalmas tükör, hát, kissé bizarr... mindenesetre vicces.
#1373192010-06-03 21:25:42 Válasz a #137316. hsz-ra
Tavaly előtt sikerült bent készítenem a kis fotógéppel pár képet. Az idén mikor elővettem a nagy gépet rám szóltak hogy tegyem el ,mert nem lehet bent fotózni
#1373262010-06-03 21:40:04 Válasz a #137294. hsz-ra
Ilyen nagyokat és széles választékkal rendelkezőt, s olcsót én nem nagyon láttam, csak bent a fővárosban.
Ez meg ott van a szállástól egy ugrásra...kocsival!
Reggel mindig kiugrottam és friss pékárúval tértem vissza.
#1373682010-06-04 08:59:29 Válasz a #137329. hsz-ra
Komolyan?!
Hm....nem is értem....mire rendezkednek ott be?!
Vagy a kikötő közelsége miatt?!
Vagy még azon a területen tervbe van véve nagyobb nyaraló központok építése?!
Más topikokban terjed az az infó, hogy az apartmanok elfoglalásakor 50 Euros kaukciót kell fizetni, amit természetesen távozáskor visszakapsz..
Ki mit hallott erről? Ez a Korfu-s apartmanokra is vonatkozik? Vagy csak a más úticélokra?
Kaucióról már hallottam,magyarul pénzbiztosíték.De én ilyennel nem találkoztam sehol görögben.Ez nem zárja ki azt,hogy nem lehet,de eleve ha bérelsz egy apartot és megállapodtál a tulajjal az árban,lecsengeted a zsozsót, a megállapodott időtartamra, már le is van tudva a dolog.Ő nem magyar,hogy utána elkezdjen ragozni,hogy na még ezért ennyit,amazért meg még amannyit fizess...Egy kézfogással már életbe is lépett a fair üzlet.
Valamikor az adott szónak és az ez utáni kezelésnek még rangja volt. ...és milyen szép dolog,legalább is az én szememben az!